Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern .vvv File Extension-virus (Veiledning for fjerning) - Instruksjoner for gjenoppretting inkludert

av Jake Doevan - - | Type: Ransomware

Virusbeskrivelse for .vvv-filendelsen

.vvv File Extension virus

.vvv-filendelse virus er en ondsinnet ransomware som er kjent for å være en oppdatert versjon av Teslacrypt 2.0 ransomware. Dette viruset kan komme inn i datamaskinen din som en trojaner (som betyr at det later til å være en lovlig fil og som normalt spres som et e-postvedlegg).

Dersom ransomware infiserer datamaskinen bruker det krypteringsalgoritmen AES-256-CBS for å kryptere alle personlige filer (inkludert de med følgende endelse: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3.). Når filen er kryptert endrer programmet filendelsen til .vvv. Så snart ransomware-programmet krypterer filene legger det til en informasjonsmelding i HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML og HOW_RECOVER.TXT eller HELP_RESTORE.TXT.

Disse filene lagres i alle mapper som har krypterte filer. Begge disse filene inkluderer informasjon om hvordan filene kan dekrypteres. Det ber om en løsesum (normalt opptil $500) via bitcoin-betaling for dekrypteringsnøkkelen. Det angis dessuten at brukeren aldri kommer til å få tilbake filene dersom løsesummen ikke betales til riktig tid. Du bør ikke tro på slike trusler, og du bør ikke betale løsesummen ettersom ingen kan garantere at nettkriminelle som har kryptert filene kommer til å hjelpe deg med å få dem tilbake.

Det første du må gjøre når du oppdager en melding om at filene dine er krypterte er å fjerne dette viruset ØYEBLIKKELIG. Dette kan hjelpe deg med å redde noen av filene, ettersom fjerning av dette viruset stopper filkrypteringsprosessen. Vi anbefaler at du benytter en programvare for profesjonell fjerning av malware (for eksempel Reimage Reimage Cleaner Intego) for å eliminere dette viruset fra datamaskinen din.

.vvv File Extension virus.vvv-filendelse virus

Hvordan har .vvv-viruset kommet seg inn i datasystemet mitt?

.vvv-viruset spres som en trojansk hest, noe som betyr at det kan bli lastet ned fra nettet eller sendt til deg via e-post. Dette er grunnen til at forskerteamet vårt anbefaler at du ikke laster ned mistenkelige programmer på nettet. Du bør alltid undersøke hvorvidt nettsiden som tilbyr nedlastingslenker til gratisapper er trygge.

Du bør dessuten holde deg unna nettsider som ber om at du fyller ut mistenkelige undersøkelser eller angi personlige eller økonomiske opplysninger, spesielt dersom det er snakk om en ukjent nettside. Du bør i tillegg være veldig forsiktig når du installerer nye programmer. For å sørge for at ingen mistenkelige vedlegg kommer seg inn i datamaskinen din bør du velge tilpasset eller avansert installasjon og se nøye gjennom listen over anbefalte programmer. Normalt er alle vedlegg tilknyttet freeware- eller shareware-programmer potensielt uønskede eller annonsestøttede programmer. Derfor bør du velge bort alle disse.

Den vanligste måten for å distribuere ransomware er imidlertid via e-post. Du må være veldig forsiktig dersom du mottar e-post fra en ukjent avsender – spesielt dersom slike e-poster inkluderer vedlegg. Vær oppmerksom på e-postadressen til avsenderen – av og til prøver nettkriminelle å imitere at de sender et “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” eller “PENALTY.TXT”-dokument fra en vel ansett nettside. Du bør imidlertid ikke la deg lure av dette og unngå å åpne slike vedlegg. Dersom du ønsker å finne ut hvordan du kan fjerne .vvv-endelsen kan du fortsette til neste side.

Hvordan eliminerer jeg dette ransomware-programmet? Er det mulig å få tilbake filene mine?

Dersom .vvv-viruset har infisert datamaskinen din må du fjerne det snarest. Noen PC-eksperter sier imidlertid at det nesten er umulig å dekryptere filene uten å betale løsesummen. Som vi allerede har nevnt bør du imidlertid IKKE betale løsesummen ettersom dette ikke garanterer at filene blir gjenopprettet. Vi anbefaler at du benytter et av følgende verktøy for å dekryptere filene dine: ESET TeslaCrypt Decryptor.

For å fjerne .vvv-viruset kan du enten bruke et av de anbefalte antimalware-programmene eller du kan benytte instruksjonene for manuell fjerning som gis nedenfor:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell .vvv File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .vvv File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .vvv File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .vvv File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .vvv File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .vvv File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av .vvv File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .vvv File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-vvv-file-extension-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om .vvv File Extension virus