Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Windows Web Watchdog. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

Windows Web Watchdog er en ondsinnet anti-spionvare bløff, som hører til en notorisk familie av bløffer kalt FakeVimes. Så fort den infiltrerer systemet modifiserer den noen av komponentene, og starter å vise falske varsler som alle rapporterer om titals av forskjellige virus. Såklart er dette kun gjort for å lure uvitende PC brukere til å betale for en falsk lisens. Dersom du oppdaget system skannere som kontinuerlig sjekker din datamaskin hver gang du skrur den på, og pop-up annonser som tilbyr kjøp av den lisensierte versjonen av Windows Web Watchdog. Bør du ikke kaste bort noe mer tid, å skanne din PC med et anerkjent anti-spionvare program. Dette vil hjelpe deg til og forstå hvilke programmer som er trygge og hvilke som er ondsinnete. Du bør også fjerne denne bløffen så fort som mulig fordi den kan starte å samle inn personlig identifiserbar informasjon, og laste ned mer ondsinnet programvare på systemet.

Hvordan kan Windows Web Watchdog infiltrere min datamaskin?

Windows Web Watchdog er spredt av trojanske hester som kan skjule seg på enten infiserte eller legitime (men infiserte) nettsider. For og unngå nedlasting av ondsinnete programmer fra legitime nettsider, bør du styre unna banner annonser og pop-up varsler som rapporterer om farlig PC tilstand, og som tilbyr å sjekke det gratis med pålitelige sikkerhets applikasjoner. Så fort du klikker på annonsen, vil du laste ned den trojanske hesten, som i tillegg vil laste ned ekstra ondsinnete filer som hører til Windows Web Watchdog. Det tydeligste tegnet på at din datamaskin har allerede blitt infisert er disse varslene:

Internet Explorer
C:\Windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits them to a remote server.

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Dersom du ser slike eller lignende annonser ved surfing på nettet, betyr det at din maskin er påvirket. Vennligst ikke kast bort noe mer tid inntil Windows WebWatchdog laster ned mer virus på din datamaskin! Følg guiden under og fjern dette ondsinnete programmet, som har ett tåpelig navn.

Hvordan fjerne Windows Web Watchdog?

Vennligst styr unna Windows Web Watchdog fordi det er en anti-spionvare bløff, som hører til FakeVimes. Om du tror du er infisert, skann din PC med pålitelig anti-spionvare. Vi anbefaler å bruke Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Hvis du ikke kan kjøre noen av disse programmene, følg disse instruksjonene:

  1. Restart din datamaskin til Sikkermodus med Nettverkstilkobling. Bare restart din PC, og så fort den starter å boote opp, press F8 tasten gjentatte ganger.
  2. Logg inn som den samme brukeren du var i normal Windows modus.
  3. Klikk nå på IE eller en annen nettleser og velg «Kjør som» eller «Kjør som administrator», skriv inn ditt administrator passord (om nødvendig).
  4. Skriv inn eller kopier denne lenken til adressefeltet: http://viruset.no/download/hunter.exe og last ned programmet til ditt skrivebord. Kjør det for å ta knekken på de ondsinnete prosessene, og fjerne dens filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Windows Web Watchdog skjermbilde
Windows Web Watchdog skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-web-watchdog.html

Veiledning for sletting på andre språk