Alvorlighetsgrad:  
  (95/100)

Win 8 Protection 2013. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

Win 8 Protection 2013 er et villedende program, som tilhører den kategorien av rogue anti-spywares. Tilsvar å Win 7 Protection 2013, blir det inne i systemet uten brukerens tillatelse bedt og i tillegg begynner å vise sine villedende varsler som rapporterer om oppfunnet virus. I virkeligheten, disse virusene er viktig systemets filer eller oppfunnet trusler som ikke har noe å gjøre med offerets datamaskin. Hvis du har blitt smittet med det, er vi veldig lei meg for deg fordi Win 8 Protection 2013 er en svært aggressiv parasitt. Det forhindrer ikke bare fjerning ved å deaktivere alle legitime sikkerhetsprogrammer, men det kan også laste ned mer cyber infeksjoner på målet PC. Hvis du ønsker å hindre at dette viruset, sørg for at du har oppdatert anti-virus og anti-spyware på din maskin. Dessuten bør du ikke utsette denne trusselen er fjernet. For det, bruker automatisert sikkerhetsprogramvare.

HVORDAN KAN jeg bli infisert med Win 8 Protection 2013?

Win 8 Protection 2013 er distribuert via freeware, shareware, spam og lignende metoder. Vanligvis blir det inne i systemet med hjelp av trojanske hester, som i tillegg laster ned skadelige filer uten noen tegn. Dessuten er denne trojaneren også ansvarlig for å endre maskinens parametere og sette denne malware for å begynne sitt arbeid hver gang PC startes på nytt. Som et resultat, seier 8 Protection 2013 begynner prøver å ta over offerets cyber liv med sine falske varsler og meldinger. For eksempel:

System Security Alert!
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identify the theft detected!

Selvfølgelig kan du bli lurt av disse sikkerhetsvarsler fordi de alle informere om at datamaskinen er under en stor fare. Men er det alltid anbefalt å sjekke PC med alternative sikkerhetsprogrammet og sørge for at datamaskinen er virkelig under angrep. Vi kan si på forhånd at Win 8 Protection 2013 vil bli rapportert som viruset etter å gjøre det.

Hvordan fjerne Win 8 Protection 2013?

Etter å ha oppdaget Win 8 Protection 2013 på din PC, bør du umiddelbart skanne det med oppdatert anti-spyware. I dette tilfellet, bør du bruke Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner or Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Vær oppmerksom på at du kan bli blokkert av dette viruset fordi den aktivt forsøker å hindre at den fjernes. For å overvinne det, gjør du følgende:

  1. Start på nytt datamaskinen til sikkermodus med nettverk. Bare restarte PCen og så snart det begynner å starte opp, begynner å trykke F8 gjentatte ganger.
  2. Hogger tømmer som samme bruker som du var i vanlig Windows-modus
  3. Nå klikker du på IE eller annen nettleser og velg «Kjør som» eller «Kjør som administrator», skriv inn passordet for administratorkontoen (hvis nødvendig).
  4. Skriv inn lenken i din adresselinjen: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe og laste ned et program på skrivebordet ditt. Starte den for å drepe de skadelige prosesser i Win 8 Protection 2013 og fjerne filene.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-protection-2013.html

Veiledning for sletting på andre språk