Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

TuneUp Pro. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Alice Woods - - | Type: Malware

Hva er Tuneup Pro?

Tuneup Pro er et optimeringsverktøy for PC som kan forårsake ulike aktiviteter på datamaskinen for å prøve å overbevise deg om å kjøpe lisensen. Utviklerne hevder at dette programmet ble utviklet for å øke systemets hastighet, forbedre datamaskinens stabilitet og holde den feilfri. Faktisk er det i stand til å fjerne noen unødvendige filer, men du kan være sikker på at det ikke kommer til å forbedre systemet på noen måte. Selv om det lastes ned fra den offisielle siden, vil det i de fleste tilfeller spres sammen med gratisprogrammer og bli installert uten at brukeren er klar over det. Så snart det er installert, begynner det å laste skannerne sine og ser formodentlig etter filer, dårlige registerføringer og feil. Senere viser det skanneresultatene som inkluderer en lang liste over programmer som må fjernes. Selv om vi ikke kan erklære at disse resultatene er falske, bør du være veldig forsiktig med listen du ser siden den kan inneholde legitime programmer som ikke påvirker hastigheten på PC-en. Derfor bør du ALDRI stole på og IKKE klikke på ‘Fiks Nå’ eller ‘Fjern’ og andre knapper. Dersom du klikker på dem bør du ikke bli overrasket etter å ha blitt omdirigert til en Tuneup Pro nettside og bli lurt til å kjøpe den lisensierte versjonen. Dersom du gjør dette, vil du ikke bare tape pengene dine på grunn av et unyttig program. Du kan også komme til å avsløre personlig informasjon, som kredittkortopplysninger, bankkonto og passord til et tvilsomt selskap. Derfor bør du ikke ha Tuneup Pro på datamaskinen din! Dersom det allerede har sneket seg inn, bør du ta nødvendige steg og fjerne det uten å nøle.

Hvordan kan Tuneup Pro kapre datamaskinen min?

Som vi allerede har nevnt, blir brukere overbevist om at det er et nyttig verktøy og tilbys å laste det ned fra den offisielle siden. Selv om det skjer ganske ofte, finnes det mange tilfeller der dette PC-verktøyet har dukket opp på systemet etter nedlasting av ulike freeware- og shareware-programmer. Dette skjer fordi det er integrert i ulike gratisprogrammer, som for eksempel nedlastingsassistenter og programmer for streaming av video. På denne måten er de bedre i stand til å spre Tuneup Pro og lure folk til å kjøpe dette tvilsomme programmet. Dersom du ikke ønsker å oppleve nedsatt systemhastighet og bli avbrutt av konstante skann eller pop-up annonser, bør du være mer oppmerksom under installasjon av gratisprogrammer. Alltid velg Avansert eller Tilpasset installasjonsmodus, les alt nøye og velg bort alle tilbud om installering av ekstraprogrammer. Dersom dette svindlerprogrammet allerede har infiltrert systemet bak ryggen din, kan du få problemer med å fjerne det siden det beskytter seg selv mot fjerning og du derfor muligens ikke finner avinstalleringsprogrammet. Dessuten er det kjent at Tuneup Pro ofte installerer Reimage Plus i tillegg, så det kan være at du må fjerne begge. Vi anbefaler at du benytter en vel ansett anti-spionvare som oppdager alle potensielt uønskede programmer og fjerner disse automatisk.

Hvordan fjerne Tuneup Pro-virus fra datamaskinen min?

Det anbefales at du bruker en vel ansett anti-spionvare når du prøver å fjerne Tuneup Pro fra systemet siden det kan skjule seg på ulike steder. Dessuten vil dette hjelpe deg ikke bare med å fjerne programmet, men også med å bli kvitt andre potensielt uønskede programmer som skjuler seg i PC-systemet ditt. Prøv å bruke Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner for å eliminere alle potensielt uønskede programmer fra systemet. Selvsagt kan du også benytte følgende manuelle steg for å fjerne Tuneup Pro fra PC-en din.

  • Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og Funksjoner (klikk på Legg til/Fjern programmer dersom du bruker Windows XP).
  • Se etter Tuneup Pro.
  • Avinstaller det sammen med andre tvilsomme programmer.
  • Klikk OK for å lagre endringene.

Dersom du bruker Windows 8 kan du høyreklikke i nedre venstre hjørnet av skjermen. Så snart menyen for Hurtigtilgang vises, velger du Kontrollpanel og Avinstaller et Program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
TuneUp Pro skjermbilde
TuneUp Pro skjermbilde

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-tuneup-pro.html

Veiledning for sletting på andre språk