Hva er _Locky_recover_instructions.txt? Bør jeg fjerne det?

Hva er _Locky_recover_instructions.txt og hvorfor er filen på datamaskinen min?

_Locky_recover_instructions.txt er tilknyttet et av dagens mest notoriske og mestspredende ransomware-trusler, Locky virus. Denne tekstfilen oppstår på datamaskinen etter at Locky har kapret systemet og kryptert filene med algoritmene RSA-2048 og AES-128. Dersom du ser denne .txt-filen på datamaskinen din er det sannsynlig at du ikke er i stand til å åpne de fleste lyd-, video- og dokumentfilene på datamaskinen din.

Så snart Locky-viruset krypterer filene blir dokumentet _Locky_recover_instructions.txt document lagt til alle mappene som inneholder låste filer. Dokumentet inneholder informasjon om hva som er skjedd med filene dine og hvordan du kan gjenvinne dem. Den samme meldingen vil dessuten oppstå som skrivebordsbakgrunn slik at brukeren blir gjort kjent med utviklernes betingelser. Andre ransomware-virus som PadCrypt og DMA-Locker bruker lignende teknikker for å informere brukeren om kapringen. Selv om noen ransomware-programmer kan tilby muligheten til å gjenopprette filene etter et halvår uten å måtte betale for dekrypteringsnøkkelen, er det usannsynlig at dette skjer ettersom utviklerne av disse programmene er svindlere og hovedmålet deres er å tjene penger. Dersom du ser _Locky_recover_instructions.txt-filen på datamaskinen din betyr det at du har å gjøre med et mer alvorlig problem enn bare et vanlig virus.

Hvordan forhindre denne filen fra å dukke opp på datamaskinen?

Siden denne filen ikke spres på egenhånd men sammen med ransomware-trussleen Locky er det viktig å forhindre at datamaskinen blir infisert av dette ondsinnede programmet. For å gjøre dette bør du utstyre systemet med en vel ansett antimalware som FortectIntego, som sikrer nettsikkerheten din. Du bør dessuten være oppmerksom på det faktum at dette viruset spres via e-postvedlegg, så vær forsiktig når du åpner og laster ned nye e-poster, spesielt de som er fra ukjente kilder.

Hvordan fjerne _Locky_recover_instructions.txt fra datamaskinen?

Den gode nyheten er at du kan fjerne _Locky_recover_instructions.txt på egenhånd. De dårlige nyhetene er at filene dine uansett forblir krypterte ettersom Locky-viruset fremdeles har kontroll på datamaskinen. Derfor bør du heller fjerne viruset som filen tilhører. Du kan gjøre dette ved å benytte en pålitelig antispyware. Dette viruset er imidlertid veldig aggressivt og kan blokkere antispyware-programmet ditt. I dette tilfellet kan du følge ekspertsinstruksjonene våre som forklarer hva du må gjøre for å fjerne Locky.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions