Alvorlighetsgrad:  
  (17/100)

Total System Care. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Jake Doevan - - | Type: Malware

Hva er Total System Care?

Total System Care er et tvilsomt program som bør lastes ned kun etter at du har tenkt gjennom saken nøye. Det fungerer akkurat som det lover; som en PC-optimator, og ser etter utdaterte registeroppføringer, unyttige filer og lignende søppel som finnes på alle datamaskiner. Det er imidlertid antatt at programmet viser en overdreven mengde advarsler som neppe kan avsløre den virkelige situasjonen eller få datamaskinen din til å bli raskere. I tillegg kan Total System Care begynne å vise skannerne sine hver gang du starter PC-en din på nytt. På denne måten kan det bli et virkelig irriterende program som istedet for å hjelpe deg initierer problemer på datamaskinen din. I tillegg til advarsler som informerer deg om PC-relaterte problemer kan programmet vise deg ulike kommersielle annonser fra tredjeparter. Dette programmer fjerner dessuten ikke disse utdaterte registeroppføringene før du kjøper den lisensierte versjonen. Vennligst IKKE angi kredittkortopplysningene dine og IKKE betal for en lisensiert versjon av Total System Care fordi dette er som å kaste penger ut vinduet. Dersom du virkelig tror at PC-en din kjører saktere enn den bør, kan du skanne den med et vel ansett antispionvare-program og fjerne ondsinnede programmer fra systemet. Dette hjelper deg med å bli kvitt unyttige filer og øke PC-ens hastighet.

Hvordan kan Total System Care infiltrere datamaskinen min?

Total System Care kan lastes ned fra den offisielle nettsiden eller fra andre nettsider som benyttes for å promotere verktøy for PC-optimering og lignende. Som vi allerede har nevnt bør du imidlertid tenke deg om to ganger før du laster ned dette programmet til datamaskinen din fordi det har flere ulemper enn det har fordeler. I tillegg er ikke dette den eneste måten dette programmet kan oppstå på datamaskinen din på. Det kan dessuten dukke opp etter at du har lastet ned andre programmer. I de fleste tilfeller spres Total System Care ved hjelp av gratis nedlastinger, som programvare for streaming/opptak av videoer, nedlastingsassistemter, PDF-generatorer og lignende. Derfor bør du alltid overvåke installasjonen av slike programmer ved å velge avansert eller tilpasset installasjon av freeware-programmer. Så snart du har gjort dette følger du alle installasjonsstegene nøye og ser etter tilbud om å laste ned Total System Care på datamaskinen din. Det er selvfølgelig ikke sikkert at du aner hvor dette tvilsomme programmet kommer fra fordi det finnes et titalls gratisprogrammer som ikke lar brukere velge bort «valgfrie nedlastinger». Dersom du har merket at Total System Care-viruset forårsaker kontinuerlige skann, advarsler og lignende ubeleiligheter på datamaskinen din bør du skanne PC-en din med en vel ansett anti-spionvare og fjerne det. For mer informasjon om dette kan du følge veiledningen som gis nedenfor:

Hvordan fjerne Total System Care?

Vi anbefaler på det sterkeste at du fjerner Total System Care fra systemet, spesielt dersom du ikke aner hvor programmet kom fra. For å gjøre dette kan du skanne datamaskinen din med en vel ansett antispionvare, som for eksempel Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, eller følge disse stegene:

  • Klikk start → Kontrollpanel → Programmer og funksjoner (dersom du bruker Windows XP, klikker du på legg til/fjern programmer).
  • Her ser du etter Total System Care.
  • Avinstaller det sammen med andre tvilsomme programmer.
  • Klikk OK for å lagre disse endringene.

Dersom du bruker Windows 8 kan du høyreklikke i nedre venstre hjørne av skjermen. En hurtigmeny dukker opp der du velger «kontrollpanel» og «avinstaller et program».

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Total System Care godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Total System Care. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Total System Care skjermbilde
Total System Care skjermbilde

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk