Fjern BetterEnhance-virus

BetterEnhance fjerningsguide for virus

Hva er BetterEnhance virus?

BetterEnhance er en tvilsom program som kan være en årsak til kommersielle annonser og meldinger som du ser under surfing. Med andre ord, når BetterEnhance kommer inn i systemet, begynner det flom sine ofre med tonnevis av irriterende pop-ups og annen kommersielt innhold. Det er derfor vi anbefaler å unngå dette programmet. Før du installerer noe tvilsom program, bør du lese vilkårene i avtalen og se hva den sier. BetterEnhance utviklere varsle at: «Programvaren (BetterEnhance) støttes av ulike typer reklame i nettleseren din, inkludert, uten begrensning, søkerelaterte annonser, banner-og videoannonser, i tekst annonser og linker, overgangs, interstitiell og helside annonser.». Så uansett at dette programmet er fremmet som et nyttig verktøy som skal forbedre nettleseren, er vi ikke så sikker på det. Hvis du er irritert av BetterEnhance omdirigeringer og lignende problemer, bør du sjekke PCen med anerkjente anti-spyware.

Hvordan kan BetterEnhance kapre datamaskinen min ?

Dette programmet ble utviklet av Super Web LLC. Så vidt vi vet, har dette selskapet gitt ut mer enn hundre lignende programmer. Alle disse programmene brukes til å vise folk sponset reklame, så du bør tenke to ganger før du installerer den på systemet. Forresten, er BetterEnhance også fremmes via andre gratis programmer. Denne fordelingen metoden kalles bunting og Super Web LLC Selskapet har brukt den en stund. For å unngå BetterEnhance virus eller lignende uønskede inntrengere, bør du være svært forsiktig med hvilke programmer du installerer. Hvis du skal installere et tvilsomt program, bør du sjekke om det er trygt nok eller ikke. Hvis du lagt merke til at programmet du er i ferd med å installere bærer en ekstra vedlegg, fjerner det og fortsette med installasjonen. Selv om det høres enkelt ut, noen ganger BetterEnhance finner en måte å systemet og går det ubemerket. Hvis det er tilfelle, må du fjerne denne ubrukelige add-støtteprogram så snart som mulig.

Hvordan fjerne BetterEnhance virus?

Hvis BetterEnhance annonser holde vises under surfing, handle nå og fjerne denne potensielt uønsket program fra systemet. For at du kan følge disse trinnene:

  • Avinstaller freeware, som er relatert til BetterEnhance virus:

1. Klikk på Start -> Kontrollpanel -> Avinstaller et program.
2. Når i Legg til/fjern programmer/Avinstaller et program, se etter nylig installerte/ukjente programmer, for eksempel BetterEnhance, TowerTilt, Norpala, Ramble Roam, etc.
3. Klikk Avinstaller og deretter på OK for å lagre endringene.

  1. Skann PC med pålitelig og godt kjent anti-spyware program, for eksempel FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
  2. Tilbakestill nettlesere (Google Chrome, Mozilla Firefox og Internett Explorer):

Internett Explorer:
1. Åpne Internet Explorer, klikk på Gear-ikonet eller ‘Verktøy‘ -> Alternativer for Internett.
2. Her går du til kategorien ‘Avansert‘ og klikk på «Tilbakestill» knappen.
3 Gå til ‘Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger’ -> ‘Slett personlige innstillinger‘ og klikk på ‘Tilbakestill‘ alternativet.
4. Til slutt, klikk ‘Lukk‘ og OK for å lagre endringene.
5. Endre din hjemmeside.

Mozilla Firefox:
1. Åpne Mozilla Firefox, gå til ‘Hjelp’ seksjonen -> ‘Feilsøking’.
2. Her kan du velge en ‘Tilbakestill Firefox ‘for et par ganger og ‘Fullfør’.
3. Slutt, endre startside.

Google Chrome:
1. Klikk på Chrome på menyknappen på nettleseren Google Chrome, velg Innstillinger -> Vis avanserte innstillinger.
2. Her ser for ‘Tilbakestill leserens innstillinger’ knappen.
3. Klikk ‘Reset’ for å fullføre denne oppgaven.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk