Fjern Interpol-virus

Interpol fjerningsguide for virus

Hva er Interpol virus?

Interpol virus er den siste trusselen fra Ukash viruses som låser datamaskiner ned for oppfunnet lov brudd og be offeret til å betale boten via Ukash eller Paysafecard forhåndsbetaling systemer. Dette Ukash viruset fungerer under navnet Interpol Institutt for datakriminalitet og det meste angriper europeiske og nordamerikanske land. Vær oppmerksom på at sin varsling, som vanligvis rapporterer at ‘Din IP er blokkert på grunn av minst ett av de grunnene som er angitt under’, er helt falske, og du må ikke betale boten, men fjerne Interpol virus for å få datamaskinen fast. Riktignok fjerning av denne ransomware er spesielt komplisert på grunn av maskinens låse ned. Men hvis du har litt kunnskap om systemets arkitektur, eller du kjenner noen som har noen, kan du enkelt bli kvitt Interpol virus.

HVORDAN KAN jeg blir smittet med Interpol VIRUS?

Akkurat som andre Ukash virus, er Interpol-viruset spres gjennom spam e-poster fylt med infiserte vedlegg. Selvfølgelig kan du også bli smittet gjennom falske oppdateringer, freeware og andre filer som har trojanske virus plantet inne. Så snart det blir inne i systemet, den låser systemet ned, slik at du ikke kan gjøre noe med det. Det må sies at sin varsling, som vises i tillegg, ser virkelig uprofesjonelt fordi den inneholder grammatiske feil. Men det er en stor sjanse for at det vil lure databrukere etter at dem sjokkert over å finne at deres datamaskin har blitt suspendert av en slik håndhevelse byrå som Interpol Institutt for datakriminalitet.

Husk at Interpol Institutt for datakriminalitet eller annen offisiell institusjon ikke samler sine bøter på denne måten – de trenger ikke låse datamaskinene ned og deretter be om å foreta en betaling via Ukash. Hvis du har blitt deaktivert av en slik varsling, følger tipsene nedenfor og fjerne Interpol virus:

Hvordan kan jeg fjerne Interpol VIRUS?

Hvis du har også angrepet av Interpol viruset, følger du disse trinnene som vil hjelpe deg å eliminere denne trusselen fra datamaskinen:

  1. Start maskinen på nytt for å ‘sikkermodus med nettverk’ med en hjelp av F8 knappen;
  2. Lansere MSConfig og deaktivere alle oppstart oppføringer rundll32 snu på noen søknad fra Application Data;
  3. Start systemet igjen
  4. Skanne datamaskinen med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for å fjerne infiserte filer fra systemet.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk