Fjerne TuneUp Pro

TuneUp Pro fjerningsguide

Hva er TuneUp Pro?

Hva er Tuneup Pro?

Tuneup Pro er et optimeringsverktøy for PC som kan forårsake ulike aktiviteter på datamaskinen for å prøve å overbevise deg om å kjøpe lisensen. Utviklerne hevder at dette programmet ble utviklet for å øke systemets hastighet, forbedre datamaskinens stabilitet og holde den feilfri. Faktisk er det i stand til å fjerne noen unødvendige filer, men du kan være sikker på at det ikke kommer til å forbedre systemet på noen måte. Selv om det lastes ned fra den offisielle siden, vil det i de fleste tilfeller spres sammen med gratisprogrammer og bli installert uten at brukeren er klar over det. Så snart det er installert, begynner det å laste skannerne sine og ser formodentlig etter filer, dårlige registerføringer og feil. Senere viser det skanneresultatene som inkluderer en lang liste over programmer som må fjernes. Selv om vi ikke kan erklære at disse resultatene er falske, bør du være veldig forsiktig med listen du ser siden den kan inneholde legitime programmer som ikke påvirker hastigheten på PC-en. Derfor bør du ALDRI stole på og IKKE klikke på ‘Fiks Nå’ eller ‘Fjern’ og andre knapper. Dersom du klikker på dem bør du ikke bli overrasket etter å ha blitt omdirigert til en Tuneup Pro nettside og bli lurt til å kjøpe den lisensierte versjonen. Dersom du gjør dette, vil du ikke bare tape pengene dine på grunn av et unyttig program. Du kan også komme til å avsløre personlig informasjon, som kredittkortopplysninger, bankkonto og passord til et tvilsomt selskap. Derfor bør du ikke ha Tuneup Pro på datamaskinen din! Dersom det allerede har sneket seg inn, bør du ta nødvendige steg og fjerne det uten å nøle.

Hvordan kan Tuneup Pro kapre datamaskinen min?

Som vi allerede har nevnt, blir brukere overbevist om at det er et nyttig verktøy og tilbys å laste det ned fra den offisielle siden. Selv om det skjer ganske ofte, finnes det mange tilfeller der dette PC-verktøyet har dukket opp på systemet etter nedlasting av ulike freeware- og shareware-programmer. Dette skjer fordi det er integrert i ulike gratisprogrammer, som for eksempel nedlastingsassistenter og programmer for streaming av video. På denne måten er de bedre i stand til å spre Tuneup Pro og lure folk til å kjøpe dette tvilsomme programmet. Dersom du ikke ønsker å oppleve nedsatt systemhastighet og bli avbrutt av konstante skann eller pop-up annonser, bør du være mer oppmerksom under installasjon av gratisprogrammer. Alltid velg Avansert eller Tilpasset installasjonsmodus, les alt nøye og velg bort alle tilbud om installering av ekstraprogrammer. Dersom dette svindlerprogrammet allerede har infiltrert systemet bak ryggen din, kan du få problemer med å fjerne det siden det beskytter seg selv mot fjerning og du derfor muligens ikke finner avinstalleringsprogrammet. Dessuten er det kjent at Tuneup Pro ofte installerer Reimage Plus i tillegg, så det kan være at du må fjerne begge. Vi anbefaler at du benytter en vel ansett anti-spionvare som oppdager alle potensielt uønskede programmer og fjerner disse automatisk.

Hvordan fjerne Tuneup Pro-virus fra datamaskinen min?

Det anbefales at du bruker en vel ansett anti-spionvare når du prøver å fjerne Tuneup Pro fra systemet siden det kan skjule seg på ulike steder. Dessuten vil dette hjelpe deg ikke bare med å fjerne programmet, men også med å bli kvitt andre potensielt uønskede programmer som skjuler seg i PC-systemet ditt. Prøv å bruke FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for å eliminere alle potensielt uønskede programmer fra systemet. Selvsagt kan du også benytte følgende manuelle steg for å fjerne Tuneup Pro fra PC-en din.

  • Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og Funksjoner (klikk på Legg til/Fjern programmer dersom du bruker Windows XP).
  • Se etter Tuneup Pro.
  • Avinstaller det sammen med andre tvilsomme programmer.
  • Klikk OK for å lagre endringene.

Dersom du bruker Windows 8 kan du høyreklikke i nedre venstre hjørnet av skjermen. Så snart menyen for Hurtigtilgang vises, velger du Kontrollpanel og Avinstaller et Program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk