Hva er win32.exe? Bør jeg fjerne det?

win32.exe

win32.exe er en ondsinnet kjørbar fil, som er relatert til RATEGA bakdør Trojan og andre virus. Ifølge Symantec, kan dette viruset også identifiseres som win32.exe som Trojan.Adclicker, mens Microsoft kaller det som TrojanSpy: Win32/Malintent eller TrojanClicker: Win32/Hatigh.C. I utgangspunktet er det viktigste formålet win32.exe brukes til er å hjelpe for angriperen å få full kontroll over systemet. Men den primære oppgaven til dette ondsinnet fil er å starte en parasitt eller lansere noen av komponentene. Når henrettet, går det win32.exe fil en prosess, som er ansvarlig for parasittens nyttelast. Husk at win32.exe anses å være en alvorlig trussel, som kan arbeide enten på egen hånd eller for andre virus.

Win32.exe fil fungerer stille i system bakgrunn og utfører skadelige handlinger der. Å ha det installert på systemet ditt betyr en stor sikkerhetsrisiko for din PC, og alle data som er lagret på den. Det er derfor du må fjerne denne filen og avslutte en prosess uten noen forsinkelse. For å slette win32.exe fil, bør du vurdere å bruke anbefalte spyware vers som vil kvitte seg med win32.exe og tilhørende parasitter for deg. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker oppdatert Malwarebytes Malwarebytes eller Reimage.

Konklusjon - filstatus
farlig fil
Råd Hvis PC`n din virker litt svak, eller du er plaget av uønsket reklame og omdirigering til ukjente websider, anbefaler vi på det sterkeste at du scanner den med et anerkjent anti-spywear program. Gjør noen GRATIS scan tester for å sjekke systemet etter uønskede programmer som kanskje er ansvarlig for disse problemene.
Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av de vedlagte anti-software programmene aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Last ned
Diagnostiseringsprogram Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-win32-exe.html

Veiledning for sletting på andre språk


Filer
Programvare
Sammenlign