Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern .vvv File Extension-virus (Veiledning for fjerning) - Instruksjoner for gjenoppretting inkludert

av Jake Doevan - - | Type: Ransomware

Virusbeskrivelse for .vvv-filendelsen

.vvv File Extension virus

.vvv-filendelse virus er en ondsinnet ransomware som er kjent for å være en oppdatert versjon av Teslacrypt 2.0 ransomware. Dette viruset kan komme inn i datamaskinen din som en trojaner (som betyr at det later til å være en lovlig fil og som normalt spres som et e-postvedlegg).

Dersom ransomware infiserer datamaskinen bruker det krypteringsalgoritmen AES-256-CBS for å kryptere alle personlige filer (inkludert de med følgende endelse: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3.). Når filen er kryptert endrer programmet filendelsen til .vvv. Så snart ransomware-programmet krypterer filene legger det til en informasjonsmelding i HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML og HOW_RECOVER.TXT eller HELP_RESTORE.TXT.

Disse filene lagres i alle mapper som har krypterte filer. Begge disse filene inkluderer informasjon om hvordan filene kan dekrypteres. Det ber om en løsesum (normalt opptil $500) via bitcoin-betaling for dekrypteringsnøkkelen. Det angis dessuten at brukeren aldri kommer til å få tilbake filene dersom løsesummen ikke betales til riktig tid. Du bør ikke tro på slike trusler, og du bør ikke betale løsesummen ettersom ingen kan garantere at nettkriminelle som har kryptert filene kommer til å hjelpe deg med å få dem tilbake.

Det første du må gjøre når du oppdager en melding om at filene dine er krypterte er å fjerne dette viruset ØYEBLIKKELIG. Dette kan hjelpe deg med å redde noen av filene, ettersom fjerning av dette viruset stopper filkrypteringsprosessen. Vi anbefaler at du benytter en programvare for profesjonell fjerning av malware (for eksempel Reimage) for å eliminere dette viruset fra datamaskinen din.

.vvv File Extension virus
.vvv-filendelse virus

Hvordan har .vvv-viruset kommet seg inn i datasystemet mitt?

.vvv-viruset spres som en trojansk hest, noe som betyr at det kan bli lastet ned fra nettet eller sendt til deg via e-post. Dette er grunnen til at forskerteamet vårt anbefaler at du ikke laster ned mistenkelige programmer på nettet. Du bør alltid undersøke hvorvidt nettsiden som tilbyr nedlastingslenker til gratisapper er trygge.

Du bør dessuten holde deg unna nettsider som ber om at du fyller ut mistenkelige undersøkelser eller angi personlige eller økonomiske opplysninger, spesielt dersom det er snakk om en ukjent nettside. Du bør i tillegg være veldig forsiktig når du installerer nye programmer. For å sørge for at ingen mistenkelige vedlegg kommer seg inn i datamaskinen din bør du velge tilpasset eller avansert installasjon og se nøye gjennom listen over anbefalte programmer. Normalt er alle vedlegg tilknyttet freeware- eller shareware-programmer potensielt uønskede eller annonsestøttede programmer. Derfor bør du velge bort alle disse.

Den vanligste måten for å distribuere ransomware er imidlertid via e-post. Du må være veldig forsiktig dersom du mottar e-post fra en ukjent avsender – spesielt dersom slike e-poster inkluderer vedlegg. Vær oppmerksom på e-postadressen til avsenderen – av og til prøver nettkriminelle å imitere at de sender et “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” eller “PENALTY.TXT”-dokument fra en vel ansett nettside. Du bør imidlertid ikke la deg lure av dette og unngå å åpne slike vedlegg. Dersom du ønsker å finne ut hvordan du kan fjerne .vvv-endelsen kan du fortsette til neste side.

Hvordan eliminerer jeg dette ransomware-programmet? Er det mulig å få tilbake filene mine?

Dersom .vvv-viruset har infisert datamaskinen din må du fjerne det snarest. Noen PC-eksperter sier imidlertid at det nesten er umulig å dekryptere filene uten å betale løsesummen. Som vi allerede har nevnt bør du imidlertid IKKE betale løsesummen ettersom dette ikke garanterer at filene blir gjenopprettet. Vi anbefaler at du benytter et av følgende verktøy for å dekryptere filene dine: ESET TeslaCrypt Decryptor.

For å fjerne .vvv-viruset kan du enten bruke et av de anbefalte antimalware-programmene eller du kan benytte instruksjonene for manuell fjerning som gis nedenfor:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell .vvv File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .vvv File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .vvv File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .vvv File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .vvv File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .vvv File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av .vvv File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .vvv File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-vvv-file-extension-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk