Alvorlighetsgrad:  
  (75/100)

Fjerne Trojan.Zeroaccess (Forbedrede instruksjoner) - oppdatert Sep 2020

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Trojanere

Trojan.ZeroAccess er en trojansk hest som gjemmer seg i systemet ved hjelp av ZeroAccess rootkit

Trojan.Zeroaccess

Stort sett benyttes denne trojaneren til å åpne bakdører til infiserte PC-er, laste ned malware-programmer og til og med opprette skjulte filsystem som gir det muligheten til å lagre alle dets komponenter. Dessuten er det i stand til å oppdatere seg selv gjennom peer-to-peer nettverk som hjelper utviklerne med å forbedre Trojan.Zeroaccess og legge til mer funksjonalitet. Det har fått navnet Zeroaccess fordi koden finnes i kjernesystemet og peker til ZeroAccess som er mappen til det opprinnelige prosjektet. Man kan imidlertid også finne det under navnet max++.

Det finnes mange måter for å bli infisert med Trojan.ZeroAccess eller en av de andre versjonene. Det kan komme fra nettsider som er vert for Trojan.Zeroaccess, via omdirigeringer til de samme nettsidene, Blackhole Exploit Toolkit og Bleeding Life Toolkit.

Vær oppmerksom på at det finnes mange versjoner av denne trojaneren, som Trojan.Zeroaccess!kmem, Trojan.Zeroaccess.B, Trojan.zeroaccess!inf, Trojan.Zeroaccess!inf2, Trojan.Zeroaccess!inf3, Trojan.Zeroaccess.C, Trojan.Zeroaccess!inf4 or the latest Trojan.Zeroaccess!gen10 og Trojan.Zeroaccess!gen11.

Trojan.Zeroaccess

Så snart Trojan.ZeroAccess kommer inn i datamaskinen, laster det ned et program som begynner å overvåke offerets nettsøk og endrer søkeresultater. Dette gjøres for å tjene penger på annonseklikk. Dessuten er Trojan.ZeroAccess også i stand til å vise brukeren oppdiktede trusler, som for eksempel malware-programmer.

Slike svindelforsøk viser brukeren oppdiktet informasjon om truslene som er funnet, og lurer dem til å kjøpe den lisensierte programmer. Dette åpner en bakdør til systemet og koblet det til en C&C-server, noe som er en enkel oppgave for denne trojaneren. Dette gir angriperen muligheten til å få tilgang til den infiserte datamaskinen og utføre ulike uønskede prosesser på PC-en.

Hvordan kan du fjerne trojan.zeroaccess

Det finnes flere måter for å fjerne Trojan.ZeroAccess. Først kan du prøve å laste ned antimalware- og antivirus-programmer. Vi anbefaler at du bruker Reimage Reimage Cleaner Intego og SpyHunter 5Combo Cleaner. Alternativt kan du prøve Hitman Pro og Kaspersky. Dersom ZeroAccess har blokkert deg, bør du først benytte antirootkit-verktøy of deretter antimalware-programmer. Til slutt kan du prøve oppstartsdiskene. Vennligst merk at dette er den mest kompliserte måten for å fjerne Trojan.ZeroAccess og du bør kontakte profesjonelle for å hjelpe deg med denne metoden dersom du ikke har nok kunnskap om systemets arkitektur selv.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Trojan.Zeroaccess fjerningsguide:

Fjern Trojan.Zeroaccess ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Trojan.Zeroaccess

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage Reimage Cleaner Intego eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Trojan.Zeroaccess.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Trojan.Zeroaccess ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Trojan.Zeroaccess. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage Reimage Cleaner Intego og sørge for at fjerning av Trojan.Zeroaccess er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Trojan.Zeroaccess og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-zeroaccess.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Trojan.Zeroaccess