Hva er winlogon.exe? Bør jeg fjerne det?

winlogon.exe

winlogon.exe er en fullstendig legitim prosess, som ikke bør termineres. Det er en Microsoft Windows logg inn prosess, som er viktig for å håndtere Windows funksjoner under brukeres innlogging. Det er ikke mulig og avbryte denne prosessen ved bruk av oppgavebehandling, fordi den avslutter sitt arbeid meget hurtig. winlogon.exe er typisk sett og finne i «C:\Winnt\System32\» eller C:\Windows\System32\» under mapper.

FARE!

Det er mange virus som forsøker å skjule sin eksistens på systemet ved å bruke legitime filnavn. I følge eksperter, er winlogon.exe brukt av nett trusler som trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec og mange andre infiseringer. Så fort et av disse virusene infiltrerer systemet, skaper de winlogon.exe filen og starter å bruke den til kjøre sitt virus eller en av dens komponenter. Noen ganger blir winlogon.exe en betydelig del av en farlig trussel, men den kan også jobbe i bakgrunnen av systemet og stille utføre sine skadelige aktiviteter.

Om du oppdaget winlogon.exe og du er i tvil om dens pålitelighet, anbefaler vi på det sterkeste å skanne systemet med RegCure Pro og sjekke denne filen.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-winlogon-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign