Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Win 7 Antivirus 2014. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Hva er Win 7 Antivirus 2014?

Win 7 Antivirus 2014 er et svindlersk anti-spyware som tihører en gammel gruppe virus kjent som Braviax. Vi var faktisk sikkre på at virus som stammer fra denne gruppen av trussler var borte for godt. Der tok vi skammelig feil.. Hvis Win 7 Antivirus 2014 infiltrerer maskinen, begynner den å vise missledende varsler som skal få folk til å tro at maskinene deres er alvorlig infisert. Denne svindleren går på jobb hver gang du restarter maskinen og viser falske system skannere som kommer med lange lister av oppfunnede virus. Du blir informert om trojanere, adware og lignende cyber trussler når du har Win 7 Antivirus 2014 viruset i systemet. Men etter å ha rapportert om disse trusslene, fjerner selvfølgelig ikke svindleren noe som helst. For denne tvilsomme aktiviteten blir du bedt om å betale penger, noe du aldri må gjøre fordi den fikser absolutt ingenting. For å kvitte deg med dette problemet må du kjøre et pålitelig og oppdatert anti-spyware program, det vil informere deg om denne svindleren og slette Win 7 Antivirus 2014 viruset for deg.

Hvordan kan Win 7 Antivirus 2014 infisere maskinen?

Win 7 Antivirus 2014 blir spredt på samme måte som mange andre cyber trussler. Hvis du besøker ulovlige nettsider, klikker på mistenksomme annonser eller laster ned vedlegg fra tvilsomme mailer, kan du ende opp med denne trusselen på maskinen. Husk å unngå alle annonser som tibyr deg å sjekke maskinens sikkerhet gratis eller mailer som vil at du skal åpne vedlegg for å vinne penger. Hvis du virkelig vil bli kvitt Win 7 Antivirus 2014’s infiltrasjon eller unngå andre cyber trussler, burde du installere et pålitelig anti-spyware program og passe på at det er oppdatert hele tiden. Hvis Win 7 Antivirus 2014 kaprer systemet, dropper det sine egene registrerings oppføringer og filer. Den viser sine falske system skannere og varsler som dette:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 7 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Disse og andre annonser som blir vist av Win 7 Antivirus 2014 er totalt oppspinn og brukes for å få folk til å kjøpe lisens versjonen. Hvis du allerede har kjøpt den har du spandert godteri på hackere… ikke behold den i systemet, den kan forårsake flere virus. Hvis du er infisert, følg guiden nedenfor:

Hvordan slette Win 7 Antivirus 2014?

Det er ganske vanskelig å slette Win 7 Antivirus 2014 fordi den bruker tilfeldige navn på filene sine for å skjule seg. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du bruker et automatisk anti-malware verktøy når du skal kvitte deg med den. Hvis du er blokkert og ikke kan starte opp, bruk denne koden som får viruset til å tro at du har kjøpt den lisensierte versjonen: 3425-814615-3990. Etter å ha brukt den, kjør en full system skann med Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, og slett infiserte filer fra systemet.

Hvis du ikke kan starte de opp, følg disse trinnene:

1. Restart maskinen i sikkert modus med Networking. Bare restart maskinen, og så fort den er i gang, trykk på F8 tasten gjentatte ganger.
2. Logg inn som samme bruker du er i normalt Windows modus
3. Klikk npå IE ikonet eller en annen nettleser og velg ‘Kjør som’ eller ‘Kjør som admenistrator’, gå til passordet i admenistrator kontoen (hvis nødvendig).
4. Bruk denne linken i adresselinjen: http://viruset.no/download/hunter.exe og last ned et program på skrivebordet. Start det opp og drep den ondsinnede prosessen til Win 7 Antivirus 2014 og slett filene.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Win 7 Antivirus 2014 skjermbilde
Win 7 Antivirus 2014 skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antivirus-2014.html

Veiledning for sletting på andre språk