Fjerne Trojan.Zeroaccess (Forbedrede instruksjoner) - oppdatert Nov 2018

Trojan.Zeroaccess fjerningsguide

Hva er Trojan.Zeroaccess?

Trojan.ZeroAccess er en trojansk hest som gjemmer seg i systemet ved hjelp av ZeroAccess rootkit

Trojan.Zeroaccess

Stort sett benyttes denne trojaneren til å åpne bakdører til infiserte PC-er, laste ned malware-programmer og til og med opprette skjulte filsystem som gir det muligheten til å lagre alle dets komponenter. Dessuten er det i stand til å oppdatere seg selv gjennom peer-to-peer nettverk som hjelper utviklerne med å forbedre Trojan.Zeroaccess og legge til mer funksjonalitet. Det har fått navnet Zeroaccess fordi koden finnes i kjernesystemet og peker til ZeroAccess som er mappen til det opprinnelige prosjektet. Man kan imidlertid også finne det under navnet max++.

Det finnes mange måter for å bli infisert med Trojan.ZeroAccess eller en av de andre versjonene. Det kan komme fra nettsider som er vert for Trojan.Zeroaccess, via omdirigeringer til de samme nettsidene, Blackhole Exploit Toolkit og Bleeding Life Toolkit.

Vær oppmerksom på at det finnes mange versjoner av denne trojaneren, som Trojan.Zeroaccess!kmem, Trojan.Zeroaccess.B, Trojan.zeroaccess!inf, Trojan.Zeroaccess!inf2, Trojan.Zeroaccess!inf3, Trojan.Zeroaccess.C, Trojan.Zeroaccess!inf4 or the latest Trojan.Zeroaccess!gen10 og Trojan.Zeroaccess!gen11.

Trojan.Zeroaccess

Så snart Trojan.ZeroAccess kommer inn i datamaskinen, laster det ned et program som begynner å overvåke offerets nettsøk og endrer søkeresultater. Dette gjøres for å tjene penger på annonseklikk. Dessuten er Trojan.ZeroAccess også i stand til å vise brukeren oppdiktede trusler, som for eksempel malware-programmer.

Slike svindelforsøk viser brukeren oppdiktet informasjon om truslene som er funnet, og lurer dem til å kjøpe den lisensierte programmer. Dette åpner en bakdør til systemet og koblet det til en C&C-server, noe som er en enkel oppgave for denne trojaneren. Dette gir angriperen muligheten til å få tilgang til den infiserte datamaskinen og utføre ulike uønskede prosesser på PC-en.

Hvordan kan du fjerne trojan.zeroaccess

Det finnes flere måter for å fjerne Trojan.ZeroAccess. Først kan du prøve å laste ned antimalware- og antivirus-programmer. Vi anbefaler at du bruker ReimageIntego og SpyHunter 5Combo Cleaner. Alternativt kan du prøve Hitman Pro og Kaspersky. Dersom ZeroAccess har blokkert deg, bør du først benytte antirootkit-verktøy of deretter antimalware-programmer. Til slutt kan du prøve oppstartsdiskene. Vennligst merk at dette er den mest kompliserte måten for å fjerne Trojan.ZeroAccess og du bør kontakte profesjonelle for å hjelpe deg med denne metoden dersom du ikke har nok kunnskap om systemets arkitektur selv.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Trojan.Zeroaccess fjerningsguide

Fjern Trojan.Zeroaccess ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Trojan.Zeroaccess

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned ReimageIntego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Trojan.Zeroaccess.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Trojan.Zeroaccess ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Trojan.Zeroaccess. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med ReimageIntego og sørge for at fjerning av Trojan.Zeroaccess er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Trojan.Zeroaccess og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk