Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjern .zzz File Extension-virus (Instruksjoner for fjerning)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Stjele programmer

Hvor skadelig er filendelse-viruset .zzz?

Filendelse-viruset .zzz er et ondsinnet program som blokkerer brukerens filer ved å legge til en .zzz-endelse til dem. Dette malware-programmet kan også legges til ransomware-kategorien ettersom det første og fremst prøver å få offeret til å betale en løsesum i bytte mot spesialnøkkelen som trengs for å dekryptere de krypterte filene. Vennligst IKKE støtt hackere ved å betale slike løsesummer ettersom det ikke finnes noen garanti for at de kommer til å hjelpe deg med å få filene dine tilbake. Hvis filene dine allerede har fått en .zzz-endelse bør du skanne datamaskinen din og se etter Teslacrypt eller de nyeste versjonene. Så snart dette ransomware-programmet kommer inn i systemet kjører det et skann og prøver å finne filer å kryptere. Normalt leter det etter følgende filtyper: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. Så snart det finner filene krypteres de ved bruk av en RSA-2048 krypteringsalgoritme. Programmet viser dessuten varsler som informerer offeret om at han eller hun må betale en løsesum i bytte mot muligheten til å bruke hans/hennes filer igjen. Med tanke på at dette ransomware-programmet er i stand til å infisere bilder, musikkfiler, videoer og forretningsdokumenter, antar vi at det finnes hundrevis av PC-brukere som allerede har betalt løsesummen til utviklerne av filendelse-viruset .zzz. Dessverre bør du aldri gjøre dette. Det første du bør gjøre etter å ha oppdaget at du er infisert av dette ransomware-programmet er å koble datamaskinen din fra nettet. Du bør også sørge for at du skanner datamaskinen din med et pålitelig antispyware-program for å fjerne filendelse-viruset .zzz fra datamaskinen. For å gjøre dette kan du bruke for eksempel Reimage Reimage Cleaner Intego. Deretter kan du prøve å dekryptere filene dine. Hvis du ikke har laget sikkerhetskopier kan du prøve disse verktøyene: R-Studio, Photorec eller Kaspersky virus-fighting utilities. Du bør imidlertid være klar over at de ikke nødvendigvis fungerer ettersom du har å gjøre med et avansert virus.

The picture showing zzz file extension ransomware

Hvordan kan jeg bli infisert av denne trusselen?

Normalt spres filendelse-viruset .zzz og annen ransomware/virus som «viktige» e-postmeldinger. En trojansk hest som har som mål å infisere systemet med denne nettrusselen skjuler seg i vedlegget. For å lure brukere til å laste det ned presenterer e-postmeldingen seg som en advarsel fra for eksempel en statlig myndighet. For å beskytte deg selv mot infiserte e-postvedlegg bør du dobbeltsjekke alle meldinger før du åpner dem. Først bør du sjekke avsenderen, og deretter lese hele e-postinnholdet. Hvis det ser for bra ut til å være sant, eller teksten inneholder mange skrive- og grammatikkfeil bør du slette den. Vi anbefaler selvfølgelig at du installerer et vel ansett antispyware-program for å forhindre uønskede programmer og skadelige virus.

Hvis du er infisert kan det virke som at den eneste måten for å gjenopprette filene på er å betale løsesummen. Som regel krever slike nettrusler en løsesum på mellom $300 og $500. Du bør imidlertid være klar over at det ikke finnes noen garanti for at du får dekrypteringsnøkkelen selv om du betaler løsesummen. For å forhindre at du mister både filene dine OG pengene dine bør du følge veiledningen som gis på neste side.

Oversikt over filendelse-viruset .zzz:

 • Viruset tilhører ransomware-kategorien;
 • Det infiltrerer datamaskiner ved hjelp av infiserte e-postvedlegg;
 • Filendelse-viruset .zzz krypterer filer med algoritmen RSA-2048
 • Det legger til endelsen .zzz til alle infiserte filer;
 • Fjerning av viruset bidrar ikke til at filene blir gjenopprettet.

Hvordan fjerne filendelse-viruset fra datamaskinen min?

Hvis datamaskinen din er infisert av dette ransomware-programmet og du ikke klarer å åpne noen av filene dine bør du først og fremst koble datamaskinen din fra nettet. Vennligst gjør dette så snart som mulig for å forhindre ytterligere tap av filene dine. Du bør dessuten fjerne ondsinnede filer tilhørende dette ransomware-programmet og gjenopprette filene dine. Denne veiledningen hjelper deg med å gjøre dette:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell .zzz File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .zzz File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .zzz File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .zzz File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .zzz File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .zzz File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av .zzz File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .zzz File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-zzz-file-extension-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om .zzz File Extension virus