Fjerne Win PC Repair 2018 (Gratisveiledning) - Instruksjoner for fjerning

av Julie Splinters - - | Type: System verktøy

Win PC Repair 2018 fjerningsguide

Hva er Win PC Repair 2018?

Win PC Repair 2018 – et upålitelig sikkerhetsprogram som forårsaker falske virusvarsler

Optimeringsverktøyet Win PC Repair 2018

Win PC Repair 2018 er et falskt optimeringsprogram som leverer upålitelige virusvarsler så snart det er installert. Selv om det ved første øyekast kan se ut som et pålitelig og nyttig verktøy, kategoriserer eksperter det som et potensielt uønsket program (PUP). Normalt opplever brukere påtrengende og kontinuerlige tilbud om å installere dette programmet via upålitelige nettsider. Vi anbefaler imidlertid på det sterkeste at du i stedet velger et legitimt og vel anerkjent sikkerhetsprogram.

Navn Win PC Repair 2018
Type Falskt optimeringsverktøy
Farenivå Middels. Påvirker ikke viktige filer.
Formål Brukes for å overbevise brukerne om å kjøpe fullversjonen av programmet.
Distribusjonsteknikk Via andre upålitelige programmer, villedende nettsider eller den originale nettsiden.
Eliminering Du kan enkelt fjerne Win PC Repair 2018 ved hjelp av ReimageIntego.

Win PC Repair 2018 ligner på tidligere versjoner:

 • Auto Mechanic 2018;
 • Win Boost Pro 2018.

Ifølge IT-eksperter, benyttes Win PC Repair 2018 til å lure brukere. Så snart det er installert, skanner det systemet og varsler om “ulike infeksjoner”. Ikke bekymre deg; disse varslene er falske. Det er bare en måte for å overbevise ofrene om å kjøpe fullversjonen av optimeringsprogrammet. Når brukere blir overbeviste om at systemet er infisert, bestemmer de seg ofte for å kjøpe falske optimeringsverktøy, noe utviklerne drar nytte av.

Win PC Repair 2018 kan også anses som et PUP. Det er et ondsinnet program som kan komme inn i datasystemet på flere forskjellige måter; via gratisprogrammer, ukjente nettsider og nedlastingslenker på disse. Det kan også lastes ned fra den offisielle nettsiden. Hver gang Win PC Repair 2018 infiltrerer systemet, gjør det dette helt uoppdaget, og brukere merker det ikke før det begynner å vise ulike popup-vinduer.

På tross av at dette PUP-et endrer dataysystemet på en kritisk måte, produserer det en stor mengde påtrengende annonser som dukker opp hver gang du slår på datamaskinen og begynner å jobbe med den. Disse annonsene brukes normalt for å oppnå fortjenester per klikk til utviklerne av Win PC Repair 2018.

Win PC Repair 2018 viser dessuten uønsket innhold for å få brukerens oppmerksomhet. Naive brukere kan tro på de falske virusvarslene som dukker opp på dataskjermen, og betale for å få fullversjonen av programmet. Sannheten er at alt programmet annonserer er falskt, og bør ikke anses som pålitelig.

IKKE betal for å få fullversjonen av programmet, ettersom det kun gir problemer. Vi anbefaler på det sterkeste at du eliminerer dette falske optimeringsverktøyet hvis det allerede er installert på datamaskinen din. For å fjerne Win PC Repair 2018, må du laste ned/installere et antimalware-verktøy.

Et profesjonelt sikkerhetsprogram utfører prosessen raskt, og beskytter samtidig systemet ditt mot lignende PUP-er i fremtiden. Du kan for eksempel bruke ReimageIntego eller et annet anerkjent verktøy. Dette programmet hjelper deg med å fjerne Win PC Repair 2018 på en rask og trygg måte.

Win PC Repair 2018 PUPWin PC Repais 2018 drar nytte av naive brukere som tror på de falske varslene og kjøper fullprogrammet for å "fikse" datasystemet.

Win PC Repair 2018 infiltrerer systemet i det skjulte

Falske optimeringsverktøy som Win PC Repair 2018 kommer normalt inn i systemet uoppdaget, og foretar små endringer. PUP-et kan komme inn i systemet ditt på en av følgende måter:

 • Ikke-originale distribusjonskilder, dvs. tredjepartsnettsider som P2P-nettverk. Ulike ondsinnede programmer, inkludert falske antivirus-verktøy, kan dukke opp under nedlasting/installasjon av annen programvare.
 • Falske optimeringsverktøy kan også lastes ned fra den originale nettsiden. De kan bli promotert som “100 % trygg og pålitelig”, eller “hjelper millioner av brukere med å løse virusproblemer”. Dette tiltrekker brukere til å kjøpe og laste ned fullversjonen av programmet.

Ettersom optimeringsverktøy er blitt svært vanlige, bør du vite hvordan du unngår at slike PUP-er kommer inn i datasystemet ditt.

For å unngå dette må du laste ned og installere et antimalware-program. Ettersom Win PC Repair 2018 anses som et potensielt skadelig og uønsket program, vil antivirus-programmet oppdage og eliminere det. Du bør dessuten holde deg unna tredjeparts nedlastingskilder, og spesielt tvilsomme nettsider. Disse kan omdirigere deg til nettsider for falske optimeringsverktøy.

Bli kvitt Win PC Repair 2018 på en trygg måte

For å fjerne Win PC Repair 2018, må du installere et profesjonelt antimalware-verktøy. Hele elmineringsprosessen beskrives nedenfor denne artikkelen, og hjelper deg med å bli kvitt nettrusselen.

Etter at du har fjernet Win PC Repair 2018, må du tilbakestille nettleserne dine. Dette må gjøres for å sikre at alle annonser som tilbys av det falske optimeringsverktøyet forsvinner.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Win PC Repair 2018 fjerningsguide

Fjern Win PC Repair 2018 fra Windows systemer

Her er noen retningslinjer for å fjerne det falske optimeringsverktøyet fra Windows:

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Win PC Repair 2018 og relaterte programmer
  Så, se etter Win PC Repair 2018 eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Win PC Repair 2018 fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Win PC Repair 2018 eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Win PC Repair 2018 fra Microsoft Edge

Følg disse stegene og sørg for at ingen skadelige programmer tilknyttet Win PC Repair gjenstår:

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Win PC Repair 2018 være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Win PC Repair 2018 fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Win PC Repair 2018 og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Win PC Repair 2018. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Vi anbefaler på det sterkeste at du tilbakestiller Mozilla Firefox-nettleseren din etter at du har blitt kvitt det falske optimeringsverktøyet:

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Win PC Repair 2018 ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Win PC Repair 2018 under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Win PC Repair 2018-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Win PC Repair 2018. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Win PC Repair 2018 fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Win PC Repair 2018 eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Win PC Repair 2018 slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Win PC Repair 2018 registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk