Hva er abDocsDllLoader.exe? Bør jeg fjerne det?

Hva er filen abDocsDllLoader.exe til?

abDocsDllLoader.exe er en kjørbar fil fra utvikleren Acer Incorporated. Det er en komponent av abDocs, en app som gir brukere tilgang til de nyligst brukte filene i Word, Powerpoint eller Excel. Ved hjelp av abDocs får man tilgang til filene man har oppdatert innen de siste 30 dagene.

abDocsDllLoader.exe, som ligger i C:\Program Files, kjører automatisk når Windows starter opp. Selv om denne kjørbare filen ikke er nødvendig for Windows virker det ikke som at den er skadelig ettersom utvikleren er kjent som et pålitelig selskap. Selv om dette prosessen er i stand til å huske tastetrykk og museklikk, blir ikke denne informasjonen brukt til tvilsomme formål. Det er en legitim fil, men antivirus-programmer kan oppdage den som en trussel.

Hvordan kan man installere abDocsDllLoader.exe?

Som vi allerede har nevnt er abDocsDllLoader.exe en del av abDocs og kan installeres sammen med dette programmet. Det er en trygg fil, men du bør imidlertid være oppmerksom på at nettkriminelle har en tendens til å gi ondsinnede filer navn som høres trygge ut. Dersom du installerer abDocs fra en tvilsom tredjepart kan du derfor ende opp med en ondsinnet variant av abDocsDllLoader.exe på systemet ditt. Dersom du ønsker å installere den originale og verifiserte abDocs bør du derfor ikke bruke nedlastingslenker på tvilsomme tredjeparts nedlastingssider eller P2P-nettverk. Du finner den ekte versjonen av programmet på den offisielle nettsiden til Acer, eller i iTunes store.

Hvordan fjerne abDocsDllLoader.exe?

Du kan avinstallere abDocs på samme måte som du avinstallerer andre vanlige programmer. Dersom du etter å ha lastet ned dette programmet og abDocsDllLoader.exe oppdager redusert systemhastighet, påtrengende popup-annonser og lignende ubeleiligheter er det imidlertid mulig at du har installert et malware-program istedet for det originale abDocs. I såfall bør du skanne datamaskinen din med en vel ansett anti-malware for å oppdage alle ondsinnede komponenter og fjerne dem. Vi anbefaler at du velger programmet FortectIntego.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk