Hva er wscntfy.exe? Bør jeg fjerne det?

wscntfy.exe

wscntfy.exe er den kjørbare filen i Windows XP Service Pack 2. Dette programmet er også kjent som Windows Security Center Varsle Søknad og er ansvarlig for å vise ikonene på PC skrivebord med slik informasjon som Windows-oppdateringer ‘status, tilstand av virusbeskyttelse og brannmur status. Vær oppmerksom på at wscntfy.exe kan neppe bli funnet på disse datamaskinene som kjører Windows Vista og Windows 7 OS, så hvis du lagt merke til det på dette systemet, bør du sjekke datamaskinen din med anti-spyware. Det er ikke et kjernesystem fil, så hvis du tror at denne tjenesten er, kan du deaktivere den ved å gå “Tjenester” og deretter deaktivere Sikkerhetssenter. Men ikke sikkerhetseksperter anbefaler ikke å gjøre dette fordi dette kan gjøre PC sårbar for andre trusler.

FARE!

Hvis du lagt merke wscntfy.exe på Windows Vista / Windows 7, bør du sjekke datamaskinen med pålitelig anti-spyware fordi det kan være at den er infisert med Rivarts trojansk hest. Andre virus, som for eksempel trojanere, ormer og rogue, kan også bruke navnet på denne filen for å skjule sin tilstedeværelse på systemet. Hvis du ønsker å sjekke påliteligheten wscntfy.exe, anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om wscntfy.exe

Filer
Programvare
Sammenlign