Hva er explorer.exe? Bør jeg fjerne det?

explorer.exe er en legitim kjørbar fil, som kan finnes i alle Microsoft Windows OS. Denne prosessen er også kjent som Windows Explorer, som er nødvendig for å bla gjennom filer og mapper i Microsoft Windows.

explorer.exe begynner å jobbe så snart du starter Windows Utforsker og begynne å navigere gjennom mappene dine. Det kan finnes i C:\ Windows mappen.

explorer.exe er en viktig Windows-fil, som er ansvarlig for en alvorlig oppgave, så vi anbefaler ikke å avslutte det.
Hackere, prøver å skjule deres malware, har begynt å slippe duplikater av lovlige filer, så praktisk talt alle malware kan ha hvilket som helst navn.

explore.exe er en av slike filer. Ifølge sikkerhetseksperter, kan dette kjørbar fil avsløre det faktum at datamaskinen ble angrepet av CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ og andre farlige programmer. For å sjekke filen, anbefaler vi skanne datamaskinen med FortectIntego.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk