Alvorlighetsgrad:  
  (96/100)

Win 7 Protection 2014. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Stjele programmer

Hva er Win 7 Protection 2014?

Win 7 Protection 2014 er et svindlesk anti-spyware program, som kan dukke opp i systemet uten at du har lastet det ned. Hvis du ser vasler og skannere som advarer deg om at maskinen er alvorlig infisert og at du må kjøpe dennes lisensierte versjon for å eliminere problemet, betyr det at du er infisert med Win Protection 2014. Hvis dette er tilfellet, er det lureste du kan gjøre å ignorere varslene og system skannerne som rapporterer og viser lange lister med oppfunnede virus som ser alvorlige ut ved første øyekast. Dette programmet har ingen virus database og kan derfor ikke finne en eneste tojaner, adware, svindler eller annen type trussel. Hvis du tester den ut på to forskjellige datamaskiner ser du fort at den viser de samme varslene, om de samme truslene på begge maskinene. I tillegg er Win 7 Protection 2014 et scareware som bare er ute etter pengene dine, og påstår derfor at du ikke har noe valg, men må kjøpe den lisensierte versjonen for å bli kvitt problemet, dette er bare juks og fanteri! Vi anbefaler på det sterkeste at du ignorerer Win 7 Protection 2014 varslene og sletter hele greia fra systemet. For å få til det kan du bruke et av programmene gitt nedenfor.

Hvordan kan Win 7 Protection 2014 infisere maskinen?

Akkurat som Win 7 Antivirus 2014, blir Win 7 Protection 2014 viruset for det meste spredt ved å bruke falske pop-up varsler som tilbyr folk å sjekke maskinene sine gratis. Disse varslene kan dukke opp både på ulovlige og lovlige sider, så vær veldig forsiktig. Du kan også bli infisert via spam. Hvis du mottar en mail som prøver å få deg til å laste ned vedlegget sitt, dobbeltsjekk avsenderen. Vær også på vakt hvis du får mailer som er fulle av stavefeil, det kan fort være nettopp den som sprer Win 7 Protection 2014. Akkurat som navnet foreslår, er den bare ute etter å infisere Windows systemer. Hvis du bruker Windows 7, vær ekstra forsiktig. Det tydligste tegnet på at maskinen er infisert er varsler som dette:

Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hvis du tror at PC’n er infisert med dette svindlerske anti-spyware programmet, ignorer varslene helt, og ALDRI betal for Win 7 Protection 2014s lisens. Da går pengene dine rett i lomma på hackere, og de vil også motta kredittkort og personlig informasjon. Hvis du er plaget av dette, følg guiden nedenfor og eliminer Win 7 Protection 2014 viruset med en gang.

Hvordan slette Win 7 Protection 2014?

Hvis du vil slette Win 7 Protection 2014 fra systemet, husk at vi absolutt ikke anbefaler å bruke manuell fjerningsguide, da kan du fort slette feil filer å skade maskinen. Vi anbefaler at du bruker Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Hvis du er blokkert og ikke kan starte de, bruk denne koden som får viruset til å tro at du har kjøpt lisensen: 3425-814615-3990. Etter å ha brukt den, kjør en full system skann med et av anti-spyware programmene og slett de infiserte filene fra maskinen.

Hvis du ikke kan starte opp programmene, følg disse trinnene:

1. Restart maskinen i sikkert modus med Networking. Bare restart den, og så fort den er i gang, trykk på F8 tasten gjentatte ganger.
2. Logg inn som samme bruker du er i normaltl Windows modus
3. Klikk på IE ikonet eller en annen nettleser og velg ‘Kjør som’ eller ‘Kjør som admenistrator’, gå til passordet i admenistrator kontoen (hvis nødvendig).
4. Bruk denne linken i adresselinjen: http://viruset.no/download/hunter.exe og last ned et program på skrivebordet. Start det opp for å drepe den ondsinnede prosessen til Win 7 Protection 2014 og slett filene.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Win 7 Protection 2014 skjermbilde
Win 7 Protection 2014 skjermbilde

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2014.html

Veiledning for sletting på andre språk