Fjerne Antivirus Security Pro

Antivirus Security Pro fjerningsguide

Hva er Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro er et bedragersk anti-spionvare program, som tilhører WinWebSec. Dette programmet ligner Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus og andre trusler som stammer fra denne gruppen. Men det nye med denne er at den kommer med en «digitally-signed installer» (digitalt signert installatør), som bør sikre troverdigheten til programmet. Men mest sannsynlig var det stjålet. Så fort Antivirus Security Pro kommer seg inn i systemet, starter den med å vise misledende varsler som typisk sett varsler om farlige virus. Merk deg at den varsler sine ofre bare om oppfunnet infisering eller legitime filer som aldri bør slettes. Det er derfor du helt klart kan ignorere dette programmet og fjerne den fra systemet. Dersom du er interessert i dens virkelige formål med sine falske varsler, er svaret ganske enkelt – den er utformet til å skape ett behov for å kjøpe dens lisensierte versjon. Du bør definitivt aldri kjøpe det.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT MED Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro er spredt via trojansk hest, som utnytter sikkerhets sårbarheter. Den angriper svakt beskyttede systemer, så hvis du vil unngå dens infiltrering må du være sikker på at din datamaskin er beskyttet med siste versjon av antivirus. Dersom denne Trojanske hesten allikevel klarer å komme seg inn i systemet, laster den i skjul ned virus filer. Etter det, modifiserer den systemet slik at den kan starte sin aktivitet hver gang brukeren re-starter sin PC. Som ett resultat vil dette ondsinnete programmet start å vise slike varsler:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Du kan også motta slike beskjeder fra viruset:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Vennligst ignorer alle varslene fra Antivirus Security Pro fordi dette programmet søker kun en ting – å få dine penger. Så snart du starter å se varsler fra denne, bør du kjøre en fullstendig system skanning med oppdatert anti-spionvare. Følg også guiden under for å bli kvitt denne infiseringen for godt:

HVORDAN FJERNE Antivirus Security Pro?

Dersom din PC er infisert med Antivirus Security Pro, bør du umiddelbart laste ned FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes og kjøre en fullstendig system skann. Glem ikke å laste ned den seneste versjonen av disse programmene for å ha en fullverdig virus database.

Merk også at det er mange ondsinnete programmer som blokkerer legitime sikkerhets applikasjoner for å forhindre sin eliminasjon. I dette tilfelle bør du re-starte din datamaskin til Sikkermodus med nettverkstilkobling, og så stoppe de ondsinnete prosessene som hører til dette viruset. Se etter [random letters or/and numbers].exe eller [protector[random characters].exe prosesser, stopp dem, og kjør en fullstendig system skann med anti-malware (anti ondsinnet programvare). Glem ikke å skann din PC i normal modus for å være sikker på at dette viruset er borte.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk