Hva er winlogon.exe? Bør jeg fjerne det?

winlogon.exe

winlogon.exe er en fullstendig legitim prosess, som ikke bør termineres. Det er en Microsoft Windows logg inn prosess, som er viktig for å håndtere Windows funksjoner under brukeres innlogging. Det er ikke mulig og avbryte denne prosessen ved bruk av oppgavebehandling, fordi den avslutter sitt arbeid meget hurtig. winlogon.exe er typisk sett og finne i «C:\Winnt\System32\» eller C:\Windows\System32\» under mapper.

FARE!

Det er mange virus som forsøker å skjule sin eksistens på systemet ved å bruke legitime filnavn. I følge eksperter, er winlogon.exe brukt av nett trusler som trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec og mange andre infiseringer. Så fort et av disse virusene infiltrerer systemet, skaper de winlogon.exe filen og starter å bruke den til kjøre sitt virus eller en av dens komponenter. Noen ganger blir winlogon.exe en betydelig del av en farlig trussel, men den kan også jobbe i bakgrunnen av systemet og stille utføre sine skadelige aktiviteter.

Om du oppdaget winlogon.exe og du er i tvil om dens pålitelighet, anbefaler vi på det sterkeste å skanne systemet med RegCure Pro og sjekke denne filen.

Konklusjon - filstatus
trenger diagnose
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-winlogon-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign