Fjern AES-NI-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert mai 2017

AES-NI fjerningsguide for virus

Hva er AES-NI ransomware virus?

Hvor farlig er AES-NI ransomware?

AES-NI ransomware virus kommer fra samme familie som AES256 ransomware. I motsetning til andre nybegynnere slipper dette ransomware virusene komplekse virus som presser datamaskinsbrukere til å infisere vennene sine for å hente personlige data . I dette tillfelle, AES-NI ransomware rettferdiggjør dens tittel. Ved å bruke AES-256 algoritmen sniffer det etter .doc, _no.jpg, .mp4 og andre viktige filer, koder dem og legger til .aes256 filutvidelse . Selvom situasjonen kan virke veldig desperat, finnes det alltid en løsning. Først vær sikker på at du fjerner AES-NI. For dette kan du bruke FortectIntego. Det er et anti-spyware program som er designet for å kjempe mot virtuelle infeksjoner.

Hvis du ikke er kjent med krypteringstyper er det nok å vite at det er AES symmetrisk kodinsteknikk og RSA asymmetrisk metode. Førstnevnte kan bruke 128 eller 256 biters syklus med cifre for å kode filene. Naturligvis inneholder 256 bit algoritmen lengre sykluser og mer utførlige sykluser med kryptering enn 128 bit. Som et resultat genererer AES-NI viruset en mer utsøkt krypteringsnøkkel som er nesten helt uhellbar. Men det betyr ikke at det er op tide å falle inn i fortvilelse og gråte over de tapte filene. Du kan kanskje falle for fristelsen til å kontakte kjeltringene. For å kunne kontakte dem, de vil gi deg disse e-post adressene: [email protected] og [email protected]. Selv om løsepengene ikke virker så mye for deg å betale, husk ar du forhandler med cyberkriminelle. De er ikke forpliktet til å sende dekrypteringsnøkkelen selv om du betaler den krevde summen. En slik antagelse er mer sannsynlig å ta hensyn til historien om CryptoWall . Derfor er det ikke lurt å håpe og stole på at svindlerene har samvittighet. I stede gjør AES-NI fjerning din første prioritet. Bilde av AES-NI ransomwareAES-NI ransomware fyller datamaskinens skirvebord med løsepenge krav med navn som "YOUR FILES ARE ENCRYPTED" For å lure sine offere til å betale dem, bakmennene anbefaler også å ikke bruke noen dekryptings verktøy

Distribusjontedenser og forebygging

Viruset har gått inn i det virtuelle scenen ganske nylig og er mistenkt for å bruke populære distribusjonskanaler. Spesielt AES-NI malware kan lure ofrene i i spam meldinger. Selvom teknikkene allerede har blitt diskutert (spesielt kaprenes tedens til å skjule seg i falske skatterapporter eller fakturaer), mange brukere faller fortsatt for dette. Vær oppmerksom på AES-NI kapring hvis du mottar falske e-poster fra Office of Personnel Management (OPM). Selvom Locky ransomware foretrekker å gjemme seg under navnet til institusjonen, på grunn av fjorårets databrudd kan også andre kjeltringer kan også bruke denne metoden. Normalt inneholoder e-postmeldingene som inneholder ondsinnede vedlegg et stort antall skrivings-g grammatiskfeil. De er synlige i de forfalske e-postene til offisielle instiitusjoner. Fraværet av spesielle nummere og PIN koder kan også varsle deg . I tillegg pass på trojanere og crypto malware. Sikkerhetsapplikasjoner fungerer som skjold mot dem.

Håndterer AES NI viruset

Når du merker at alle filene dine er kryptert, ikke vent med AES NI fjerning. Bruk FortectIntego eller Malwarebytes for å vortvise denne virtuelle trusselen helt. Husk at ingen av programvarene for fjerning av skadelige programvarer dekoder filene. For å gjøre dette vil du trenge andre verktøy eller sikkerhetskopier. De nyeste Windows versjonene tar automatisk sikkerhetskopier av dine filer. Men det må bli satt opp manuelt den første gangen. Generelt bør slike aktiviteter være obligatoriske med tanke på økningen av ransomware trussler . Selv om du ikke har flere eksemplarer, kan våre fremtidige anbefalinger komme til nytte. Vær sikker på at du fjerner AES-NI virus og bare da fortsett til de følgende trinnene.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell AES-NI fjerningsguide for virus

Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus

Hvis du er villig til å fjerne AES-Ni ransomware fra din datamaskin, du kan finne ut at et blokkerer sikkerhetsprogramvaren din. For å kunne overvinne dette problemet prøv å start datamaskinen din på nytt i sikker modus med nettverk.

Viktig! →
Manuell fjerning kan være for komplisert for vanlige databrukere. Det krever avansert IT-kunnskap å utføre det riktig (hvis viktige systemfiler blir fjernet eller skadet, kan det føre til uopprettelig skade på Windows-systemet). I tillegg kan det ta flere timer å utføre. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du bruker den automatiske metoden som beskrevet ovenfor.

Steg 1. Åpne sikkerhetsmodus med nettverkstilkobling

Manuell fjerning av malware bør utføres i sikkerhetsmodus. 

Windows 7/Vista/XP

 1. Klikk på Start > På/Av > Start på nytt > OK.
 2. Når datamaskinen din starter opp, trykker du på F8-knappen (hvis dette ikke fungerer, prøv F2, F12, Del – det avhenger av hovedkortet ditt) flere ganger helt til du ser vinduet for avansert oppstart.
 3. Velg Sikkerhetsmodus med nettverkstilkobling fra listen. Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus

Windows 10 / Windows 8

 1. Høyreklikk Start-knappen og velg Innstillinger.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 2. Bla nedover og velg Oppdatering og sikkerhet.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 3. I menyen til venstre velger du Gjenoppretting.
 4. Bla nedover til Avansert oppstart.
 5. Klikk på Start på nytt nå.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 6. Velg Feilsøking. Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 7. Gå til Avanserte alternativer. Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 8. Velg Oppstartsinnstillinger. Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 9. Klikk på Start på nytt.
 10. Trykk 5 eller klikk på 5) Aktiver sikkerhetsmodus med nettverkstilkobling. Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus

Steg 2. Slå av mistenkelige prosesser

Windows' oppgavebehandler er et nyttig verktøy som viser alle prosesser som kjører i bakgrunnen. Hvis det dukker opp malware-prosesser her, må de avsluttes:

 1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc på tastaturet for å åpne oppgavebehandleren.
 2. Klikk på Detaljer.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 3. Bla nedover til Bakgrunnsprosesser og se etter mistenkelige oppføringer.
 4. Høyreklikk og velg Åpne filplassering.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 5. Gå tilbake til prosessen, høyreklikk og velg Avslutt oppgave.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 6. Slett innholdet i den ondsinnede mappen.

Steg 3. Sjekk oppstartsprogrammer

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc på tastaturet for å åpne Windows oppgavebehandler.
 2. Gå til fanen Oppstart.
 3. Høyreklikk det mistenkelige programmet og klikk på Deaktiver.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus

Steg 4. Slett virusfiler

Malware-relaterte filer kan dukke opp på flere ulike steder på datamaskinen din. Her er instruksjoner som kan hjelpe deg med å finne dem:

 1. Skriv Diskopprydding i Windows' søkefelt og trykk på Enter.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 2. Velg stasjonen du ønsker å rense (C: er som regel hovedstasjonen, og det er sannsynligvis her du finner ondsinnede filer).
 3. Bla gjennom Filer som skal slettes-listen og velg følgende:

  Midlertidige Internett-filer
  Nedlastinger
  Papirkurv
  Midlertidige filer

 4. Velg Rydd opp i systemfiler.
  Ransomware: manuell fjerning av ransomware i sikkerhetsmodus
 5. Du kan også se etter andre ondsinnede filer som skjuler seg i følgende mapper (angi disse oppføringene i Windows-søkefeltet og trykk på Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Etter at du er ferdig, starter du PC-en på nytt i normalmodus.

Fjern AES-NI ved hjelp av System Restore

Hvis siker modus med nettverk ikke hjelper deg, kan du prøve systemgjenoppretting

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av AES-NI. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med FortectIntego og sørge for at fjerning av AES-NI er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne AES-NI fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Hvis filene dine krypteres av AES-NI kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Data Recovery Pro løsning mens du prøver å dekryptere filer som er kryptert av AES-NI ransomware

Hvis du ikke har sikkerhetskopier av de krypterte filene, kan du prøve ¨bruke dette programmet for filgjenoppretting. Det er en praktisk applikasjon når du ikke finner manglende filer.

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av AES-NI ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Bruke Windows tidligere versjoner funksjonen for å gjenopprette filer kryptert av AES-NI ransomware

Hvis systemgjenopprettingen er aktivert på datamaskinen din før infiltrasjonen av AES-NI, du kan prøve å bruke det ved å følge disse trinnene:

 • Finn en kryptert fil du vil gjenopprette og høyreklikk på den;
 • Velg “Properties” og gå til fanen “Previous versions”;
 • Her sjekker du alle tilgjengelige kopier av filen i “Folder versions”. Velg versjonen du ønsker å gjenopprette og klikk på “Restore”.

Fordelene av  ShadowExplorer

Det er sjeldent filkrypterende trusler får tilgang til skyggevolumkopier. I denne forbindelse er det lite informasjon om AES-NI ransomware sletter dem. Programmet gjenopprette de ødelagte filene i henholkd til mønstrene av skyggevolumkopier.

 • Last ned Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg installasjonsveiledningen til Shadow Explorer og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og gå til nedtrekksmenyen i øvre venstre hjørne for å velge disken som inneholder de krypterte filene. Sjekk hvilke mapper det er;
 • Høyreklikk på mappen du ønsker å gjenopprette og velg “Export”. Du kan også velge hvor du ønsker å lagre filene.

Den offisielle AES-NI ransomware dekrypter er ikke tilgjengelig ennå

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot AES-NI og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk