Fjerne ClientConnect Ltd (Enkel veiledning for fjerning)

ClientConnect Ltd fjerningsguide

Hva er ClientConnect Ltd?

Hva er ClientConnect Ltd?

ClientConnect Ltd er et selskap som er kjent for utvikling og distribusjon av nettleserkapreren Trovi. Denne kapreren har en rekke ulike navn, inkludert Lab.trovi.com, Trovi, Trovi.com, og så videre. Alle versjoner av nettleserkaprerne fra ClientConnect Ltd er imidlertid programmerte til å erstatte brukerens standard startside, søketilbyder og ny fane-side med hxxp://www.trovi.com. Selv om det gir søkeresultater fra Bing, er det veldig viktig å forså forskjellen mellom Bing og Bing via søkeresultater fra Trovi Search. De som leveres via Trovi Search er normalt endret, det vil si at de inneholder sponsede lenker og annonser. I tillegg er dette selskapet anklaget for brudd på personvern ettersom det bruker sporende cookies uten brukerens tillatelse og begynner å undersøke hvilke nettsider brukeren viser, hvilket innhold han/hun taster inn, klikk, spørringer og så videre. Det kan også innhente IP-adresse, PC-lokasjon, e-postadresse og deler av personlig, identifiserbar informasjon.

Et annet faktum som er verdt å nevne er at ClientConnect-kaprere alltid kommer med hjelpeobjektet Search Protect. Dette verktøyet gjør at det ikke er mulig å endre nettleserens innstillinger, noe som betyr at det blokkerer brukerens forsøk på å erstatte omdirigeringsviruset hxxp://www.trovi.com med en annen søketilbyder. Selv om du ikke har tillatelse til å fjerne nettkaprere fra ClientConnect Ltd bør du ikke gi opp. Dette kan være en utfordrende oppgave hvis du forsøker manuell fjerning, men du kan ved hjelp av FortectIntego eller en annen vel ansett antispionvare enkelt bli kvitt hxxp://www.trovi.com-viruset og alle tilknyttede filer.

Hvordan kapret ClientConnect Ltd datamaskinen min?

ClientConnect Ltd adware støtter nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Safari. Det betyr at alle disse kan kapres ved at hxxp://www.trovi.com angis som standard startside og søketilbyder. Dette skjer normalt når brukeren skynder seg gjennom installasjonsprosessen av gratisprogrammer. Trovi Search fra Client Connect Ltd spres generelt sett via programvarepakker. Dersom du undersøker avansert/tilpasset installasjon av Manuals Search, Install Converter eller andre freeware-programmer som er involverte i distribusjonen av denne kapreren, vil du se en mistenkelig avkryssingsboks som hevder at du godtar å angi Trovi Search som standard startside og hxxp://www.trovi.com som standard søketilbyder. For å beskytte deg mot uautorisert ending av nettleseren din, ondsinnede nettsider og brudd på personvernet ditt bør du unngå nedlasting og installasjon av tvilsomme freeware-programmer. Istedet for rask eller grunnleggende installasjon bør du dessuten velge avansert eller tilpasset installasjon fordi dette er eneste måten for å velge bort ekstrakomponenter i en programvarepakke.

Hvordan fjerne ClientConnect Ltd-viruset?

Omdirigeringsvirus eller nettleserkaprere fra ClientConnect Ltd kan omdirigere brukere til tvilsomme nettsider, vise villedende annonser i nettleseren, spionere på brukerne, bruke PC-ressurser og så videre. Derfor bør du aldri beholde Trovi Search, ClientConnect Ltd adware eller nettleserkaprer på datamaskinen din. Som vi allerede har nevnt kan dette selskapet benytte hjelpeobjektet Search Protect og forhindre deg fra å fjerne produktene. Derfor anbefaler vi at du benytter et kraftig antimalware-program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk