Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne “Amazon.com Membership Rewards” scam (Veiledning for fjerning) - oppdateringer Apr 2018

av Olivia Morelli - - | Type: Adware

Amazon Membership Rewards er en svindel som brukes til å stjele brukernes personopplysninger

Et bilde av popup-annonsen "Amazon.com Membership Rewards"

Amazon Membership Rewards er en svindel som brukes til å lure folk til å gjennomføre en falsk undersøkelse, og dermed avsløre personopplysningene sine. Amazon Membership Rewards-svindelen fungerer på samme måte som Congratulations Amazon User. Det benytter seg av navnet på et velkjent selskap, og hevder at offeret ble utvalgt til å vinne verdifulle premier. IKKE la deg lure av dette tilbudet, ettersom det er falskt. Du må se sjekke hvorvidt datamaskinen din er infisert av adware, ettersom dette kan være årsaken til at disse annonsene dukker opp i nettleseren din.

Det eneste tilgjengelige alternativet i Amazon Membership Rewards-vinduet er “OK”-knappen. Så snart offeret klikker på dette, blir han/hun omdirigert til et falskt Amazon-skjema som benytter samme font og farger som det velkjente selskapet for å lure ofrene sine.

I de fleste tilfeller, dukker Amazon Membership Rewards-viruset opp ved bruk av coupon2342341.com. I det første popup-vinduet blir offeret presentert med en liten “OK”-knapp. Popup-vinduet forsvinner dessverre ikke før brukeren klikker på “OK”-knappen, ettersom det fryser nettleseren. Det gir brukeren kun én navigeringsmulighet, nemlig til spørreundersøkelsen. 

Uansett hvor mye du stoler på Amazon, må du ikke la deg lure av dette trikset. Amazon tilbyr ikke premier på 1000 USD for å besvare et spørreskjema. Amazon Membership Rewards er ikke ekte, og benyttes av svindlere for å lure til seg brukernes personopplysninger, som navn, e-postadresse, mobilnummer og annen informasjon. Disse opplysningene kan bli misbrukt til ulike tvilsomme aktiviteter, som mobilsvindel eller spredning av malware. Ved å oppgi informasjonen din i dette spørreskjemaet kan du dessuten uten å ville det begynne å abonnere på en ukjent tjeneste, eller oppdage ukjente kostnader på telefonregningen.

Selv om dette popup-vinduet ikke forårsaker direkte skade på PC-en og personvernet ditt, kan det ødelegge nettleseropplevelsen din og presse deg for personopplysninger. Derfor bør du fjerne Amazon Membership Rewards snarest ettersom det hverken er legitimt eller ekte. For å gjøre dette må du finne et annonsestøttet tillegg som skjuler seg på systemet ditt. Disse infiltrerer normalt datamaskiner som komponenter sammen med gratis programvare.

"Amazon.com Membership Rewards"-svindelFjerning av "Amazon.com Membership Rewards" er nødvendig både for å gjenopprette normal ytelse i nettleseren, og for å beskytte personvernet.

Derfor kan det være vanskelig å eliminere Amazon Membership Rewards pop-up. Dette er på grunn av at det ikke er tydelig hva slags program som må elimineres fra systemet for å deaktivere disse annonsene. Du bør imidlertid alltid sjekke nylig installerte programmer i oppgavebehandleren (du kan sortere dem etter dato), og sjekke utviklerne. Programmer som ikke oppgir utvikler bør anses som potensielt ondsinnet.

Den enkleste måten for å avslutte annonser som “www.amazon.com/membershiprewards to complete your registration” er å kjøre et komplett systemskann med ReimageIntego eller et lignende sikkerhetsprogram. Hvis du mener at du er i stand til å fikse datamaskinen din ved hjelp av vanlige elimineringsmetoder, finner du en informativ veiledning nedenfor denne artikkelen. 

Skjult installasjon av adware kan kontrolleres 

Adware-programmer spres normalt via teknikken bundling. Millioner av mennesker ender opp med å installere programvarepakker uten å være klar over dette. Grunnen til at man blir infisert av adware er dermed mangelfull kunnskap om nettsikkerhet.

De som prøver å beskytte systemet mot malware som adware-programmer og nettleserkaprere må huske at disse kommer som vedlegg til gratisprogrammer som hyppig lastes ned fra nettet. Installasjon av slike programmer ved å uoppmerksomt klikke på “Neste”-knappen, åpner døren inn til datamaskinen din for potensielt uønskede programmer.

For å forhindre at dette skjer, anbefaler eksperter at brukere alltid velger installasjonsmetodene “Advanced” eller “Custom”. Selv om installasjonen i slike tilfeller tar litt lenger tid sammenlignet med “Quick” eller “Basic” installasjon, avsløres informasjon om ekstraprogrammer, og brukeren får muligheten til å velge bort disse.

Avslutt Amazon Rewards-svindelen med noen få steg

Hvis du har lurt på om Amazon Membership Rewards er svindel, er svaret “ja”. Du må snarest kvitte deg med programmer som er ansvarlige for å vise dette varselet på datamaskinen, ettersom de kan brukes til å spore deg og innhente ikke-personlig informasjon. Adware-programmer som utløser denne svindelen fyller dessuten nettleseren din med popup-vinduer og banner-annonser, i tillegg til å forårsake omdirigeringer til ondsinnede nettsider. 

For å forhindre slike og lignende aktiviteter, må du fjerne Amazon Membership Rewards. Du har to valgmuligheter. Hvis du foretrekker å fikse systemet manuelt, kan du se fjerningsveiledningen vår for Amazon Membership Rewards. Vi anbefaler imidlertid at du eliminerer dette adware-programmet ved bruk av et profesjonelt animalware-verktøy for å bli kvitt også andre malware-programmer som kan finnes på systemet. Et slikt verktøy hjelper deg dessuten med å eliminere ødelagte registernøkler. 

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell “Amazon.com Membership Rewards” scam fjerningsguide:

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Windows systemer

For å eliminere adware-programmet som forårsaker disse falske annonsene i Windows OS, kan du følge disse enkle stegene. Sørg for at du fjerner alle programmer som ikke oppgir utvikler.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller “Amazon.com Membership Rewards” scam og relaterte programmer
  Så, se etter “Amazon.com Membership Rewards” scam eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Mac OS X system

For å bli kvitt “Amazon.com Membership Rewards” fra Mac OS X, kan du følge stegene nedenfor. Sørg for at du utfører stegene i riktig rekkefølge.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter “Amazon.com Membership Rewards” scam eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter “Amazon.com Membership Rewards” scam og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av “Amazon.com Membership Rewards” scam, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Microsoft Edge

For å fikse Microsoft Edge, bør du tilbakestille nettleseren. Følg veiledningen nedenfor for å gjøre dette:

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal “Amazon.com Membership Rewards” scam være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg “Amazon.com Membership Rewards” scam og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av “Amazon.com Membership Rewards” scam. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Google Chrome

For å avinstallere “Amazon.com Membership Rewards” fra Chrome, må du slette alle uønskede utvidelser og tilbakestille nettleseren ved å følge disse stegene:

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg “Amazon.com Membership Rewards” scam og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av “Amazon.com Membership Rewards” scam. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern “Amazon.com Membership Rewards” scam fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter “Amazon.com Membership Rewards” scam eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre “Amazon.com Membership Rewards” scam slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-com-membership-rewards-scam.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om “Amazon.com Membership Rewards” scam