Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

XP Antispyware 2014. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Hva er XP Antispyware 2014?

XP Antispyware 2014 er en farlig cyber trussel som har blitt kategorisert som ‘svindlersk anti-spyware’. Den tilhører en velkjent familie kallt ‘Braviax‘ og har mange lignende versjoner, inkludert XP Antivirus 2014, Win 7 Antispyware 2014, Win 8 Protection 2014 og mange andre. Allt du trenger å vite om disse programmene er at de er ute etter pengene dine. For å oppnå dette, viser viruset falske system skannere og varsler som viser hvor forferdelig infisert offerets maskin er. I tilleg påstår den at den har evnen til å fikse systemet og eliminere alle infiserte filer. For en minder sum… Som du kanskje allerede har forstått, er dette en metode som blir brukt av XP Antispyware 2014s skapere for å skaffe seg inntekter. Betal aldri for dens ‘lisensierte’, ‘fulle’ eller hva enn den kalles vesjonen, fordi pengene dine går rett i lomma på hackere. Du kan også komme til å eksponere kredittkort detaljer og personlig informasjon. Det er verdt å nevne at så fort den kommer i systemet, starter den med å blokkere nettsider og påstå at de er infisert. Den kan også informere deg om at ditt anti-spyware eller anti-virus program er infisert, som helt klart ikke er sant. Du kan være sikker på at det eneste viruset du har er XP Antispyware 2014. Så ignorer varslene og slett denne svindleren fra systemet så fort så mulig. Hvis den blokkerer ditt anti-spyware program, følg guiden under for å åpne det igjen.

Hvordan kan XP Antispyware 2014 infisere maskinen?

XP Antispyware 2014 blir spredt på samme måte som alle svindlerne fra ‘Braviax’ familien. Det betyr at den vanligste metoden for spredning av viruset er bruken av trojanske hester som gjemmer seg i spam, falske varsler og lignende. For å hindre infiltrasjon av XP Antispyware 2014, må du først og fremst ignorere varsler som sier at du skal oppdatere Java, Flash player og lignende program . Slett alle mistenksomme mailer som er fyllt med stavefeil, de er sannsynligvis involvert i XP Antispyware 2014s distribusjon. Til slutt, hold deg unna beskjeder som påstår at maskinen er infisert og tilbyr deg å laste ned gratis skannere. Gratis skannere finnes ikke, punktum. Hvis denne svindleren infiltrerer systemet, starter den først opp modifikasjoner og viser varsler lignende dette:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

XP Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Overse disse helt, fordi de har ingenting med maskinens sikkerhet å gjøre. Slett trusselen og vær sikker på at den er borte, hva den kan finne på av ondsinnede aktiviteter i fremtiden er usagt.

Hvordan slette XP Antispyware 2014?

Det er ingen tvil om at XP Antispyware 2014 er et farlig program som bare er ute etter pengene dine . For å slette den, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker AUTOMATISK FJERNINGS ALTERNATIV. Dette krever at du bruker et pålitelig anti-spyware program, oppdaterer det og kjører en full system skann. Hvis du trenger en detaljert forklaring på hvordan du gjør det, følg denne guiden. For å slette XXP Antispyware 2014, anbefaler vi Reimage og Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner fordi de lett finner hver eneste bortgjemte komponent som tilhører denne og andre cyber trussler.

ADVARSEL! Som vi har nevnt tidligere kan XP Antispyware 2014 prøve å blokkere installeringen og aktivitetene til legitime programmer, inkludert SpyHunter and StopZilla. Hvis du ikke får lastet dem ned eller startet dem, prøv disse alternativene:

1. BRUK SYSTEMGJENNOPPRETTING FOR Å DEAKTIVERE VIRUS:

 1. Klikk Start -> Alle Program -> Tilbehør -> System Verktøy -> System Gjennoppretting.
 2. Velg Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt og klikk Neste.
 3. Velg dato og det spesifikke gjennopprettingspunktet du vil ha og klikk Neste.
 4. Vent til maskinen restarter og klikk OK Gjenoppretting fullført vinduet.
 5. Last ned Reimage oppdater den og kjør en full system skann.

2. RESTART I SIKKERT MODUS MED NETWORKING:

 1. Restart datamaskinen.
 2. Så snart maskinen aktiviseres trukk på F8 tasten kontinuerlig til du ser Aavanserte start alternativer skjermen.
 3. Velg Sikkert modus med Networking (bruk piltastene) og trykk Enter.
 4. Logg inn som samme bruker du er i normalt Windows modus
 5. Klikk på IE eller et annet nettleser ikon og velg Kjør som eller Kjør som admenistrator. Gå til admenistrator kontoens passord (hvis nødvendig).
 6. Putt denne linken i adresselinjen: http://viruset.no/download/hunter.exe last ned et program på skrivebordet. Start det opp og slett ondsinnede filer.

3. LAG EN GJESTEKONTO FOR Å SKANNE DATAMASKINEN:

Hvis du har en annen bruker (gjeste) konto, kan du prøve å kjøre en full system skann fra den. Logg på den og last ned Reimage. Har du ikke det, kan du aktivisere en gjestekonto ved hjelp av disse trinnene:

 1. Klikk Start -> Innstillinger -> Kontrollpanel og velg Brukerkonto.
 2. Når det dukker opp et vindu, klikk Gjest -> Start gjestekonto.
 3. Vent til maskinen restarter, og du vil se Windows logg inn skjermen
 4. Velg Gjestekonto for å laste ned vårt anbefalte anti-spyware program.

4. BRUK AV EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPYWARE:

 1. Ta en annen maskin som ikke er infisert og last ned Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner på den.
 2. Etter å ha fullført prosedyren, overfør anti-malware til en CD/DVD, ekstern drive, eller USB flash drive.
 3. Putt enheten du har brukt til overføring av anti-spyware programmet i den infiserte maskinen og start den opp.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
XP Antispyware 2014 skjermbilde
XP Antispyware 2014 skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-xp-antispyware-2014.html

Veiledning for sletting på andre språk