Hva er omiga-plus.exe? Bør jeg fjerne det?

Omiga-plus.exe is er en veldig mistenkelig fil som også er den kjørbare filen til kapreren Omiga Plus [Omiga Plus]. Dersom du nettopp har oppdaget denne filen i oppgavebehandleren bør du derfor også se etter denne nettleserkapreren og de 13 andre filene som den normalt legger til på systemet. Så snart alle disse filene er installerte, begynner Omiga Plus å blokkere vanlige søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. Dessuten tar det over alle nettlesere (Interet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox osv.) og begynner å vise kommersielt innhold i offerets søkeresultater.

Vær oppmerksom på at de kan inneholde mistenkelige lenker, banner-annonser og annet innhold som kan forsøke å omdirigere deg til veldig mistenkelige nettsider. Omiga Plus-viruset kan dessuten, akkurat som mange lignende PUP-er, begynne å innhente personlig, ikke-identifiserbar informasjon på datamaskinen din. Det innhenter normalt brukerens spørringer, mest besøkte nettsider, inntastet data, IP-adresse, datamaskinens lokasjon og lignende opplysninger. Vennligst IKKE behold programmer med slike funksjoner på datamaskinen din ettersom det ikke finnes noen informasjon om partene som er i stand til å få tak i denne informasjonen.

Omiga-plus.exe med tilknyttede komponenter tar normalt opp 5.75 MB (6,032,875 bytes) av lagringsplass. Filen spres først og fremst i USA, men har i tillegg blitt oppdaget i Brasil og Tyskland. Du bør se etter denne filen i mappen C:\Programfiler\Omiga Plus. Det er imidlertid vanlig at du ikke finner den ettersom utviklerne av denne filen aktivt har prøvd å beskytte den og unngå eliminering av kapreren Omiga Plus. Derfor bør du prøve å kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare og fjerne Omiga-plus.exe og andre komponenter automatisk. For å gjøre dette kan du bruke ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller en annen vel ansett anti-spionvare.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk