Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

UK Police virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

UK Police virus (også kjent som Storbritannia Politiet virus eller Cheshire Police Authority Virus) er en farlig ransomware, som tilhører en stor gruppe virus aktivt låse datamaskiner ned. Når de klarer å gå inn i systemet og blokkere det, de viser et stort varsling rapportering om ulike oppfunnet forbrytelser, som for eksempel bruk av piratkopiert innhold eller lignende. Du kan spørre hvorfor de gjør det for. Svaret er veldig enkelt – dette viruset søker å ta med datamaskinen et gissel og gjør du betaler en betydelig sum penger som en bot. Vær så snill, aldri betale denne fine, som er spurt om Storbritannia Politiet virus alert fordi det er falske. Dette programmet er klart utviklet av hackere, så du vil bare tape pengene dine hvis du faller for det. Hvis du ønsker å fjerne blokkeringen av maskinen, må du fjerne UK Police virus ASAP.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET MED UK Police virus?

I likhet med Police Central e-crime Unit virus, får UK Police virus inne i systemet uten å spørre brukerens tillatelse. I de fleste tilfeller, kan det lastes ned sammen med ikke-registrerte programvare, falske oppdateringer og mediekodeker, eller bare etter at du åpner et vedlegg i spam e-post. Når denne skjermen skap angriper systemet, det deaktiverer datamaskinens system umiddelbart etter det, og erstatter datamaskinens skrivebord med en falsk melding om tittelen Storbritannia Police. I tillegg viser det ulike artikler som hevder at brukeren har brutt Storbritannias lovgivning ved å laste ned, spille og distribusjon av ulike innhold og programvare. Her er hva den hevder:

United Kingdom Police
Police Central e-crime Unit ATTENTION! Your PC is blocked due to at least one of the threse reasons specified below.
You have been violating “Copyright and Related Rights Law” (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 128 of the Criminal Code of Great Britain.
Article 128 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or deprivation of liberty for 2 to 8 years.
(…)

Som du kan se, søker UK Politiet Virus å skremme folk til å tro at de har en avtale med statlig organisasjon som blokkerer folk for brudd forbrytelser. Du har å ignorere denne svindelen meldingen og fjerne infiserte filer fra systemet.

HVORDAN KAN JEG FJERNE UK POLICE VIRUS?

UK Police virus hindrer dens fjerning ved å blokkere systemet med sin falske varsel. Så, hvis du ønsker å bli kvitt denne malware for godt, bør du fjerne blokkeringen av datamaskinen og deretter kjøre en full system scan med Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. For å låse PC følge en av disse alternativene:

Flash stasjon metode:

1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned Reimage eller andre anerkjente anti-malware program.
2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
4. Omstart datamaskinen infisert med britiske Politiet virus igjen og kjøre en full system scan.

* Brukere smittet med disse ransomware truslene har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system skann med anti-malware program.

* Manuell britiske politiet fjerning av virus (spesielle ferdigheter som trengs!):

  1. Omstart du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere thisI virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Run Regedit
  3. Søk etter Winlogon oppføringer og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. omstart og kjøre en full system scan med oppdatert Reimage for å fjerne gjenværende filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
UK Police virus skjermbilde
UK Police virus skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-uk-police-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk