Beste gratis antivirus 2017

Letter du etter gratis antivirus for å beskytte datamaskinen din mot de mest skadelige virusene? Da burde du se etter tips for å finne den beste, fordi det er mange cyber sikkerhets firmaer som tilbyr gratis beskyttelse. Hopp over alt stresset med å prøve mange forskjellige programmer og les denne raporten om de beste antivirus verktøyene av 2017.

Det sier seg selv at med økningen av ransomware angrep,å ha et pålitelig antivirus verktøy er svært viktig. Selvfølgelig, vises betalt programvarer vanligvis å være sterkere og mer sofistikerte, men du kan finne kraftige verktøy som ikke koster en krone, og sikre lik sikkerhetsnivå som betalte programmer gjør.

Husk det er anbefalt å bruke antivirus + anti-malware eller anti-spyware programmer sammen for maksimal beskyttelse fordi typiske antivirus-verktøy er opprettet for å beskytte sustemet fra kritiske ondsinnede programmer mens anti-spyware eller anti-malware verktøy er ment for å fjerne bevisst, nettleserkaprere og andre mistenkelige potensielt uønskede programmer (PUP) fra datamaskinen.

La oss gå rett på sak og diskutere de beste gratis antivirus-verktøyene av 2017, slik at du kan installere et pålitelig verktøy til datamaskinen så fort som mulig.

The best free antivirus 2017

1. Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus analyserer hele systemet med et enkelt trykk på en knapp. Dette programmet har et brukervennlig grensesnittsom gjør at selv mindre teknologisk avanserte brukere kan enkelt konfigurere og bruke dette programmet. Avira Free Antivirus setter opp et skjold som forsvarer datamaskinen mot alle typer malware, inkludert virus, trojaner, omermer, spyware.

Programmet er avhengig av en cloud-basert skaniing av systemet, noe som betyr at fingeravtrykk av mistenkelige påvisninger blir sendt til en online server og skjekket inn nåtids og deretter blir svaret sendt til programmet på brukerens datamaskin.Trolig en av de mest åpenbare ulempene med denne programvaren er at den bremser ned datamaskinen under skanningen.

Men med tanke på at verktøyet er gratis og malware oppklaringsprosenten er høy, er system forsiinkelser ikke en høy pris å betale. Programmet er bygget for å beskytte både Windows og Mac-brukere. For å finne ut mer om de fordelaktige funksjonene i dette antivisus verktøyet, besøk den offisielle siden fra deres utvikler.

Avira Free Antivirus

2. Avast Free Antivirus

Gratis versjonen av Avast Antivirus er et prisbelønnet produkt som leverer sanntidbeskyttelse for enheten den blir installert på.Dette antivirus programmet fungerer presist, skanner programkoder og oppdager skadelige. Avast’s VirusLab skaper en «vaksine» mot koden og sender det til alle andre Avast beskyttet datamaskiner.

Programmet er i stad til å blokkere phishing nettsteder og oppdager malware som ransomware, virus, nettleserkapere og også utdatert programvarer. Hva er mer, Avast Free skjekker om andre enheter som er koblet til brukerens nettverk er trygge – skrivere, telefoner, tver, tabletter og lignende. Med dette programmet, vil du enkelt oppdage og oppdatere programmer som kan ha sikkerhetsproblemer, og dette vil hjelpe deg å unngå hackings-angrep.

Du kan også kjøre ytelses skanner og sikre dine passord, som også er nyttige funksjoner. Avast inviterer Windows, Mac, og Android brukere til å prøve dette; vist du vil prøve dette programmet, gå til den offisiele Avast internett siden for å lære mer.

Avast Free Antivirus

3. AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free er et annet godt alternativ for de som letter etter gratis antivirus program. Dette er en skanner systemet både for malware og ytelsesproblemer og fir sanntidsbeskyttelse, som blokkerer skadelige nedlastinger og hindrer skadelige programmer fra å infiltrere PC-systemet ditt.

Et brukervennlig grensesnitt gjør det en til et lett å bruke produkt, som utvilsomt gjør mesteparten av arbeidet automatisk, slik at datamaskin brukeren kan sitte tilbake å slape av mens datamaskinen blir «rengjort». Programmet oppdaterer seg selv regelmessig, noe som betyr at du slipper å bekymre deg for de nyeste oppdateringene – programmet laster ned de nyeste virusdefinisjonene fra sine servere automatisk.

Verktøyet virker på Windows XP SP3, 7, 8, og 10, også Mac OS 10.8 og høyere, til og med på Android 2.2 og høyere. Programmet har en høy score når det kommer til ondsinnet URL-blokking, noe som gjør dette til et utmerket valg for de som ikke vil betale for datamaskins beskyttelse program. Les mer om antivirus software her.

AVG Antivirus Free

4. Bitdefender Antivirus gratis tillegg

Gratis utgaven av Bitdefender antivirus gir mange funksjoner for dem som ikke er villige til å betale for et sikkerhetsprogram. Programvaren garanterer effektiv system skanning og fjerning av virus, aktiv trussel kontroll, også utmerket annti-phising og anti-svindel funksjoner.

Programvaren skjermer aktive programmer og blokkerer dem vist det oppdager mistenkelig oppførsel, hindrer også tilgang til villedende nettsteder som later til å være trygge men stjeler brukerens private data. Bitdefender Antivirus Free virker på Windows 7 SP1, 8, 8.1, og 10,men selskapet tilbyr gratis sikkkerhetsløsninger for Mac og Android brukere også.

Det må sies at den gratise Bitdefender versjonen mangler mange nyttige funksjoner som er tilgjengelige i den kommersielle versonen av Bitdefender; men antivirusmotoren er like sterk som i den betalte versjonen. Vist du er intrissert i dette antivirus, besøk den offisiele Bitdefender Free nettsidene og lær mer om produktet.

Free Bitdefender edition

5. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus er enda et alternativ for de som leter etter en kostnadsfri datamaskins produksjonsverktøy. Du kan bruke dette verktøyet på Windows 10, 8/8.1, 7, Vista, og XP. Programvaren har et brukervennelig grensesnitt, noe som gjør produktet mer populært hos ikke så erfarne pc-brukerer. Panda Free sikrer dine USB-stasjoner fra en rekke infeksjoner og gir et «Rescue Kit» fsom bidrar til å desinfisere datamaskinen i kritiske situasjoner.

En svært nyttig funksjon med Panda er at den gir sanntidsbeskyttelse, noe som betyr at den kan sikre din datamaskin og blokkere uautoriserte forsøk på å installere farlige programmer på systemet.

Tips: vær forsiktig når du installerer dette programmet, og velg bort uønskede medfølgende programmer hvis du ikke ønsker å endre nettleserens hjemmeside plutselig. En annen ulempe er at Panda skanner systemet veldig sakte i forhold til andre gratis antivirus programmer. Lær mer om den gratise versjonen av Panda her.

Panda Free Antivirus

Prøv et alt-i-ett produkt: Reimage

Antivirus programsmer er viktig i dags dato, fordi de kan blokkere skadelige programmer som prøver å infiltrere datasystemet uten at du ser det. Men det er et verktøy som gir et rikt sett av funksjoner for bare €37.95 per år. Programmet er kalt Reimage, og den kan fullstendelig forandre ytelsen til datamaskinen din.

Programmet skanner systemet for å analysere problemer knyttet til maskinvare, sikkerhet, stabilitet og fikser det etterpå. Hva som er unikt med Reigate er at det har Avira Antivirus skanner som bidrar til å eliminere malware og spyware fra systemet, dessuten virker den som et syste optimizer og har også en stor database med Windows-filer, noe som kommer godt med når brukeren trenger å fikse datamaskinen for skadelige virus.

Reimage vil øke hastigheten på din datamaskin, forbedre sin ytelse og stabilitet, og fjerne dannede kritiske programmer, se bort i fra prisen, så vil du få et alt-i-ett program som fungerer perfekt i motsetning til store mengder andre antivirus programmer. Lær mer om Reimage.

Reimage 2017

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

På andre språk