Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Your personal files are encrypted viruset. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

‘Your personal files are encrypted’ viruset er et ransomware program, som starter opp mange problemer for brukeren. Forskjellen på dette og tidligere utgitte ransomware programmer, er at denne ikke bare er designet for et spesifikt land. I følge ekspertene blir denne spredt rundt i hele verden, så vær forsiktig når du surfer på nettet. Så snart den kommer inn i systemet, gjemmer ‘Your personal files are encrypted’ alle filene den finner og viser en misledende beskjed istedenfor skrivebordet. Du kan være sikker på at dette blir gjort for å få brukeren til å betale løsepenger for å dekryptere filene. Før du bestemmer deg for å kaste bort pengene dine, skal du vite at dette ikke hjelper deg å bli kvitt ‘Your personal files are encrypted’ viruset. For å gjøre det må du bruke et pålitelig anti-spyware program og slette de ondsinnede filene fra systemet.

HVORDAN KAN ‘Your personal files are encrypted’ VIRUSET KOMME I SYSTEMET?

‘Your personal files are encrypted’ blir distribuert av en trojansk hest som har i oppgave å infiltrere systemet uten å bli oppdaget, last ned ransomwarets filer og lås systemet etter det. Når dette er gjort, starter viruset sine aktiviteter. Vær veldig forsiktig med ‘Your personal files are encrypted’ fordi den bare er ute etter penger. Dette er varselet som vises:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Ignorer ‘Your personal files are encrypted’ advarselet, fordi den bare er ute etter penger.Det hele er en stor svindel som ikke burde bli fulgt opp.

HVORDAN SLETTE ‘Your personal files are encrypted’ VIRUSET?

For å slette ‘Your personal files are encrypted’ viruset fra maskinen, må du eliminere infiserte filer som tilhører viruset. Men selv om du vet hvordan man starter opp et anti-malware program, blokkerer ransomwaret alt den finner så det blir umulig å skanne PC`n. Følg disse instruksjonene og lås opp PC`n:

* Manuell ‘Your personal files are encrypted’ virus fjerning:

  1. Restart den infiserte maskinen med ‘Sikkert modus med ledetekst’ for å deaktivere viruset (dette burde virke med alle versjoner av trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon oppføringer og skriv opp alle filer som ikke er explorer.exe eller tomme. Erstatt de med explorer.exe.
  4. Søk etter register filer for filene du har skrevet opp og slett registrerings nøkklene som refererer til filene.
  5. Restart og kjør en full systemskann med oppdaterte verjoner av Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus for å slette resterende virus filer.

* Flash drive metoden:

1. Bruk en annen maskin og last ned Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller et annet pålitelig anti-malware program.
2. Oppdater programmet og kjør det over på en USB drive eller en CD.
3. I mellomtiden, restart den infiserte maskinen i sikkert modus med ledetekst og sett inn USB driven.
4. Restart maskinen med ‘Your personal files are encrypted’ viruset en gang til og kjør en full systemskann.

* Brukere som er infisert med ‘Your personal files are encrypted’ viruset har tilgang til andre kontoer på sine Windows system. Hvis en av dissse programmene har admenistrator rett, burde det gå an å starte opp et anti-malware program.

* Prøv å nekt Flash å få ransomwaret til å stoppe og fungere. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjør en full systemskann med anti-malware programmet.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Your personal files are encrypted viruset godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Your personal files are encrypted viruset. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

Your personal files are encrypted viruset Manuell fjerning

Dreper prosesser
[random].exe

Slett filer
[random].exe

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk