Beste malware fjerning programvare fra 2021

Velge det beste malware fjernings programvaren fra 2021

The best malware removal software of 2020

I henhold til den nyeste kriminalstatistikken, legge et eksta lag med sikkerhet til datamaskinene dine. Beskyttelse er et must i 2021. Nye farlige virus kommer daglig og de er mer sofistikerte enn de noen gang har vært.

Å være forsiktig og unngå å besøke potensielt farlige nettsider er ikke nok for å forhindre cyber trusler. Sikkerhets ekspertene anbefaler å invisetere i profesjonell sikkerhets programvare for å beskytte datamaskinen, viktige filer og sensitive data fra cyberkriminelle.

Det er ingen tvil om at det å velge en er vanskelig. Markedet er fult av forskjellige programmer for fjerning av malware som gir den beste beskyttelsen. For å hjelpe deg med å velge den beste programvaren for fjerning av malware fra 2021, inneholder 2 spionprogrammer listen med de 5 topp anti malware verktøy for å beskytte dataaskinen din mot adware, spyware, ransomware, trojaner og andre ondsinnede programmer.

1. Malwarebytes 4.0 tilbyr live beskyttelse for datamaskiner og mobil enheter

The best malware removal software of 2020

Malwarebytes er en av bransjeledere som tilby sanntidssikring og fjerning av skadelig programvare. Programmet som vurderes å være en av de beste malwarefjerningsprogramvare løsningene, kompatibel med Windows og iOS mobile enheter.

Hoved forskjellen mellom Malwarebyte og tradisjonell antivirus progravare er at den bruker signaturbasert teknologi som gjør det mulig å blokkere skadelig programvare før den begynner å implementere skadelige oppgaver på systemet. Programmer virus deteksjon rate også imponerende:

More than 15 million threats detected or blocked every day! (source: official Malwarebytes website)

Foruten sikkeheten ble eksperter imponerte over programmene for skanningsteknologi og virus fjerningseffekktivitet. Etter å ha identifisert nyttelast for malware før de starter angrep på systemet. Malwarebytes tar et øyeblikk for å fjerne trusselen. Selvfølgelig tar den seg ikke av konsekvensene.

For å hjelpe brukerne til å unngå å komme inn på skadelig eller phising nettsted, tilbyr anti malware webbeskyttlses funksjon som hjelper deg med å unngå å komme inn på skadelig eller phising nettsted. Det minimerer også utnyttelse av sårbarheter og besytter mot avanserte cyberangrep.

Men det viktigste ved sikkerhetsprogramvaren er å sikre en sanntidsbesyttelse. Den nyeste programvaren, Malware 3.31, har løst det meste v sine feil og har synlig forbedret stabiliteten på Windows 10 OS.

For å prøve Malwarebytes og sørg for at det er det beste malware fjerningsprogrammet, kan du alltid laste ned den gratis versjonen først. Dra nytte av dens 14 dagers prøve periode før du bruker pengene dine på å kjøpe det.

Versjon 4.0
Operasjonssystem Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/Mac/Android
Begrensninger 14-day trail
Pris $39.99
Full størelse 79.46 MB

2. Webroot SecureAnywhere AntiVirus har det raskeste system skanneren på markedet

The best malware removal software of 2020

Webroot SecureAnywhere AntiVirus er allerede kjent for å være det miste sikkerhetsprogramvaren. Mens de fleste anti-malware verktøyene krever 516 MB plass, trenger Webroot bare 15 MB.

It installs in a flash, doesn't require signature updates, scans much more quickly, and takes a ridiculously small amount of space on disk. On top of that… an impressive protection job. (source: Neil J. Rubenking, PC Magazine Lead Analyst)

Dessuten er det også det raskeste sikkerhetsprogramvaren på markedet: Når det er sammen med andre anti malware verktøy bruker det kun omtrent 20 sekunder på å skanne datamaskinen for cybertrusler. Det er 60 ganger raskere sammenlignet med gjennomsnittlig skanningstid, så du har en bedre sjangse for å fjerne virus føre det skader datamaskinen din.

Hastigheten er ikke den eneste grunnen til at vi la Webbroot til listen for de beste malware fjerningsprogrammvaren for 2021. Programmet beskytter ikke bare Windows og Mac OS X fra de nyeste cyber truslene med sikrer også identitetstyveribeskyttelse sikrer at deg mens du surfer på nettet og til og med blokkerer forsøk til å spionere på deg via webkamerat.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus viste også gode resultater i fjerning av skadelig programvare fra infierte datamaskiner. Den har en høy avviklingshastighet og kan enkelt rense enheter fra avanserte nettstrømmer. En annen bonus er at programmet ikke er dyrt og du kan få en årlig lisens for $29.99.

Operasjon system Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/Mac OS X
Begrensninger 14-day trial
Pris $39.99
Full størrelse 15 MB
Tid for å skjekke systemet 20 sec.

3. McAfee LiveSafe gir en kryssplattform beskyttelse og forhindrer identitetstyveri

The best malware removal software of 2020

McAfee LiveSafe presenteres som den ultimate antivirusløsningen som kan installeres på ubegrenset antall enheter. Den er kompatibel med Windows, Mac, Android og iOS.

Hovedgrunnen til at vi skal legge til McAfee til den beste Malware fjerningsprogramvarelisten, er sanntidsbeskyttelsen som den gir. Foruten dette programmet kan også tilby gratis støtte som gir tjenester via telefon, chat eller online.

McAfee inkluderer også en toveis brannmur og funksjonen WebAdvisor. Sammenhengen mellom disse to garanterer sikker surfing på nettet fordi programmet advarer deg om risikable nettsteder og potensielt farlige nedlastinger på forhånd.

Neste generasjons skanner tillater ikke bare å stoppe cybertrusler, men eliminere dem etter angrepet også. Hvis det mislykkes i det, tilbyr programutviklere tilbakebetaling:

In the event your PC gets a virus, a McAfee expert will remotely access your computer to remove it or we will offer a full refund. (source: official McAfee website)

Brukere tilbys også å benytte seg av McAfee LiveSafe’s Secure Cloud Storage som gjør det mulig å lagre opp til 1 GB sensitiv informasjon. Deres sikkerhetsautentisering krever steme og ansikt gjennkjennelse for å får tilgang til dataen.

Også malware fjerning tilbyr å bruke passorfbehandling til å lage sterke og ubrytelige passord for å beskytte dine sosiale medier, e-post, bank og andre kontoer fra cyberkriminelle.

Operasjonssytem Windows 10/8.1/8/7/Mac OS X/Android/iOS
Begrensinger 30-day free trial for 10 devices of McAfee Total Protection
Pris $120.37
Full størrelse 500 MB
Spesielle tilbud Lover pengene tilbake om viruset ikke blir fjernet fra systemet

4. Kaspersky Internet Security tilbyr datamaskin, identitet, penger og barn beskyttelse.

The best malware removal software of 2020

Kaspersky Internet Security gir virusbeskyttelse for Windows, Mac, Android IOS og Windows telefon. Programmet har 3 forskjellige abonnementsplaner som tilbyr forskjellig funksjonalitet og sikkerhetsløsninger.

Kaspersky har alltid vært vurdert som et av de beste verktøyene for fjerning av skadelig programvare og fortjener å li inkludert i den beste malware fjerningsprogramvare gruppen. Ulike forskninglaoratorier har godkjent at den har en høy malware deteksjonrate, en utmerket anti-aldrings funksjon, beskytter den for brukerens personvern og identitet.

En av de vitigste egenskapene til programmet er å blokkere ukjente tredjeparts tilgan til en mikrofon på datamaskiner. I tillegg gjlr det å surfe på nettet sikrere ved å oppdage farlige nettsteder og stoppe mistenkelige data sporing aktiviteter med sin anti-phising funksjoner.

Blant de ekstra fordelene til programmet, kan du finne Safe Money som beskytter deg når du får tilgang til bank og shoppingområder der du må legge til økonomiske data. I tillegg tar det vare på barna dine og tillater tilpassing av hvilke nettsteder barna dine kan få tilgang til.

Operasjon system Windows 10/8.1/8/7/Mac OS X/iOS/Android
Begrensinger 30-day trial
Pris $59.95
Full størrelse 875 MB
Spesielle funksjoner Redningsdiskfunksjon som hjelper deg med å fjerne virus når Windows ikke starter

5. Symantec Norton Security Premium lar deg få databeskyttelse og datamaskin backup løsning

The best malware removal software of 2020

Symantec Norton Security Premium gir beskyttelse i sanntid for Windows, Andoid , Mac og iOS enheter. Denne sikkerhetsprogramvaren er istand til å identifisere, blokkre og fjerne et bredt spekter av cybertrusler, inkludert potensielt uønskede programmer, ransomware, spyware og annen malware. Takket være at programmet har samlet en imponerende mengde fremmede:

The AV-Test group, renowned as the security industry standard for unbiased third-party protection and performance tests, awarded Norton with the Best Protection award for Norton Security and the Innovation award for Norton Mobile Security. (source: the official Norton site)

En av de beste malware avviklingsprogramvarevarianter kan også tilby beskyttelse for dine økonomiske data, når du besøker internett bank eller nettbutikk. I tillegg tilbyr Norton familie sikkerhetsfunksjoner for å beskytte barna mot cybrkriminelle eller skadelig informasjon. Dessverre er ikke foredrekontroll tilgjengelig på Mac versjoner.

Norton Security Premium har stort etterretningnettverk og odte oppdatert malware database som gjør det mulig å oppdage trusler. Det kan også rasket se og slette ondsinnede programmer og virus fra den berørte datamaskinen, bærbare pcen eller smarttelefoneer. Foruten Norton eksperter er alltid her for å hjelpe deg med å håndtere cyberinfeksjoner – støtten er gitt 24 timer i døgnet.

Tilslutt, anti-malware tilbyr en spesiell måte å lagre dine sensitive data på – 25 GB informasjon kan lagres trygt i Nortons sikre cloud lagrer gratis. Om dette ikke er nok for deg er selskapet vilig til å gi deg enda mer plass til en spesiel pris.

Operasjonssytem Windows 10/8.1/8/7/XP/Mac OS X/iOS/Android
Pris $49.99 for 10 devices
Spesialtilbud 60 dagers pengene tilbake garanti
Spesielle funksjoner 25GB av online lagring; innebygd passordbehandling

BONUS: Velg Reimage for optimal beskyttelse av datamaskiner og fjerning av skadelig programvare

The best malware removal software of 2020

Om du er ute etter den eksepsjonelle løsningen, anbefaler vi at du tar hensyn til Reimage Repair. Programmet fortjener å være på listen over de beste verktøyene for fjerning av skaelig programvare fordi det ikke bare kan beskytte datamaskinen mot skadelig programvare. Det kan også fikse datamaskinen og elimere de mest alvorlige utfallene forårsaket av skadelig programvare.

Nesten 10 år siden Reimage startet sin aktivitet som et verktøy som er i stand til å fikse datafeil og maskinvarerelaterte problemer, for eksempel lavt minne eller problemer knyttet til harddiskens hastighet. Denne uovertruffen teknologi innebærer å skjekke systemet for feil og deretter installere skadelige komponenter på nytt. Det mest overraskende faktum er at programmet fungerer i systembakgrunn og ikke krever omstart av datamaskinen.

Det er databasen består av 25.000.000 systemfiler og oppgraderinger kontinuerlig. Hvis du tilfeldigvis blir smittet med viruset som endrer registeret ditt med lignende komponenter vil Reimage endre disse endrede filene med de.

Reimage is a fantastic repair utility that can fix some of the ugliest Windows problems out there. (source: PCWorld)

For flere år siden, begynte Reimage sitt samarbeid med AviraAntivir. Som et resultat var det en annen flott funksjon lagt til i programmet antivirusteknologi. Med den hjelpen tilbyr programmet det ultimate sikkerhetsnivået ved å beskytte systemet mot virus, adware, spyware, crimeware, trojanske hester, rootkits og ormer. Dette multifunksjonelle verktøyet sikrer best beskyttelse til Windows, Mac og Android enheten.

Versjoner Reimage Repair, Reimage for Mac, Reimage Cleaner (for Android, free)
Operasjonsystem Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista
Fil størrelse 591 KB
Pris $43.93 (Windows version) $39.41 (Mac version)
Den viktigste funksjonen En fullstendig Windows OS reparasjonstjeneste
Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

På andre språk