Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Win32/small.ca. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Trojanere

Når du har win32/small.ca på systemet, får du Windows Handlingssenter varsler, at du har et virus. De fleste av antivirus programmer kan ikke ta dette viruset. Win32/small.ca kommer inn i maskinen uten tillatelse eller kjennskap til brukeren. Virus bruker noen system sårbarheter og sikkerhetsproblemer. Det er en god idé å oppdatere alle kritiske oppdateringer vinduer. Når smittet, vil du få sikkerhetsadvarsel nederst i høyre hjørne, som ber deg om å fjerne win32/small.ca. Denne trojaneren kan leveres med spam e-post også, så ikke åpne noen vedlegg fra folk du ikke kjenner. Win32/small.ca vil ikke bare vise ustoppelige annonser. Den er i stand til å åpne en bakdør i systemet gi full tilgang over datamaskinen til web kriminelle. Som dette, kan alle dine sensitive opplysninger bli stjålet, inkludert, men ikke begrenset til din identitet , pålogginger til facebook, twitter og andre sosiale nettverk, bankinformasjon, kredittkortnumre. Det er derfor vi setter denne trusselen på ekstremt høyt risikonivå.

Hvordan fjerne Win32/Small.CA og annen variant av viruset?

Moderne trojan og virus er nesten umulig å fjerne dem manuelt. En av de beste ideene for å beskytte PC-en mot virus er å sikkerhetskopiere systemet regelmessig, og hvis infisert, kan du lage en systemgjenoppretting til et punkt der du ikke har infeksjonen. Dessverre er det parasitter som vet hvordan man skal unngå dette også. De infisere systemet og gjør ingenting for en måned eller to. Så noen ganger du ikke har et gjenopprettingspunkt der systemet er rent.

2-spyware.com råder deg til å skanne systemet med anerkjente antispionvare. Hvis de identifisere viruset, vil de være i stand til å slette den. Dette viruset kan ikke bo bosatt på systemet ditt, som poserer en høy risiko til systemet og ditt privatliv. Bli kvitt win32/small.ca så snart du kan. Prøv å bruke disse antispionprogrammer: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette win32/small.ca godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av win32/small.ca. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage

win32/small.ca Manuell fjerning

Slett register verdier
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ?�?[random].exe?�?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\?�?Shell?�? = ?�?[random].exe?�?

Slett filer
%Windows%\system32\[random].exe
%Documents and Settings%\[UserName]\Application Data\[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\.dll
%AllUsersProfile%\Application Data\.exe(Win32/Small.CA)

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win32-small-ca.html

Veiledning for sletting på andre språk