Fjerne BestBackground Toolbar (Oppdatert veiledning)

BestBackground Toolbar fjerningsguide

Hva er BestBackground verktøylinje?

Hva er BestBackground verktøylinje?

Verktøylinjen BestBackground distribueres som et gratisverktøy som muliggjør slektssøk, generering av familietre, søk etter familiemedlemmer og andre tjenester tilknyttet familie og familieforhold. Teamet vårt har imidlertid igangsatt undersøkelser om det og funnet ut at det kan bli brukt til promotering av tredjeparts nettsider. På tross av at det kan tilby flere nyttige funksjoner, bør ulempene gjøre at du tenker deg om to ganger før du installerer dette nettlesertillegget på PC-en din.

Så snart det er installert vil ikke BestBackground bare installere en verktøylinje i alle nettleserne dine (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) men også erstatte standard søkeside, søkemotor og ny fane-side med search.myway.com eller en annen versjon av Ask Search. Opplever du dette akkurat nå? Vi anbefaler at du slutter å bruke denne søkemotoren fordi den kan forårsake BestBackground omdirigeringer til affilierte nettsider. Det kan dessuten installere sporende informasjonskapsler og kontinuerlig oversende spørringer, besøkte nettsider, interaksjon med annonser, IP-adresse, PC-lokasjon og lignende informasjon til tredjeparter. Disse partene kan senere bruke denne informasjonen til å lage tilpassede annonser og overøse nettleseren din med dem. På tross av at de ikke er ondsinnede, kan BestBackground omdirigeringer tvinge deg til å besøke tvilsomme tredjeparts nettsider som kan ha tvilsomt innhold. Det er ikke overraskende at utviklerne av denne verktøylinjen erklærer at de ikke kan stilles ansvarlige for eventuell skade du kan oppleve mens du utforsker innholdet på slike nettsider:

MS Products are exposed to various security issues, and should be regarded as unsecure. […]

MS has no control over such sites and resources, in which you acknowledge and agree that MS is not responsible for the availability of such external sites or resources, and does not endorse nor responsible or liable for any content […] from such sites or resources. You further acknowledge and agree that MS shall not be responsible or liable, directly or indirectly, for any damage or loss caused or alleged to be caused by or in connection with use of or reliance on any such Content […] goods or services available on or through any such site or resource.

Har du lyst til å besøke slike tvilsomme nettsider? Hvis ikke bør du bli kvitt denne tvilsomme verktøylinjen ettersom den ikke virker å være nyttig. For å finne ut hvordan du fjerner den kan du studere fjerningsinstruksjonene for BestBackground på neste side.

Hvordan kan jeg installere BestBackground Toolbar?

Selv om verktøylinjen BestBackground kan lastes ned fra den offisielle nettsiden kan den dukke opp på datamaskinen din ut av det blå. Nei, dette betyr ikke at denne nettleserutvidelsen infiltrerer datamaskinen uten din tillatelse. Du kan installere dette nettlesertillegget hvis du ikke er oppmerksom nok når du installerer gratis programvare. Hvis du klikker på «neste»-knappen øyeblikkelig uten å lese varslene i installasjonsprosessen kan du uoppmerksomt godta installasjon av av BestBackground Toolbar og andre ukjente programmer. Av og til distribueres gratisprogrammer som vedlegg til andre gratisprogrammer , men du finner alltid informasjon om dem i bruksvilkårene i installasjonsprosessen. For å forhindre installasjon av unødvendige programmer bør du alltid velge avansert eller tilpasset installasjon, lese alle vilkårene og velge bort eventuelle ekstrakomponenter. Du kan oppdage et varsel som sier: “I agree to install BestBackground Toolbar” eller “I agree to set search.myway.com/Ask.com as my default search provider,» så du bør sørge for å velge bort slike.

Nylig har utviklerne av dette programmet kontaktet oss og bedt oss om å fjerne denne oppføringen fra viruset.no. Vi mener at vi ikke bør gjøre dette så lenge programmene vi tilbyr for fjerning av BestBackground kan oppdage det og hjelpe brukere med å fjerne det fra systemet. Som nevnt under hver av nedlastingsknappene samarbeider vi med disse antimalware-programmene. Selv om noen av dem er gratis kan andre fjerne virus først etter at man har kjøpt dem.

Vi har bestemt oss for å gjennomgå denne og andre innlegg tilknyttet denne utvikleren. Vi mener at alle er beskrevet på riktig måte.

Hvordan fjerne dette programmet fra datamaskinen?

Det anbefales på det sterkeste å fjerne BestBackground dersom du ønsker å holde deg unna mistenkelige nettsider. Følg stegene nedenfor for å finne ut hvordan du fjerner dette programmet fra PC-en din:

  • Avinstaller programmer på datamaskinen din som er tilknyttet BestBackground:

1. Klikk Start → Kontrollpanel → Avinstaller programmer.
2. Her ser du etter BestBackground Toolbar og andre ukjente programmer.
3. Klikk på avinstaller og deretter «OK» for å lagre endringene.

  • Tilbakestill nettleseren din:

Google Chrome:
1. Åpne Google Chrome, klikk på menyikonet (øvre høyre hjørne) og velg «Verktøy» -> «Utvidelser».
2. Her velger du ukjente tilleggsprogrammer BestBackground Toolbar, MyWay, MyWebSearch, etc.) før du klikker på papirkurven for å fjerne oppføringene.
3. For å endre startsiden din klikker du på menyikonet, velger «Innstillinger» -> «Ved oppstart» -> «Angi sider».
4. Her eliminerer du myway.com ved å klikke på «X» før du angir ønsket nettside.
5. For å endre standard søkemotor klikker du på menyikonet -> «Innstillinger» -> «Søk».
6. Her klikker du på «Administrer søkemotorer» og legger til ønsket domenenavn.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk