Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern YourSites123.com-virus

123

Nettleserkapreren YourSites123.com er et potensielt uønsket program (PUP) som blir lagret i vår spyware-database. Denne kapreren dukker opp i form av en startside og ny standard søkemotor. Selv om det kan se ut som et harmløst verktøy for søk, anses YourSites123.com å være upålitelig. Sikkerhetseksperter anbefaler at denne ikke benyttes i det hele tatt.

Hvorfor du ikke bør bruke søkemotoren YourSites123.com

YourSites123.com er et program som normalt kommer seg stille inn i datamaskinen uten å spørre om tillatelse fra brukeren. I tillegg vil denne søkemotoren umiddelbart initiere vilkårlige aktiviteter i Windows-registeret og andre systeminnstillinger. Først og fremst fjerner programmet den gjeldende startsiden og angir YourSites123.com som ny startside. Disse endringene kan gjøres ved hjelp av utvidelser som denne nettleserkapreren installerer i nettleseren rett etter at den infiltrerer datamaskinen. Disse tvilsomme utvidelsene kan innhente data om nettleseraktivitetene dine. Tenk over det – ønsker du å la mistenkelige tredjeparter studere nettleserhistorikken din, nedlastinger, favorittsider, spørringer og lignende informasjon? Vi tviler sterkt på det.

The official YourSites123.com virus page and examples of ads

Søkemotoren som YourSites123.com promoterer er dessuten svært mistenkelig. Søkemotoren er lånt fra Yahoo-siden, men gir ikke nøyaktige søkeresultater. Alle resultatene er endret og forårsaker YourSites123.com omdirigeringer til sponsede nettsider. Derfor kan disse resultatene inneholder hyperlenker som sender brukere til tredjeparts nettsider for å øke populariteten. Vær oppmerksom på YourSites123.com omdirigeringer ettersom de kan føre deg til potensielt skadelige nettsider som kan inkludere infiserte nedlastinger. Uansett om noen av de tilknyttede sidene kan være trygge bør du ikke benytte denne søkesiden dersom du ønsker å unngå å infisere datamaskinen din med et annet PUP eller en mistenkelig PC-trussel. For å fjerne kapreren YourSites123.com anbefaler vi at du installerer antimalware-programmet SpyHunter som kan oppdage programmer som dette.

Hvordan har YourSites123.com kapret systemet mitt?

Programvaren YourSites123.com finnes ikke på nettet og kan ikke lastes ned direkte fra en offisiell programside. Dette betyr at YourSites123 spres sammen med andre programmer (normalt gratisversjoner) og blir installert uten at brukeren er oppmerksom på det. Hovednøkkelen til en trygg installasjon er å være forsiktig og studere alle installasjonsstegene uten å skynde seg. Du bør unngå å velge standard eller rask installasjon av nye programmer. Du bør heller velge avansert eller tilpasset. Du bør deretter velge bort mistenkelige tilbud om gratis installasjon av programvare.

Dersom YourSites123.com-viruset allerede har dukket opp i nettleseren din bør du ikke vente lenger og fjerne det øyeblikkelig. På neste side finner du en veiledning for fjerning.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette YourSites123.com virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av YourSites123.com virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere YourSites123.com virus. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av YourSites123.com virus-annonser (2015-12-23)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av YourSites123.com virus-annonser (2015-12-23)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook