Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

You have 72 hours to pay the fine. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

‘You have 72 hours to pay the fine’ eller ‘You have 48 hours to pay the fine’ er en misledende fullskjerms melding, som forårsaker låsing av systemet på offerets datamaskin. Sikkerhets eksperter mener at den hører til et av disse løsepenger virusene (ransomware), Ukash threats, som later som den hører til offisielle institusjoner slik som forskjellige politi kontorer, nett krim enheter eller til og med det Føderale Byrået for Etterforskning. ‘You have 72 hours to pay the fine’ vil typisk hevde at brukerens datamaskin har blitt oppdaget i å ta del i ulovlige online aktiviteter, som å se på pornografiske videoer, spre virus, eller distribusjon av kopibeskyttet materiale. I tillegg vil dette varselet spørre om betaling av boten for disse kriminelle handlingene innen 72 eller 48 timer. Ellers kan ofret bli straffet med mer alvorlige bøter eller fengsling. Før du faller for all denne misledende kampanjen, bør du vite at det kun er igangsatt av et trojansk virus. Så du må fjerne ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruset fra din datamaskin og ignorere dens falske meldinger.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT MED ‘You have 72 hours to pay the fine’?

Det er forskjellige måter du kan bli infisert med ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruset på. I de fleste tilfeller er den spredt som et offisielt brev. Når ofret åpner fil vedlegget, vil han/hun bli infisert med denne ransomware trusselen (løsepenger programmet), som er veldig lik Your computer has been blocked virus. En annen måte du kan bli infisert av denne trusselen er ved besøk av hackede nettsider og klikke på ukjente lenker. Vennligst unngå slike domener dersom du ønsker og unngå ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruset på din datamaskin. Så fort den kommer på innsiden, vil dette svindel programmet blokkere hele systemet og hindre ofret tilgang til Windows Registry Editor, Oppgavebehandling, Internett tilkobling eller Start menyen. Så vil den starte sin misledende kampanje som uten tvil er å stjele pengene fra uvitende PC brukere. Du må ignorere ‘You have 72 hours to pay the fine’ eller ‘You have 48 hours to pay the fine’ varsler, og fjerne de fra din PC.

HVORDAN KAN JEG FJERNE ‘You have 72 hours to pay the fine’?

Ved forsøk på å fjerne ‘You have 72 hours to pay the fine’ meldingen fra din datamaskin, er den største utfordringen å fjerne blokkeringen av systemet. Først av alt bør du prøve å gjennopprette systemet til en tidligere dato, og så kjøre en skanner for å finne og fjerne infiserte filer. Hvis det ikke hjelper, følg disse tipsene:

*Flash enhet metoden:

1. Ta en annen maskin og bruk den til å laste ned Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes eller annen anerkjent anti-ondsinnet programvare.
2. Oppdater programmet og overfør det til USB enheten eller en enkelt CD.
3. I mellomtiden, reboot din infiserte maskin til Sikkermodus med kommandolinje, og sett inn USB enheten.
4. Reboot den infiserte datamaskinen en gang til, og kjør en fullstendig skann av systemet.

*Brukere infisert med løsepenge virus er tillatt tilgang til andre kontoer på sine Windows systemer. Dersom en slik konto har administrator rettigheter, bør du ha mulighet til å kjøre et anti-malware program.

*Prøv å nekt Flash, for å hindre løsepenge programmet i å fungere som tiltenkt. For å deaktivere Flash, gå til Adobe support og velg «Deny»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter dette, kjør en full system skann med et anti-malware program.

*Manuell fjerning av ‘You have 72 hours to pay the fine’ (krever ekstra ferdigheter!):

  • Reboot din infiserte PC til «Sikkermodus med kommandolinje», for å deaktivere viruset.
  • Kjør Regedit
  • Søk etter WinLogon oppføringer, og skriv ned alle filene som ikke er explorer.exe eller blank. Erstatt dem med explorer.exe.
  • Søk registeret for disse filene du har skrevet ned og slett register nøklene som refererer disse filene.
  • Reboot og kjør en full skann av systemet med oppdatert Reimage for å fjerne gjenværende virus filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
You have 72 hours to pay the fine skjermbilde
You have 72 hours to pay the fine skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-you-have-72-hours-to-pay-the-fine.html

Veiledning for sletting på andre språk