Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjerne Your computer has been blocked (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer sep 2019

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Kan du stole på “Your Computer Has Been Blocked”-varsler?

Your computer has been blocked

Your Computer Has Been Blocked-viruset kommer som et falsk varsel som forventes å skremme folk til å tro at de har brutt flere amerikanske lover og nå må betale en bot for dette. Det blokkerer normalt systemet med en stor advarsel som ser ut til å være fra et offentlig etat (i dette tilfellet fra Department of Justice).

Det kommuniseres på språket som brukes der offeret er lokalisert. De dårlige nyhetene er at det er nettkriminelle som står bak Your Computer Has Been Blocked-varslene. De prøver å få deg til å betale en bot på $300 ved å kjøpe en Moneypak-kupong og sende koden til dem.

Du bør IKKE gjøre dette! Du kan låse opp datamaskinen din og fjerne «Your Computer Has Been Blocked» fra systemet ved å følge noen spesialtips som er listet opp nedenfor eller ved å skanne systemet ditt med et pålitelig antimalware-verktøy som for eksempel Reimage.

Your computer has been blocked
"Your Computer Has Been Blocked"

Selv om dette viruset er ganske gammelt, har ferske rapporter om dette viruset nylig blitt lansert. Brukere har begynt å rapportere om ny forekomst av YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED. Etter å ha undersøkt saken, har sikkerhetseksperter funnet ut at «Your computer has been blocked» er et annet virus, selv om det deler navnet til ransomware-programmet.

Det er tydelig at denne nettrusselen er et adware-program som infiserer brukerens datamaskin og injiserer annonser som leder til malware-infiserte nettsider. I tillegg innhenter malware-programmet informasjon om brukeren, og noe av dette kan være personlig identifiserbart. Selv om dette viruset ikke låser filene dine, som navnebroren, kan du risikere brudd på personvernet ditt eller til og med identitetstyveri ved å ha det installert på datamaskinen.

Hva er de vanligste måtene for å bli infisert av ransomware?

Vi kan enkelt plassere dette ransomware-viruset i samme gruppe som FBI-viruset og FBI Black Screen som infiserer mange PC-brukere uten å be om tillatelse. Akkurat som forgjengerne kommer viruset i en pakke med freeware- og shareware-programmer, søppelpost med vedlegg, og andre programmer som kan virke å være legitime.

Noen brukere har dessuten rapportert at dette skadelige ransomware-programmet kan spres ved hjelp av falske mediekodeker og flash-oppdateringer. Så snart det kommer seg inn i PC-en blokkerer det systemet og erstatter skrivebordsbakgrunnen med «Your Computer Has Been Blocked»-advarselen.

Denne advarselen er svart og viser et falskt web-kamera. Det benytter de samme hvite bokstavene i øvre venstre hjørne som man kjenner fra FBI Online Agent-viruset. Dette er det nyeste tilskuddet i gruppen av FBI-virus. Vær oppmerksom på at du må ignorere advarselen der det står:

Your computer has been blocked!
The work of your computer has been suspended on the grounds of the violation of the law of the United States of America.
(…)

Du må selvsagt fjerne Your Computer Has Been Blocked fra datamaskinen snarest mulig.

Fjerning av Your Computer Has Been Blocked:

Når du prøver å fjerne dette eller andre ransomware-programmer fra FBI-gruppen, er det største problemet å låse opp systemet. Du bør først og fremst prøve å gjenopprette datamaskinen din ved å kjøre et pålitelig antivirusprogram for å finne og fjerne Your Computer Has Been Blocked og andre infiserte filer.

Hvis antivirus-programmet ditt har problemer med å eliminere viruset kan du fremskynde prosessen ved å følge instruksjonene som gis nedenfor. Når du har fullført stegene kan du prøve å skanne systemet på nytt. Viruseliminering er en lang og av og til vanskelig prosess.

For å unngå lignende angrep i fremtiden anbefales det at du jevnlig tar sikkerhetskopier av dataene dine og lagrer dem på et trygt sted.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
"Your Computer Has Been Blocked" skjermbilde
"Your Computer Has Been Blocked" skjermbilde"Your Computer Has Been Blocked" skjermbilde"Your Computer Has Been Blocked" skjermbilde"Your Computer Has Been Blocked" skjermbilde

Manuell Your computer has been blocked fjerningsguide:

Fjern Your computer has been blocked ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Your computer has been blocked

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Your computer has been blocked.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Your computer has been blocked ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Your computer has been blocked. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Your computer has been blocked er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Your computer has been blocked og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-your-computer-has-been-blocked.html

Veiledning for sletting på andre språk