Fjerne ATT email

ATT email fjerningsguide

Hva er ATT email?

ATT e-post er en falsk melding, som tilhører nettkriminelle. Det er aktivt spredd på internett akkurat nå, så pass på at du ignorere denne e-posten. Fra første blikk, er ATT epost utformet for å lure de menneskene som bruker selskapets tjenester. Men, er det hundrevis av ofre som i realiteten ikke har noen anelse om hva AT & T er. Det er fordi den nysgjerrighet hos mennesker er våkne opp av en personlig utseende melding som sier «Din AT & T trådløse regningen er klar til å vise ‘. Det hevder også at det ble sendt av AT & T kunde Care og gir en kobling som fører til Myat & T-konto. Vær oppmerksom på at hvis du klikker på denne linken, kan du infisere datamaskinen din med malware. Det er derfor du bør alltid ignorere alle AT & T e-poster fra tilfeldige e-postadresser som åpenbart ikke er forbundet med dette selskapet. Hvis du ble lurt til å klikke på linken, skanner datamaskinen med oppdaterte anti-spyware.

Hvordan kan en falsk AT & T epost nå meg?

Den falske AT & T epost spres akkurat som en hvilken som helst annen ondsinnet e-post. Den største risikoen for å motta en slik mail er hvis du ble lurt til å besøke noen upålitelige nettstedet, som brukes til å samle inn folks e-poster. Vanligvis slike nettsteder tilbyr en gratis registrering for å vinne ulike premier, som iPads, iPhones og lignende. Men, kan hackere også begynne å sende denne falske AT & T e-post for tilfeldige PC-brukere, så pass opp om det også.

Hvis du fikk en melding som sier noe sånt som dette, ignorere det:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Hva gjør jeg hvis jeg ble lurt av falske AT & T e-post?

Hvis du ble lurt til å tro at du har mottatt en ekte AT & T e-post og klikket på linken, bør du skanne datamaskinen med en anerkjente anti-spyware. Våre anbefalte produkter er: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner. Vi vil også anbefale å slette denne meldingen fra e-posten din innboks.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk