Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

West Yorkshire Police Ukash. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Stjele programmer

West Yorkshire Police-virus er klassifisert som et ransomware. Det finnes mange lignende svindler som aktivt spres og som låser datamaskinene med advarsler og meldinger som ser offisielle ut. Alle disse advarslene nevner lokale politikontor eller statlige organisasjoner, og lister opp lovbrudd som brukeren påstås å ha utført. Normalt anklages brukeren for å ha utført en eller annen kriminell aktivitet, som å se på pornografi, spre materiale som er beskyttet av opphavsrett eller til og med malware. For å gjøre dette enda mer virkelig og få deg til å betale 100 pund per bot, viser dessuten West Yorkshire Police-virus IP-adressen din og vertsnavnet ditt. Før du begynner å tro på denne advarselen, må du vite at dette kun er svindel. Politiet sender ikke slike brev, og de låser ikke datamaskinen din for å få deg til å betale boten.

Hvordan kan jeg bli infisert med West Yorkshire Police Ukash-virus?

West Yorkshire Police-virus blir, akkurat som andre Ukash-trusler, distribuert gjennom falske videokodeker og flash-oppdateringer. Noen har dessuten nevnt at torrent-filer og søppelpost med et offisielt utseende enkelt kan føre til infiltrering av dette viruset. Dersom du mottar en e-post fra det lokale postkontoret eller en annen institusjon bør du være veldig forsiktig fordi du kan bli infisert ved å åpne den. Når det kommer inn i systemet, vil West Yorkshire Police-viruset blokkere hele systemet og erstatte skrivebordet med falske meldinger. Vennligst ikke la deg lure av denne trusselen fordi du da ganske enkelt gir bort pengene dine til svindlere. Kriminelle kan dessuten innhente kredittkortopplysningene dine og bruke disse til egne behov.

Hvordan kan jeg fjerne West Yorkshire Police Ukash-virus?

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker et automatisk antimalware-verktøy for å fjerne West Yorkshire Police-viruset. Dersom du er blokkert fra å komme deg på nettet og laste ned anti-spionvare, kan du prøve disse alternativene:

* Flash drive-metode

1. Bruk en annen datamaskin for å laste ned Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
2. Oppdater programmet og lagre det på en USB-pinne eller en CD.
3. I mellomtiden starter du den infiserte datamaskinen på nytt i Sikkerhetsmodus med kommandolinje og kobler til USB-pinnen.
4. Start den infiserte datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann med Reimage.

* Brukere som er infiserte med West Yorkshire Police-viruset får tilgang til andre kontoer på Windows-systemene sine. Dersom en slik konto har administrator-rettigheter, bør du være i stand til å kjøre et antimalware-program.

* Prøv å nekte Flash for å få ransomware-programmet til å slutte å fungere som planlagt. For å deaktivere Flash kan du gå til Macromedia support og velge «Nekt»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort dette kan du kjøre et fullstendig systemskann med et antimalware-program.

* Manuell fjerning av viruset:

  1. Start den infiserte datamaskinen på nytt i Sikkerhetsmodus med kommandolinje for å deaktivere viruset (dette burde fungere med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon-oppføringer og skriv ned alle filnavnene som ikke er explorer.exe eller blanke. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk etter registeroppføringene for filene du har skrevet ned og slett registernøklene som refererer til filene.
  5. Start datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann med oppdatert Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes for å fjerne gjenværende filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner
West Yorkshire Police Ukash skjermbilde
West Yorkshire Police Ukash skjermbildeWest Yorkshire Police Ukash skjermbilde

West Yorkshire Police Ukash Manuell fjerning

Dreper prosesser
[random].exe

Slett filer
[random].exe

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-west-yorkshire-police-ukash.html

Veiledning for sletting på andre språk