Alvorlighetsgrad:  
  (39/100)

Fjerne YAC (Veiledning for fjerning) - oppdateringer jul 2017

av Olivia Morelli - -   Yet Another Cleaner | Type: System verktøy

Hva er YAC?

YAC

YAC (kan også finnes som Yet Another Cleaner) er et mistenkelig sikkerhetsprogram som tilhører Elex do Brasil Participações Ltda Technology Inc. Uansett hvor harmløst det ser ut til å være bør du være oppmerksom på at det har initiert ulike diskusjoner på nettet. Selv om vi ikke kan si at dette er et ondsinnet program som ikke er i stand til å oppdage virus, bør du være veldig forsiktig med det fordi det er knyttet til tvilsom aktivitet.

Etter installasjon av YAC på datamaskinen din kan du oppdage at det er umulig å avinstallere det og du kan til og med måtte installere enda et sikkerhetsprogram for å gjøre dette. I tillegg virker det som at det kan spres buntet med andre programmer, så du bør definitivt overvåke installasjonsprosessen. Ellers kan du oppdage at datamaskinen din er kapret av MyPC backup, Search.yac.mx, isafe og andre potensielt uønskede programmer. Så snart disse programmene kommer inn i datamaskinen kan de initiere ulike systemendringer og begynne å forårsake uønskede aktiviteter, for eksempel omdirigeringer, nedsatt hastighet, popup-annonser osv.

Dessverre er ikke dette alt… Etter å ha sjekket brukervilkårene til YAC fant vi følgende setning: «Affiliation with anti-spyware and anti-malware companies: Malwarebytes (Malwarebytes Antimalware), PC Tools (STOPzilla), Enigma Software (SpyHunter 4), SUPERantispyware (Superantispyware), SurfRight B.V. (Hitman Pro).» Vi er omtrent sikre på at disse antivirus- og antispionvare-utviklerne ikke har noen anelse om denne affilieringen. Dersom du ønsker å forbli trygg og unngå alle slags virus bør du velge ett av de nevnte programmene og installere det på datamaskinen din. I tillegg anbefaler vi å fjerne Yet Another Cleaner fra datamaskinen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved hjelp av Reimage Reimage Cleaner .

YAC

Hvordan kan YAC oppstå på datamaskinen min?

Akkurat som andre programmer som er utviklet for å bedre PC-beskyttelsen, kan Yet Another Cleaner lastes ned fra den offisielle nettsiden og sider som Softpedia eller Cnet. Som vi allerede har nevnt bør du dessuten være veldig forsiktig med installasjoner siden det kan komme inn i PC-systemet ditt med en pakke med andre mistenkelige komponenter.

Vær oppmerksom på at dette programmet også kan laste ned søkemotoren Search.yac.mx, som i tillegg kan prøve å endre systeminnstillingene dine og forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider, irriterende popup-annonser og andre problemer på datamaskinen din. For å oppsummere kan vi ikke si at Yet Another Cleaner er et ondsinnet program, men vi kan heller ikke garantere at det er et pålitelig verktøy som kan forbedre PC-ens funksjonalitet. Dersom du vil holde datamaskinen din fri for virus, bør du sette din lit til pålitelige sikkerhetsverktøy som Reimage Reimage Cleaner eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Hvordan kan jeg fjerne YAC?

Dersom du synes at YAC-annonser og varsler er unyttige, bør du umiddelbart kvitte deg med dette programmet. For å gjøre det kan du bruke følgende steg:

Windows 7 / Vista / XP

  • Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og Funksjoner (dersom du bruker Windows XP, klikker du på Legg til/Fjern programmer).
  • Her ser du etter Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe eller andre nylig installerte og mistenkelige programmer.
  • Avinstaller dem og klikk på OK for å lagre endringene.

Windows 8

  • Dersom du bruker Windows 8, høyreklikker du i nedre venstre hjørne av skjermen. Så snart Hurtigmenyen vises, velger du Kontrollpanel og Avinstaller et Program.
  • Her ser du etter Yet Another Cleaner, PC Backup, YAC Search, iSafe eller andre nylig installerte og mistenkelige programmer.
  • Avinstaller dem og klikk på OK for å lagre endringene.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.

Om forfatteren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-yac.html

Veiledning for sletting på andre språk