Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Fjerne Windows AntiBreach Module

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Spyware

Hva er Windows AntiBreach Module?

Windows AntiBreach Module er et ondsinnet program, som kommer fra en stor familie av cybertrusler som kalles FakeVimes. Når det infiltrerer datamaskinen, starter dette viruset falske systemskannere og pop-up meldinger som er satt til å rapportere om titalls ulike virus. Vi må innrømme at dets varsler ser veldig overbevisende ut. Likevel, de er falske. Ved å vise folk advarsler om ulike typer virus, prøver Windows AntiBreach Module å skremme dem til å tro at de trenger å kjøpe en lisensiert versjon. Hvis du ikke ønsker å tape pengene dine, bør du aldri gjøre det. Dessuten bør du bli kvitt denne falske anti-spyware snarest, fordi det ikke bare kan føre til falske varsler og rapporter om oppkonstruerte cybertrusler. Windows AntiBreach Modul kan også brukes til å spre andre virus, dermed kan det lede til infiltrasjon av andre cybertrusler. I tillegg kan det også begynne å spore deg ved å registrere dine tastetrykk. Dette er svært farlig, fordi det kan lede til tap av personlig identifiserbar informasjon. Vær så snill, hold deg langt borte fra Windows AntiBreach Module viruset! Hvis du tror at din PC allerede har blitt berørt, bør du kjøre en full systemskann med Reimage og bli kvitt denne trusselen.

Hvordan kan Windows AntiBreach Module infisere datamaskinen min?

Det har ikke blitt avdekket at Windows AntiBreach Module bruker oppdaterte distribusjonsmetoder, så den viktigste metoden som brukes for å spre denne trusselen er bruk av falske varsler og spam-kampanjer. Den enkleste måten å infisere PC’en din med denne cybertrusselen, er ved å klikke på ulike pop-up-annonser som vises under surfing. Noen av disse varslene hevder at brukeren bør oppdatere hans/hennes Java, Flash Player eller annet program. Andre tilbyr virus-sjekk av datamaskinen med en ‘online scanner’. Vær så snill, unngå slike meldinger; alt de ønsker er å lure deg til å laste ned Windows AntiBreach Module, eller andre potensielt uønskede programmer/virus! Hvis du er overbevist om at din Flash Player eller annet program er utdatert, bør du gå til dets offisielle hjemmeside og se etter oppdateringer. Hvis du mener at du bør sjekke din PC med en gratis skanner, bør du skanne det med Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes eller annen anerkjent anti-spyware. Vi sier det fordi det finnes ikke noe slikt som en ‘online scanner’. Hvis Windows AntiBreach Module virus klarer å infiltrere din datamaskin, vil den første og viktigste aktivitet den setter igang, være slike og lignende varsler:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Vær så snill, ignorer slike varsler, fordi de søker en eneste ting – få deg til å tro at du trenger å kjøpe en lisensiert versjon av Windows AntiBreach Module. I stedet for å bruke pengene på ingenting, bør du følge en av guidene under, og fjerne dette ondsinnede programmet.

Hvordan fjerne Windows AntiBreach Module virus?

Hvis du har lagt merke til Windows AntiBreach Module’s varsler, har PC’en din allerede blitt smittet. Vær så snill å ikke kast bort tiden, fordi dette viruset kan brukes til ulike ondsinnede aktiviteter. For å fjerne den, bør du skanne PC’en med Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Vi anbefaler at du velger AUTOMATIC REMOVAL OPTION, fordi du trenger bare å gjøre disse trinn. Du må laste ned et pålitelig anti-spyware program, oppdatere det, og kjøre en full systemskann. Dette vil hjelpe deg å unngå skader på systemet, og andre problemer. Hvis du trenger en detaljert guide som forklarer hvordan du laster ned og installerer anti-spyware, les denne guide.

OBS! Som vi allerede har nevnt tidligere, kan Windows AntiBreach Module prøve å blokkere installasjon og aktivitet av legitime sikkerhetsprogrammer, inkludert SpyHunter og StopZilla. Hvis du ikke kan laste ned eller starte noen av dem, kan du prøve disse alternativene:

1. BRUKE SYSTEMGJENOPPRETTING TIL Å DEAKTIVERE VIRUS:

 1. Klikk Start -> Alle Programmer -> Tilbehør -> Systemverktøy -> Systemgjenoppretting.
 2. Så snart Gjenopprett systemfiler og innstillinger vinduet dukker opp, velger du Neste.
 3. Velg det gjenopprettingspunktet som du ønsker, og klikk på Neste.
 4. Klikk Fullfør for å bekrefte og vent til datamaskinen starter på nytt.
 5. Last deretter ned Reimage og kjør en full systemskann etter å ha oppdatert det.

Hvis du bruker Windows 8, gjør du følgende:

 1. Gå til Windows 8 Start-skjermen og skriv gjenopprettingspunkt i søkedelen.
 2. Nå klikker du på Innstillinger -> Opprett et gjenopprettingspunkt.
 3. Når du er i Systembeskyttelse fane, velg Systemgjenoppretting.
 4. Klikk på Neste knappen for å se dine gjenopprettingspunkter og venstreklikk på oppføringen du trenger.
 5. Nå velg Skann for berørte programmer -> Lukk -> Neste -> Fullfør.
 6. Når PC’en starter på nytt, last ned Reimage og kjør en full systemskann etter å ha oppdatert den.

2. START DATAMASKINEN PÅ NYTT I SIKKERMODUS MED NETTVERK:

 1. Start datamaskinen din på nytt
 2. Så snart datamaskinen aktiveres, trykk F8 kontinuerlig til du ser skjermbildet Avanserte Oppstartsalternativer.
 3. Her, velg Sikkermodus med Nettverk (for å velge det, bruk piltastene) og trykk Enter.
 4. Logg inn med samme bruker som du brukte i normal Windows-modus
 5. Nå høyreklikk på IE eller andre nettleserikoner, og velg Kjør Som eller Kjør Som administrator. Skriv inn passordet for Administratorkontoen (om nødvendig).
 6. Skriv inn denne linken til adresselinjen: http://viruset.no/download/hunter.exe og last ned programmet på skrivebordet ditt. Start det opp, for å fjerne ondsinnede filer.

3. OPPRETTE GJESTEKONTO FOR SKANNING AV DATAMASKIN:

Hvis du har en annen bruker, (gjeste) konto, kan du prøve å kjøre en full systemskann fra den. Du trenger bare å logge deg inn i den og last ned Reimage for en full systemskann. Du kan aktivere en gjestekonto ved hjelp av disse trinnene:

 1. Klikk på Start -> Kontrollpanel og velg Brukerkontoer og Familiesikkerhet.
 2. Etter et nytt vindu dukker opp, klikk på Legg til eller Fjern Brukerkontoer -> Gjestekonto.
 3. Trykk på Startknappen, og start datamaskinen på nytt
 4. Vent til du ser Windows-påloggingsskjermen og velg Gjestekonto for å laste ned anbefalt anti-spyware.

4. BRUK EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPYWARE:

 1. Bruk en annen datamaskin som ikke er infisert av dette viruset, og last ned Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner til den.
 2. Etter endt prosedyre, overfør denne anti-malware til CD/DVD, ekstern harddisk eller USB-flash-enhet.
 3. I mellomtiden, drep skadelige prosesser på den infiserte datamaskinen. Til det kan du bruke denne veiledningen.
 4. Sett inn enheten du brukte for å overføre anti-spyware programmet til din infiserte PC og start det.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Windows AntiBreach Module skjermbilde
Windows AntiBreach Module skjermbilde

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-antibreach-module.html

Veiledning for sletting på andre språk