Alvorlighetsgrad:  
  (69/100)

Fjerne Unlock this Page to Continue (Veiledning for fjerning) - oppdatert okt 2019

av Jake Doevan - - | Type: Ransomware

“Unlock this Page to Continue” – en irriterende nettrussel som er i stand til å låse enheter 

eksempler på popup-vinduer fra "Unlock This Page to Continue"

«Unlock this Page to Continue!” er et ondsinnet program som ligner på ransomware-virus. Denne trusselen kan imidlertid ikke kryptere dataene dine. I stedet tilbyr dette ransomware-programmet ulike spørreundersøkelser og tilbud som brukes til å innhente personopplysninger og gi fortjeneste til utviklerne. På samme måte som to andre Unlock this page-svindler, kan denne trusselen elimineres ved å forlate siden der den falske meldingen vises. 

Navn  Unlock this Page to Continue
Type  Ransomware 
Franivå  Høy. Skader datamaskinen din, filer og annet. 
Egenskaper  Krypterer ulike data og låser dataskjermen.
Distribusjonsteknikk  Via infiserte domener. Kommer også via annen programvare.
Elimineringsprosess  Du kan slette denne nettrusselen med Reimage.

«Unlock this Page to Continue!”-viruset påvirker først og fremst Windows 7. Andre versjoner av operativsystemet kan imidlertid også bli påvirket. Malware-trusselen har tidligere benyttet ulike algoritmer til å kryptere brukerdata, og deretter kreve penger for å låse dem opp. For øyeblikket fungerer det imidlertid mer som Police scam, FBI Moneypak virus eller FBI virus.

Når det gjelder funksjonaliteten til «Unlock this Page to Continue!”, krever det ikke bruk av en ekstern server eller kompleks krypteringsteknikk for å ødelegge data. Uerfarne databrukere kan imidlertid bli skremt og ikke være i stand til å omgå den låste skjermen. Derfor oppfyller de kravene .

Unlock this page har flere ulike varianter av tekst som kan bli vist på offerets dataskjerm. Normalt ber denne nettrusselen om at brukeren gjennomfører en spørreundersøkelse for å låse opp siden. Et slikt spørreskjema gir svindlerne kun en dollar eller to, men hundre- eller tusenvis av slike låste datamaskiner gir en betydelig sum med penger. 

Trusselen kan også brukes til å validere informasjon, installere like verktøylinjer eller lignende ved å hevde at «after completion this page will unlock!», for eksempel:

Unlock this Page to Continue!
This page will immediately unlock and restore normal access upon your participation in an offer below. Please use valid information!
Your desktop was locked.
Complete an offer below to unlock your desktop.
(…)
Complete an offer to continue.

Det kan også friste deg til å fullføre spørreundersøkelsen ved å tilby rabattkuponger:

Breakfast on Us with a Gift Card!
Receive FREE pair of Headphones!
Go on a shopping spree!
Get FREE Food Delivery!

Så snart du har gjennomført spørreundersøkelsen eller installert en verktøylinje, kan du imidlertid bli bedt om å installere enda en app for å låse opp nettsiden. Slike meldinger forblir på skjermen helt til svindlerne får det de vil ha, eller til brukeren fjerner «Unlock this Page to Continue!”.

For å omgå den låste skjermen og fjerne «Unlock this Page to Continue!”, må ofrene starte systemet i sikkerhetsmodus med nettverk og skanne det med et vel ansett antimalware-program, som for eksempel Reimage.

Bilde som viser "Unlock This Page to Continue"-varsler
"Unlock This Page to Continue"-hackere gir ingen alternative løsninger for ofrene.

Distribusjon av ransomware-virus

Malware-trusler som låser skjermen spres ofte via exploit kits eller infiserte domener. Hvis systemet ditt har sårbarheter, er det en større sannsynlighet for at virtuelle infeksjoner kommer inn i datamaskinen.

Du bør dessuten ikke glemme å velge avansert eller tilpasset installasjon, heller en rask/anbefalt. Sistnevnte metoder avslører ikke tredjepartsprogrammer som kan være ondsinnede eller ha andre negative egenskaper. Under avansert installasjon får du muligheten til å velge bort disse programmene.

Når det gjelder ransomware-trusler på mobil, kommer de seg inn i offerets enhet via velkjente, falske apper, som Adobe Flash Player. Merk at hackere følger med på gjeldende trender og kan dra nytte av dette. Hvis et velkjent selskap for eksempel lanserer en stor oppdatering, bør du være oppmerksom på at svindlere raskt vil følge med falske oppdateringer.

Derfor må du følge med på selv de minste detaljene når du tillater nytt innhold eller kjører en app. Sist, men ikke minst, bør du unngå å besøke ulovlige eller potensielt usikre fildelende domener. 

Ransomware-viruset "Unlock This Page to Continue"

Eliminer «Unlock this Page to Continue!”-viruset fra PC-en din

Det første steget for fjerning av «Unlock this Page to Continue!” krever at du låser opp datamaskinen din. For å gjøre dette, må du starte PC-en på nytt i sikkerhetsmodus. Start PC-en på nytt, og så snart den blir aktiv, trykker du på F8. Velg deretter sikkerhetsmodus med nettverk via tastaturet. Du finner detaljerte instruksjoner nedenfor.

Vi anbefaler ikke at du kaster bort tiden din med manuell fjerning av malware-trusselen. Det er liten sjanse for at du klarer å eliminere alle elementene. Det er smartere å fjerne «Unlock this Page to Continue!» automatisk med Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell Unlock this Page to Continue fjerningsguide:

Fjern Unlock this Page to Continue ved hjelp av Safe Mode with Networking

Sikkerhetsmodus gir deg tilgang til alle systemfunksjoner, slik at du kan fjerne «Unlock this Page to Continue!»-viruset.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Unlock this Page to Continue

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Unlock this Page to Continue.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Unlock this Page to Continue ved hjelp av System Restore

Systemgjennoppretting er en alternativ metode for å låse opp PC-en og begynne å eliminere skjermlåseren.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Unlock this Page to Continue. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Unlock this Page to Continue er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne Unlock this Page to Continue fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Hvis filene dine krypteres av Unlock this Page to Continue kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Data Recovery Pro

Dette programmet kan være nyttig når et ransomware-virus krypterer data. Det er designet for å gjenopprette ødelagte eller tapte filer. 

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av Unlock this Page to Continue ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Prøv tidligere Windows-versjoner

Hvis du har mistet filer etter et ransomware-angrep, og systemgjenoppretting er aktivert, kan du følge denne veiledningen for å kopiere tidligere lagrede versjoner av de ødelagte dataene:

 • Finn en kryptert fil du vil gjenopprette og høyreklikk på den;
 • Velg “Properties” og gå til fanen “Previous versions”;
 • Her sjekker du alle tilgjengelige kopier av filen i “Folder versions”. Velg versjonen du ønsker å gjenopprette og klikk på “Restore”.

PrøvShadowExplorer

Dette verktøyet kan gjenopprette manglende eller ødelagte filer fra skyggekopier.

 • Last ned Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg installasjonsveiledningen til Shadow Explorer og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og gå til nedtrekksmenyen i øvre venstre hjørne for å velge disken som inneholder de krypterte filene. Sjekk hvilke mapper det er;
 • Høyreklikk på mappen du ønsker å gjenopprette og velg “Export”. Du kan også velge hvor du ønsker å lagre filene.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Unlock this Page to Continue og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-unlock-this-page-to-continue.html

Veiledning for sletting på andre språk