Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Win 8 Antispyware 2014. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

Hva er Win 8 Antispyware 2014?

Win 8 Antispyware 2014 er enda et svindlersk anti-spyware program, som er i familie med det velkjente Braviax. Dette er et veldig farlig virus skapt av hackere for å svindle til seg penger. Ved første øyekast kan den se ut som et vanlig sikkerhets verktøy. Etter infiltrasjon setter den i gang en «skann» og kommer opp med en lang liste med forskjellige infeksjoner. Vanligvis inneholder listen filer og programmer fra maskinen, som påstås å være infisert eller skadet. Vær klar over at disse filene er oppfunnet eller tilfeldig plukket ut fra systemet, så vi anbefaler at du ikke sletter filene selv, eller kjøper o Win 8 Antispyware 2014 for å gjøre det, da kan du komme til å slette viktige filer og skade maskinen. I tillegg, hvis du tror at dette felske anti-spyware programmet er et pålitelig sikkerhets verktøy og prøver å slette de rapporterte infeksjonene, vil Win 8 Antispyware 2014 tilby deg å kjøpe sin lisensierte versjon. Ikke tro på dette og kjøp ALDRI denne versjonen fordi den er falsk. Programmet kan ikke oppdage eller slette virus fra maskinen fordi den overhode ikke har noen slik fuksjon. Å betale for dette eller lignende programmer er rent tap av penger. Hvis du har oppdaget denne svindleren i systemet, slett den med en gang.

Hvordan kan Win 8 Antispyware 2014 infisere maskinen?

Siden Win 8 Antispyware 2014 er et falskt program som er ute etter å svindle folk, kommer det seg inn i systemet uten å be om tillatelse. Vanligvis sniker den seg inn gjennom svakheter i systemet. Svindleren infilterer systemet når brukeren blir lurt til å laste ned falske oppdateringer, infisert mail vedlegg eller falske ‘sikkerhets skannere’. Du ser pop-up varsler som sier at maskinen er infisert og blir tilbudt gratis skanning. Stol aldrig på disse varslene og husk at det ikke finnes noe som heter online skannere. Du kan også få mailer som ser viktige ut, eller beskjed om at du har vunnet et eller annet lotteri for å få deg til å åpne og laste ned vedlegg. Hvis du gjør det kan du lett skaffe deg en trojansk hest som sprer Win 8 Antispyware 2014. Når den er installert, dropper den sine registrerings oppføringer og modifiserer systemet for å vise sine falske varsler. Hvis den allerede har begynt med dette, IKKE stol på den. Svindlere fra Braviax familien har evnen til å gjenkjenne identiske virus på alle operativ systemer for å få deg til å kjøpe sin lisensierte versjon. Husk at Win 8 Antispyware 2014 er et farlig virus som burde bli slettet med en gang. Installasjon av et legitimt og pålitelig anti-spyware program, er den eneste måten du kan beskytte PC’n og hindre tilgang for denne og lignende virus i fremtiden. For ikke å snakke om, å holde sikkerhets systemet ditt oppdatert.

Hvordan slette Win 8 Antispyware 2014 viruset fra maskinen?

Hvis du har oppdaget Win 8 Antispyware 2014 varsler på maskinen, sett i gang og slett dette falske anti-spyware programmet. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker AUTOMATISK FJERNINGS ALTERNATIV og unngår manuell sletting. Last ned et pålitelig anti-spyware program, oppdater det, og kjør en full system skann. Hvis du trenger en detaljert guide til å forklare deg hvordan, følg denne guiden.

For å slette Win 8 Antispyware 2014, er våre anbefalte programmer Reimage og Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner fordi de fort oppdager hver eneste bortgjemte komponent som tilhører denne og andre cyber trussler.

ADVARSEL! Som vi har nevnt før kan Win 8 Antispyware 2014 prøve å blokkere installasjonen og aktivitetene til legitime sikkerhets programmer, inkludert SpyHunter and StopZilla. Hvis du ikke kan laste de ned og starte de opp, prøv disse alternativene:

1. BRUK AV SYSTEM GJENNOPPRETTING FOR Å DEAKTIVERE VIRUS:

 1. Gå til Windows 8 Start Skjerm og tast gjennopprettingspunkt i søk seksjonen.
 2. Så, klikk Innstillinger -> Lag et gjennopprettingspunkt.
 3. Så, i System beskyttelses fanen, velg System Gjennoppretting.
 4. Klikk Neste knappen for å se dine gjennopprettingspunkt og høyreklikk på den oppføringen du trenger.
 5. Så, velg Skann etter påvirkede program -> Lukk -> Neste -> Avslutt.
 6. Når PC’n restarter, last ned Reimage oppdater den å kjør en full system skann.

2. RESTART I SIKKERT MODUS MED NETWORKING:

 1. Klikk på Windows nøkkelen og se nedert i høyre hjørne.
 2. Velg Instillinger -> Endre PC innstillinger -> Generellt.
 3. Klikk Restart Nå knappen under Avansert oppstart.
 4. Så, velg Feilsøk -> Avanserte alternativer -> Oppstarts innstillinger.
 5. Velg Restart og trykk på F5.
 6. Start opp IE eller en annen nettleser og legg denne linken til adresselinjen: http://viruset.no/download/hunter.exe
 7. Last ned et program på skrivebordet og start det opp for å slette ondsinnede filer.

3. BRUK AV EN ANNEN PC FOR Å LASTE NED ANTI-SPYWARE:

 1. Ta en annen PC som ikke er infisert og last ned Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner på den.
 2. Etter å ha fullført prosedyren, overfør anti-malware programmet til en CD/DVD, ekstern drive, eller USB flash drive.
 3. Så dreper du den ondsinnede prosessen på den infiserte maskinen. Bruk denne veiledningen.
 4. Putt enheten du har brukt til overføring i den infiserte maskinen og start den opp.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-antispyware-2014.html

Veiledning for sletting på andre språk