Beste anti-malware software i 2017

I 2016 ble syber sikkerheten konfrontert med en rekke utfordringer. For eksempel i sitt halvårlige trussel oversikt Kaspersky malware forskerer rapporterte nær 172 millioner ondsinnede internett angrep i løpet av andre kvartal i 2016 alene . Totalt har 191 land vært påvirket av online kriminalitet, mens hjemmebrukere, bedrifter og organisasjoner har lidd konsekvensene.Dessverre ville det vært naivt å forvente noen positive endringer i 2017. På den motsatte siden, ekspertene ser for seg en raskere utvikling av cyber trusler og de områdene de kan være i stand til å påvirke. Kapring av medisinsk institusjons systemer virker som å være en utbredt trend i år, og vi har bare sett begynnelsen . Hackere vil definitivt finne nye måter å dra nytte av dagens situasjon der nesten alle områder av vårt samfunnssystem er, en eller annen måte, koblet opp til internett.

Det er bare naturlig at organisasjoner og private virksomheter må jobbe hardere og investerer mer tod og ressurser på sikkerhet for sine databaser og klientdata. På en mindre skala, er hjemmebrukere forventet til å gjøre det samme. Du må huske på at det er kun opp til deg å gjøre dine personlige filer tryge og datasystemet motstandsdyktig mot malware infeksjoner. Vi forstår at å finne den beste måten å beskytte din enhet kan være en overveldende oppgave, spesielt med omfattende utvalg av sikkerhetsprogrammer som i dag eksisterer . Vi har laget denne oversikten over anti-malware programmer for å hjelpe deg til å ta den riktige avgjørelsen. Alle programmene er testet av våre eksperter og er trygge å lasete ned og bruke. Du vil finne en link til mer detaljerte beskrivelser og nedlastingssidene til anti-maleware på slutten av hver oppføring

1. Malwarebytes 3.0

Malwarebytes 3.0 er et anti-malware som mange sikkert har hørt om. Malwarebytes er spesielt verdsatt for sin kraftige gratis skanner, men Premium Malwarebytes 3,0 versjonen tilbyr mye mer enn det. Programutviklere hevder at den nyeste versjonen av programmet setter nye standarder for anti-malware beskyttelse, med opptil fire ganger raskere skanning evner og neste generasjons systembeskyttelse. Programmenes hovedmål er å takle ulike malware samt mer avanserte trusler som typiskt invanderer datamaskiner.Premium-versjonen er rik på ulike tilleggsfunksjoner som hindrer brukeren fra å besøke usikre og potensielt skadelige nettsider, fjerne rootkits og fikse ødlagte filer. Alt i alt, er dette en verdig anti-malware løsning som du kan få for $39.99.Premium-lisens vil være gyldig i et år etter aktivering. Du kan lese mer om Malwarebytes 3.0 i denne artikkelen.

Malwarebytes anti-malware image

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes er en annen malware fjernings verktøy som er relativt ny, men har allerede fått anerkjennelse i syber sikkerhetsmiljøet. Og ikke uten grunn. Programmet dekker de mest essensielle delene av datasikkerhet; blokkerer malware angrep of fjerner parasitter som allerede er i systemet; forhindrer installasjon av usikre programmer og gjennoppretter sustemstabilitet etter malware eliminering. Disse praktiske funksjonenen er pakket inn i en minimalistiskog omfattende brukergrensesnittet (UI) design som tillater drift av programmet veldig lett.Det er rimelig å si at Plumbytes Anti-malware er egnet for brukere som er mindre erfarne innen IT. Hvis noen problemmer skulle oppstå mens du bruker dette programmet, Plumbytes Technical Support Center teknikere er klare til å hjelpe deg 24-7. En sofistikert anti-malware beskyttelse og døgnåpent teknisk støtte for $49,99 per år. Hvis du er intrisert i å lære mer om dette programmet, klikk her for en detaljert Plumbytes Anti-Malware 2016 oversikt.

Plumbytes anti-malware image

3. Bitdefender Total Security 2017

Bitdefender er utvilsomt en av de ledende anti-malware programmene på markedet. Programmet virker på Windows, Mac OS, og Android operativsystemer og kan støtte opp til 5 enheter samtidig. Programmets utviklerer holder en god balanse mellom en sofistikert virus utryddelses verktøy og en enkelt å bruke anti-malware løsning som passer for den vanlige hjemmebruker. En annen god ting med dette programmet er at det ikke legger for mye ekstra belastning på systemet. Dette hjelper med å spare batteriets levetid når du bruker en bærebar enhet samt besvare ytelsens hastighet system og kjøre andre prosesser uten innblandinger. Når vi snakker om noen av ulempene på dette programmet, bør vi nevne at det er ganske kostbart og koster $89,99 i året. Likevel, på den offisielle Bitdefenders nettsiden kan du ofte finne ulike forhandleres avtaler og rabatter, så å holde et øye med denne siden kan hjelpe deg å få en sofistikert malware beskyttelse for en billligere penge. Mer om den nyttigfulle Bitdefenders funksjoner er omtalt her.

Bitdefender anti-malware image

4. Zemana AntiMalware

Zemana er em amti-malware verktøy som er utviklet spesielt for Windows-operativsystemer. Selv om ikke alle spesifikasjoner kan sammenlkignes med noen av de tidligere diskutert anti-malware giganten, Zemana er fortsatt en tilstrekkelig nok forsvar mot ulike datatrusler. Selv om programmet er lett i forhold til de fleste anti-malware programvare er det fortsatt i stand til å gi sanntidsbeskyttelse , rydde opp i nettleseren ta vekk potensielt uønskede add-ons, utvidelser eller verktøylinjer. Zemana hjelper også systemet til å komme seg etter root kit eliminering som er en funksjon ikke alle malware eliminerings verktøy kan være stolte av. For de som søker etter et godt malware verktøy anbefaler vi å prøve ut Zemana AntiMalware. Dessuten koster et årlig abonnement på Premium versjonen bare $6.96 som er en rimelig pris å betale for datavern. På vår side, kan du finne en mer detaljert gjennomgang Zemana AntiMalware vist du er intrisert.

Zemana anti-malware image

5. Emsisoft Anti-Malware

Du vet kanskje at Emsisoft er et selskap som kjemper mot ransomware. Men Emsisoft utviklere teamet fokuserer ikke på disse virusene alene og jobber med ulike malware forsvarsprodukter. En av disse verktøyene er Emsisoft Anti-Malware for Windows OS. Programmet er integrert med en duell-motor skanner som virker slik at systemet kan bli undersøkt grundig i underkant av ett minutt. Dessuten beskytter dette anti-malkware verktøyet også mens du surfer på nettet og automatisk skjekker nedlastede filer for skadelig innhold. På den offisielle Emsisoft nettsiden begynner prisen på $39.95 for et års beskyttelse. Det er flere Emsisoft Anti-Malware funksjoner som vi ikke har nevnt i denne korte gjennomgange, men du kan lære mer om dem ved å klikke på denne linken.

Picture representing Emsisoft Anti-Malware software

Bonus: Reimage et multipurpose verktøy for datamaskinens beskyttelse og reparasjon

De fleste anti-malware programmer har sine sterke sider som dens skapere fokuserer på. Derfor for å sikre det beste systemet sikkerhet, brukerene blir ofte rådet til å ha flere av slike programmer. Naturligvis blir utgiftene til en slik datamaskins beskyttelse ganske høy. Dessuten vil du ganske raskt gå tom for minne til å lafre alle disse separate programmene på. Heldigvis finnes det en løsning – ett alt-i-alt program som kombinerer de beste funksjonene av anti-malware. Vi snakker om Reimage. Ikke relatere dette topp kvalitet verktøy med negative vurderinger som de har fått før. Selskapet er nå helt nystarted og samarbeider også med velkjente antivirus leverandører som Avira AntiVir. Det er ikke bare den kratige malware skanneren Reinmage kan være stolte av.Det får også ros for sine systemreparasjons evner. Den gjenoppretter skadet eller slettet systemfiler, sorterer ut Windows registeroppføringer og forbedrer generelt datamaskinens ytelse. Mer om priser og andre funksjoner i dette programmet i denne Reimage anmeldelsen.

Reimage anti-malware

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i å bekjempe malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

På andre språk