Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

.ttt filendelse-virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Stjele programmer

Hvis du har oppdaget at filene dine plutselig er utilgjengelige bør du sjekke hvorvidt filendelsene er endret. Hvis filene har endelsen .ttt betyr det at du har blitt angrepet av den nyeste versjonen av Teslacrypt – TeslaCrypt 3.0. Dette er et skadelig virus som prøver å kryptere offerets personlige filer. Så snart det gjør dette er det nesten umulig å få tilbake filene. Les denne artikkelen om .ttt-viruset for å finne ut hvordan du kan unngå infeksjon og hva du bør gjøre hvis dette viruset har infisert datamaskinen din.

Hvordan forhindre infeksjon av filendelse-viruset -ttt?

.ttt filendelsen spres generelt sett via ondsinnede e-poster. Viruset legges normalt til som et vedlegg i e-poster som kommer fra ukjente avsendere. Derfor må du slette e-poster fra ukjente avsendere øyeblikkelig. I tillegg kan slike virus bli lagt til ulike infiserte nettsider. Derfor anbefaler sikkerhetseksperter at man alltid holder seg unna nettsider som ser mistenkelige ut. Du kan ved et uhell komme til å klikke på en infisert lenke og ende opp med en ondsinnet fil.

Av og til kan mistenkelige programmer eller til og med ondsinnede programmer spres via buntede programmer, og derfor bør du aldri laste ned upålitelige programmer. Vær veldig forsiktig og ikke installer falske programversjoner. Unngå å installere crack-filer – virus har en tendens til å spres som vedlegg til slike filer. I tillegg bør du huske at du må velge avansert eller tilpasset installasjon når du installerer programmer for å forhindre at uønskede programmer legges til å PC-en. Installasjonsprogrammer avslører normalt en liste med «anbefalte programmer», og noen av disse kan være skadelige. Derfor er det viktig at du velger dem bort.

.ttt file extension ransomware

Hva skjer når .ttt filendelse-viruset angriper datamaskinen?

Dette er et alvorlig virus, og du må handle øyeblikkelig hvis du oppdager at filene dine er utilgjengelige. Du bør dessuten reagere på samme måte hvis filene dine har fått endelsene .xxx eller .ccc. Ransomware er et virus som låser dine personlige filer og ber om mye penger for å gi filene tilbake til deg. Når .ttt filendelse-viruset angriper datamaskinen leter det etter filer som har disse endelsene:

.xls, .jpg, .tif ,.gif, .jpeg, .png, .bmp, .3dm, .raw, .max, .db, .dbf, .mdb, .pdb, .sql, .wma, .ra, .avi, .mov, .3g2, .accdb, .mp4, .3gp, .mpeg, .asx, .asf, .pdf

Deretter krypterer det disse filene og legger til .ttt-endelsen. Filen photo.jpg vil for eksempel bli photo.jpg.ttt. I alle mapper som inneholder krypterte filer vil du finne en melding med instruksjoner om hvordan du kan dekryptere filene. Denne meldingen ber dessverre brukeren om å betale en løsesum i bytte mot dekrypteringsnøkkelen. I følge malwareforskere er det ikke anbefalt å anta at nettkriminelle gir fra seg en slik nøkkel. Derfor anbefaler vi at du fjerner viruset snarest. Hvis du oppdager viruset tidlig nok kan du stoppe krypteringsprosessen ved å fjerne det. Dette redder filer som ennå ikke er infiserte. For å fjerne .ttt filendelse-viruset på en trygg måte bør du benytte et vel ansett antimalware-verktøy, for eksempel Reimage. Kjør et fullstendig systemskann, oppdag ondsinnede filer og fjern dem. Hvis du ønsker å fjerne viruset manuelt kan du følge instruksjonene på neste side.

Hvordan avinstallere ransomware-programmet?

Dette viruset er veldig skadelig, og du bør være nøye når du fjerner det. Hvis du ikke vet hvordan du fjerner ransomware-virus tilbyr vi en veiledning for manuell fjerning nedenfor artikkelen. Vi anbefaler imidlertid på det sterkeste at du fjerner dette viruset automatisk.

Hvordan gjenopprette filene?

Vi vet ikke hvorfor, men utviklerne av TeslaCrypt-viruset har lansert en dekrypteringsnøkkel til offentligheten og avsluttet TeslaCrypt-prosjektet. De har til og med beklaget. Ofrene kan derfor nå dekryptere filene sine gratis ved hjelp av dette verktøyet: dekrypteringsverktøy for .ttt filendelse-viruset.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell .ttt File Extension fjerningsguide for virus:

Fjern .ttt File Extension ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne .ttt File Extension

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av .ttt File Extension.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern .ttt File Extension ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av .ttt File Extension. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av .ttt File Extension er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot .ttt File Extension og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ttt-file-extension-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk