Alvorlighetsgrad:  
  (100/100)

Fjern ‘You steal music I lock your PC’-virus

| Type: Stjele programmer

‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus er en farlig ransomware, som blokkerer ned systemet så snart det infiserer sitt mål PC. Du må ha hørt om andre varianter av denne ransomware, som FBI virus, UK Police virus og lignende, som virker likt. Men denne varianten ikke opptre som en statlig myndighet som rapporterer om ulike lovbrudd, og deretter ber om å betale boten via Ukash, Moneypak eller andre forhåndsbetaling systemer. ‘Du stjele musikk jeg låse pc’ blokker ned hele systemet med en stor melding fra spesialtegn og etterlater det sånn. Hvis du er infisert med denne ransomware og systemet er ikke fysisk utilgjengelige, må du følge en detaljert guide nedenfor og fjerne ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus fra datamaskinen din.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus?

‘Du stjele musikk jeg låse PC’ viruset spres på samme måte som tidligere varianter av ransomwares’. Hvis du ønsker å hindre infiltrasjon, holde seg borte fra illegitime nettsteder og pop-up-annonser som vanligvis dukker opp når du besøker dem. I tillegg, sikkerhetseksperter rapportere om mistenkelige e-poster som har også blitt brukt til å spre slike trusler. Men, som navnet antyder, den største faren for å bli smittet med ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus er når du laster ned freeware og shareware på datamaskinen. Så snart det infiltrerer maskinen, modifiserer virus noen av PC parametre og låser seg i systemet. Hvis du prøver å restarte maskinen din, vil du se at den låser skjermen vises etter 2 sekunder når systemet startes. Vær så snill, holde seg borte fra ondsinnede nettsteder som er involvert i distribusjon av dette ransomware og, hvis infisert, fjerne ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus.

HVORDAN FJERNE ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus?

Når jeg prøver å fjerne ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus, bør du fjerne blokkeringen fra datamaskinen. Sjekk om du kan starte maskinen din til sikker modus med nettverk eller sikkermodus med ledetekst og følger disse trinnene:

1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller andre anerkjente anti-malware program.
2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
4. Reboot datamaskinen infisert med ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus en gang og kjøre en full system skann.

* Brukere infisert med ransomware virus har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system scan med anti-malware program.

* Manuell ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ fjerning av virus:

  • Reboot du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere Ukash virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  • Run Regedit
  • Søk etter Winlogon Entries og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  • Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  • Reboot og kjøre en full system skann med oppdatert Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for å fjerne gjenværende virus filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-you-steal-music-i-lock-your-pc-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk