Hva er wscntfy.exe? Bør jeg fjerne det?

wscntfy.exe

wscntfy.exe er den kjørbare filen i Windows XP Service Pack 2. Dette programmet er også kjent som Windows Security Center Varsle Søknad og er ansvarlig for å vise ikonene på PC skrivebord med slik informasjon som Windows-oppdateringer ‘status, tilstand av virusbeskyttelse og brannmur status. Vær oppmerksom på at wscntfy.exe kan neppe bli funnet på disse datamaskinene som kjører Windows Vista og Windows 7 OS, så hvis du lagt merke til det på dette systemet, bør du sjekke datamaskinen din med anti-spyware. Det er ikke et kjernesystem fil, så hvis du tror at denne tjenesten er, kan du deaktivere den ved å gå «Tjenester» og deretter deaktivere Sikkerhetssenter. Men ikke sikkerhetseksperter anbefaler ikke å gjøre dette fordi dette kan gjøre PC sårbar for andre trusler.

FARE!

Hvis du lagt merke wscntfy.exe på Windows Vista / Windows 7, bør du sjekke datamaskinen med pålitelig anti-spyware fordi det kan være at den er infisert med Rivarts trojansk hest. Andre virus, som for eksempel trojanere, ormer og rogue, kan også bruke navnet på denne filen for å skjule sin tilstedeværelse på systemet. Hvis du ønsker å sjekke påliteligheten wscntfy.exe, anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign