Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Wana Decrypt0r-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer mai 2017

av Gabriel E. Hall - - | Type: Ransomware

Wana Decrypt0r – et ekstremt farlig ransomware som allerede har infisert 60 tusen bruker over hele verden

Wana Decryptor er en ransomware type som overrasket internett i mai 12, 2017. Det ble kunngjort for f;rstegang da den krypterte filene til den spasnke Telefonica, Portugal Telecom og NHS sykehus i England. Bare timer senere rapporterte sikkerhetseksperter om 60 tusen brukere smittet med Wana Decrypt0r 2.0, inkludert brukere fra Russland, Ukraina og Taiwan. Viruset er ogs[ kjent som WCry, WNCry, WannaCry, og WanaCrypt0r. Wana Decryptor er kjent til å være 2.0 version av WCry ransomware som bruker de samme strategiene som Cryptolocker. Så fort ransomware infiserer systemet krypterer de filer med AES og RSA krypteringsalgoritmer og slepper .wcry, .wcryt, .wncry or .wncrrytt filutvidelser til hver av disse filene. Som et resultat filene blir nå kalt: the_file_name_no.jpg.WNCRY. Det legger også igjen @Please Read Me@.txt løsepengekrav på ofrets skrivebord og gir en bitcoin adresse og lignende detaljer som skal hjelpe offeret med å nå dens bakmenn. Det er fortsatt ukjent hvor mange som har betalt løsepengene. Angivelig krever de 300 dollar per datamaskin, i bitcoin for å gjenopprette tilgangen til deres data. Hvis du er infisert med denne ransomware, bør ikke la det kryptere filene dine. Du kan fjerne Wana Decrypt0r 2.0 med Reimage.

Wana Decrypt0r ransomware

Distribusjinsteknikker

Wana Decryptor ransomware ble kun distribuert blant Windows baserte maskiner Mac OS X. Du kan ha blitt smittet med ransomware gjennom EternalBlue sårbarheten som er funnet i Windows Vista, 7, 8, 10 og Windows Server versjoner. Selv om Microsoft fikset dette sikkerhetsproblemet i mars, er det åpenbart at ikke alle har gjort det. Hvis du ikke fikk Microsoft patcher indeksert som MS17-010, CVE-2017-0146, og CVE-2017-0147, hackere kan bruke EthernalBlue utnyttelse å infiltrere datamasinen din og smitte den med WannaCry. Det er fremdeles ukjent om hackere fortsatt bruker spam for å spre denne malware. Vær imislwerisif oppmerksom på ar du kan bli smittet med et ransomware virus etter å ha klikket på et infisert e post vedlegg som presenterte seg som å være fra bank eller lignende myndighet.

Wana Decrypt0r 2.0 fjernings guide

For å fjerne Wana Decrypt0r, må du bli kvitt dens filer. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke oppdatert anti-spyare for denne oppgavn fordi du må være en profesjonell for å finne disse filene manuelt. Hvis du har blitt infisert bruk Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for å reparere datamaskinen din etter Wana Decryptor angrep. Selvfølgelig når du arbeider med ransomware skal du alltid tenke på gjenopprettingen av filene dine. Til dette burde du bruke sikkerhetskopier som du bør ha lagre på forskjellige steder (eksterneharddisker, cloud osv.), ikke på din datamaskin. Men hvis du trenge en annen løsning fordi du ikke har sikkerhetskopier kan du prøve å bruke datagjenoppretningsløsninger som er gitt nedenfor.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Wana Decrypt0r ransomware virus skjermbilde
Wana Decrypt0r ransomware virus skjermbilde

Manuell Wana Decrypt0r fjerningsguide for virus:

Fjern Wana Decrypt0r ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Wana Decrypt0r

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Wana Decrypt0r.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Wana Decrypt0r ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Wana Decrypt0r. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Wana Decrypt0r er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Wana Decrypt0r og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-wana-decrypt0r-ransomware-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk