Fjerne Critroni Ransomware

Critroni Ransomware fjerningsguide

Hva er Critroni Ransomware?

Hva er Critroni viruset?

Critroni er et veldig farlig ransomware som lett kan infisere maskinen, kryptere filer og svindle deg for penger i bytte med en dekrypterings nøkkel. Dette ransomwaret er ganske nytt, så det har ikke kommet så mye informasjon enda, men det ser ut som den oppfører seg ganske likt som de velkjente virusene Cryptolocker og Cryptowall. Critroni kan vel faktisk bli kalt en kopi av disse trusslene. Hvis denne ondsinnede inntrengeren infiltrerer maskinen, skanner den systemet, finner utvalgte filer og krypterer de, deretter vil du oppdage at filene er blokkert og det er umulig å åpne dem, etter dette vil det dukke opp en steg for steg guide som viser deg hva du skal gjøre for å gjenopprette filene. Denne guiden er veldig presis og forklarer deg til og med hvordan du skal laste ned Tor, betale boten ved å bruke Bitcoints og lignende instruksjoner. Sannsynligheten for at hackerne gjenoppretter filene er vel heller liten, så tenk deg godt om før du finner på å betale boten. For å slette dette ransomwaret som også blir kalt CBT-Locker og Critroni.A, burde du skanne maskinen med en oppdatert versjon av FortectIntego. For å gjennopprette kontakten med filene dine burde du også bruke R-Studio eller Photorec.

Hvordan ser du at maskinen har blitt infisert med Critroni? Dette varselet vil dukke opp etter at du har prøvd å åpne filene dine.

Your personal files are encrypted

Your documents, photos, databases and other important files have been encrypted with strongest encryption and unique key, generated for this computer.

Private decryption key is stored on a secret Internet server and nobody can decrypt your files until you pay and obtain the private key.

You only have 72 hours to submit the payment. If you do not send money within provided time, all your files will be permanently crypted and no one will be able to recover them.

Press ‘View’ to view the list of files that have been encrypted.

Press ‘Next’ to connect to the secret server and follow instructions.

Hvordan kan Critroni viruset infisere maskinen?

Vanligvis vil virus som ransomwares, trojanere, malwares og andre svindlere reise rundt ved hjelp av spam. Misledende mailer som påstår at brukeren må sjekke innholdet i vedlegget og oppdatere det. Så denne typen vedlegg er det bare å holde seg unna. Critroni ransomware blir også spredt ved å bruke falske varsler som tilbyr gratis oppdateringer av f.eks Java, Flash Player, FLV Player, nettlesere og lignende programmer. I det siste har vi lagt merke til at det er mye spredning av denne typen varsler, så vær på vakt. Den tryggeste måten og forholde seg til de, er å lukke de, eller forlate sidene som viser de. Hvis ikke, er det veldig lett å laste ned Critron på maskinen. Det ser også ut til at de cyber kriminelle som er ansvarlige for Critroni ransomware, også prøver seg på det svarte markedet, derfor kan dette bli et veldig populært blandt svindlere.

For å oppsummere: Critroni viruset er et av de farligste ransomwarene som blir spredt rundt nå for tiden. Det er vanskelig å slette fra maskinen og enda vanskeligere og gjenopprette krypterte filer. For å slette denne ondsinnede infeksjonen burde du bruke et pålitelig anti-spyware program. Heldigvis er det mange programmer som kan bli brukt for å dekryptere krypterte filer. For å slippe unna denne trusselen, unngå usikkre nettsider, ikke åpn opp tvilsomme vedlegg og ikke last ned ukjente programmer.

Hvordan slette Critroni Ransomware fra maskinen?

Vanligvis kan man gjenopprette filer med system backup eller filgjenoppprettings verktøy. Så hvis du har backup, burde det gå bra. I tillegg kan du også bruke programmer som R-Studio eller Photorec. Ikke glem at du må slette Critroni filene fra systemet. Det kan du gjøre ved å bruke et av disse programmene og kjøre en full system skann: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes eller andre pålitelige anti-spyware programmer.

Vi anbefaler deg på det sterkeste å tenke på hvordan du skal forebygge slike trussler og råder deg til å bruke programmene nevnt ovenfor. Det er også lurt å lagre filer på en online lagringsplass eller bruke USB/eksternt HDD/CD eller DVD.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk