Hva er Babylontoolbartlbr.dll? Bør jeg fjerne det?

Om du har funnet filen babylontoolbartlbr.dll på din datamaskin, må du ha Babylon Toolbar installert på din PC. Denne verktøylinjen er presentert som et sett med språk oversettelses verktøy som kan bli brukt til å oversette web innhold til andre språk. Men den har også blitt rapportert til å kunne endre standard søkemotor til search.babylon.com i tillegg til og ha blitt oppdaget å installere andre verktøylinjer også. Det er grunnen til at noen sikkerhets leverandører har inkludert Babylon Toolbar inn i deres virus database og anbefaler ikke og la den bli igjen på systemet.

Først oppdaget 1 August, 2012, babylontoolbartlbr.dll hører til «dynamic-link library» filer. Den er å finne i «C:\Programfiler\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.4.19.1\» mappen og kan bli lastet og startet i hvilken som helst kjørende prosess. Denne filen er ondsinnet fordi den hører til programvare, som er kategorisert som «potensielt uønsket»: den omdirigerer brukeres søke økter, legger til forskjellige verktøylinjer, og har blitt rapportert til å entre systemet uten brukerens tillatelse, i tillegg til andre uønskede aktiviteter.

Teknisk sikkerhets vurdering er FARLIG.

Dersom du vil fjerne babylontoolbartlbr.dll, må du først fjerne Babylon Toolbar. For dette, bør du glemme manuell fjerning, fordi du kan komme til å fjerne feil filer fra din datamaskin. For å bli kvitt denne filen for godt, kjør en full skann av systemet med SpyHunter 5Combo Cleaner eller RestoroIntego. I tillegg kan du bruke denne Babylon Toolbar fjernings guide.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Restoro Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Restoro Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Restoro Intego har en gratis, begrenset skanner. Restoro Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Restoro, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk