Fjerne WareOut (Gratisinstruksjoner)

WareOut fjerningsguide

Hva er WareOut?

Laster PC-en din kontinuerlig et tvilsomt systemskann fra WareOut? Fungerer det unormalt? Mottar du merkelige advarsler om kritiske sikkerhetsfeil? Kjører PC-en din mye saktere enn før?Årsaken til disse problemene kan være WareOut (også kjent som WareOut.exe, spyware.Wareout), som er en alvorlig nett-trussel, mer spesifikt en falsk anti-spyware.

WareOut – falsk anti-spyware. Hvorfor?

WareOut er et villedende navn, så du bør ikke la deg lure til å stole blindt på det. Ved første øyekast kan dette verktøyet virke som en professjonell anti-spyware, men dette stemmer IKKE i det heletatt. i realiteten er det klassifisert som en falsk anti-spyware som tilhører det høyeste nivået av nett-trusler. WareOut-viruset later som at det er et legitimt anti-spyware for å lure folk til å tro at PC-en deres er infisert av virus, malware, trojanere eller andre trusler. Grunnen til at det gjør dette er veldig enkel – det prøver å tjene penger.

WareOut fake scan and invented scan results

Hvordan fungerer dette programmet?

Etter at programmet har infiltrert datamaskinen (distribusjonsmetoder blir forklart i neste avsnitt), vil WareOut trenge dypt inn i operativsystemet og begynne å utsette det for risiko. Det installerer seg selv i Windows oppstart, kjører flere ondsinnede prosesser via oppgavebehandleren og ødelegger registeroppføringer. Deretter begynner dette falske antiviruset å laste inn planlagte systemskannere og rapporterer om ulike infeksjoner som skjuler seg i PC-systemet. WareOut har imidlertid ingen virusdatabase, noe som betyr at alle virus det advarer om ikke finnes. Normalt velger dette programmet vilkårlige filer fra systemet og rapporterer disse som ondsinnet. Programmet tilbyr selvfølgelig å fjerne alle de opplistede infeksjonene, men før det gjør dette må du kjøpe en «fullstendig» eller «lisensiert» versjon av WareOut. Vennligst IKKE kjøp det fordi dette kun fører til tap av penger. I tillegg kan fjerning av disse påståtte ondsinnede filene føre til kritiske systemfeil samt at du ved å oppgi kredittkortopplysningene dine til nettkriminelle kan forårsake tap fra bankkontoen din. Den beste løsningen er derfor i dette tilfellet å fjerne WareOut. Denne oppgaven er dessverre ikke veldig enkel. Dette viruset lar deg muligens ikke utføre fjerning hverken manuelt eller automatisk. Heldigvis kan FortectIntego eller en annen profesjonell anti-malware hjelpe deg. Dersom du ikke kan laste inn anti-malware bør du gå til neste side der du finner steg for hva du må gjøre for å aktivere en legitim anti-spyware.

Hvordan spres WareOut?

Dersom datamaskinen din kjører systemskann fra WareOut betyr det bare en ting – du er infisert av et kritisk program som prøver å svindle deg for penger. Uansett hvor troverdig det virker å være bør du IKKE stole på skannerne og ALDRI betale penger for lisensen. Heldigvis finnes det en mulighet til å beskytte datamaskinen din fra slike og relaterte infeksjoner. WareOut promoteres normalt via:

 • Villedende programvareoppdateringer;
 • Søppelpost;
 • Infiserte lenker;
 • Ulovlige nettsider.

Den beste PC-beskyttelsen får du i en profesjonell og oppdatert anti-spyware. Slike programmer reparerer sikkerhetsbrudd og lar ikke malware/virus komme inn i systemet. Du bør dessuten aldri stole på popup-annonser som ber deg om å oppdatere Java, Flash Player, Media Player og andre programmer ettersom de kan inneholde ondsinnede installasjonsprogrammer. Et annet viktig aspekt er tilknyttet e-postmeldinger. Dersom du mottar en mistenkelig melding fra en ukjent sender og/eller dersom tittelen inneholder grammatikk- eller stavefeil bør du ikke ta sjansen og fjerne det øyeblikkelig. Dersom du allerede er blitt infisert av WareOut, bør du gå til neste side og lese «Hvordan fjerne WareOut-viruset».

Hvordan fjerne WareOut-viruset?

Dersom du har oppdaget at PC-en din er infisert av WareOut, bør du kjøre et fullstendig systemskann med en vel ansett anti-spyware og fjerne alle ondsinnede filer. Ellers kan du få flere virus på datamaskinen din. Før du gjør dette bør du oppdatere antispyware-programmet ditt. Dersom du trenger en detaljert beskrivelse på hvordan du gjør dette kan du lese denne veiledningen. Når du prøver å fjerne denne trusselen anbefaler vi programmene FortectIntego og SpyHunter 5Combo Cleaner fordi de enkelt kan oppdage alle skjulte komponenter som tilhører denne og andre nett-trusler.

MERK! WareOut kan prøve å blokkere installasjon og aktivitet av legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Dersom du ikke kan laste ned eller kjøre noen av disse, kan du prøve følgende alternativer:

1. BRUK SYSTEMGJENNOPRETTING FOR Å DEAKTIVERE VIRUSET:

 1. Klikk Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen min til et tidligere tidspunkt og klikk Neste.
 3. Velg ønsket gjenopprettingspunkt og klikk på Neste.
 4. Vent til PC-en starter på nytt og klikk OK i Gjenoppretting fullført-vinduet.
 5. Last deretter ned FortectIntego og kjør et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

Dersom du bruker Windows 8, kan du følge disse stegene:

 1. Gå til startskjermen i Windows 8 og skriv inn gjenopprettingspunkt i søkefeltet.
 2. Klikk deretter på Innstillinger -> Opprett et gjennoprettingspunkt.
 3. I fanen for Systembeskyttelse velger du Systemgjenoppretting.
 4. Klikk Neste-knappen for å se gjenopprettingspunktene og venstre klikk på valget du trenger.
 5. Velg deretter Skann etter påvirkede programmer -> Lukk -> Neste -> Fullfør.
 6. Så snart PC-en din starter på nytt, laster du ned FortectIntego og kjører et fullstendig systemskann etter å ha oppdatert det.

2. START DATAMASKINEN PÅ NYTT I SIKKERHETSMODUS MED NETTVERKSTILKOBLING:

 1. Start datamaskinen på nytt
 2. Så snart datamaskinen din blir aktiv begynner du å trykke F8-tasten kontinuerlig til du ser skjermen for Avanserte oppstartsalternativer.
 3. Her velger du Sikkerhetsmodus med nettverkstilkobling (for å gjøre dette velger du piltastene) og klikker deretter på Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som i normal Windows-modus
 5. Høyreklikk på IE eller en annen nettleser og velg Kjør som eller Kjør som administrator. Angi administrator-passorded (hvis påkrevd).
 6. Angi denne lenken til adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og last ned et program til skrivebordet. Kjør det for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETTE GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Dersom du har en annen brukerkonto (gjest) kan du prøve å kjøre et fullstendig systemskann fra denne. Du trenger bare å logge inn og laste ned FortectIntego for å kjøre et fullstendig systemskann. Du kan aktivere gjestekontoen din ved hjelp av følgende steg:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer.
 2. Etter at et nytt vindu dukker opp klikker du på Gjest -> Slå på gjestekonto.
 3. Vent til datamaskinen starter på nytt og du ser innloggingsskjermen til Windows.
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vår anbefalte anti-spyware.

4. BRUK EN ANNEN PC TIL Å LASTE NED ANTI-SPYWARE:

 1. Bruk en annen PC som ikke er infisert av dette viruset og last ned FortectIntego til denne.
 2. Deretter overfører du dette antimalware-programmet til CD/DVD, ekstern disk eller USB flash-disk.
 3. I mellomtiden avslutter du ondsinnede prosesser på den infiserte datamaskinen. For å gjøre dette kan du benytte denne tutorialen.
 4. Sett inn enheten for overføring av antispyware-programmet i den infiserte PC-en og kjør programmet.

5. BLOKKERE WareOut FØR ET SKANN:

 1. La WareOut starte oppgaven sin og fullføre det falske systemskannet.
 2. Klikk på Fortsett ubeskyttet og lukk varselmeldingen.
 3. Åpne filutforsker (klikk Start -> Dokumenter), angi %AppData% i lokasjonfeltet. Klikk enter.
 4. Gi nytt navn til guard-agas eller lignende oppføringer.
 5. Start datamaskinen din på nytt og angi denne lenken i adressefeltet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Last ned SpyHunter og fjern ondsinnede filer som tilhører WareOut.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk