Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjerne TeslaCrypt 4.0 (Forbedrede instruksjoner)

av Gabriel E. Hall - - | Type: Stjele programmer

Nye fakta om TeslaCrypt 4.0-viruset

Nettkriminelle har nylig lansert en ny versjon av TeslaCrypt, TeslaCrypt 2.0 og TeslaCrypt 3.0, kalt TeslaCrypt 4.0. Som de fleste trusler av denne typen, krypterer dette ransomware-programmet konfidensiell informasjon og leverer et notat som krever at offeret betaler en løsesum i bytte mot de krypterte dataene. Det er blitt rapportert at malware-trusselen kommer med oppdaterte funksjoner. Derfor er vi her for å informere deg om dem og forklare hvordan du fjerner TeslaCrypt 4.0-viruset fra datamaskinen din og får filene dine tilbake. Vennligst merk at den mest effektive metoden for å fjerne denne trusselen er å kjøre et fullstendig systemskann med Reimage.

Hvordan har TeslaCrypt 4.0 blitt oppdatert?

Som vi allerede har nevnt er TeslaCrypt 4.0 en fornyet versjon av TeslaCrypt, som ble oppdaget for mer enn ett år siden. Denne versjonen ble imidlertid lansert kun for få uken siden, så det er fremdeles lite informasjon om dette viruset. Det virker imidlertid som at utviklerne av dette viruset har bestemt seg for å gjøre ting verre ved å fikse en feil som ble oppdaget i tidligere versjoner. TeslaCrypt 4.0 legger ikke lenger til en filendelse til de krypterte filene, så du vet ikke engang hvilke filer som er låst. Tidligere var viruset rettet mot filer på mer enn 4 GB, mens det nå krypterer filer av en hvilken som helst størrelse. Når viruset har fullført krypteringsprosessen etterlater det følgende filer på systemet:

%UserProfile%\Desktop\RECOVER[5_chars].html
%UserProfile%\Desktop\RECOVER[5_chars].png
%UserProfile%\Desktop\RECOVER[5_chars].txt
%UserProfile%\Documents\[random].exe
%UserProfile%\Documents\recover_file.txt

I tillegg virker det til at den nyeste versjonen av TeslaCrypt benytter en annerledes krypteringsalgoritme – RSA 4096, i motsetning til den svært utbredte RSA 2048-algoritmen. Dersom viruset allerede har kryptert filene dine og du er ute etter et dekrypteringsprogram, kan du prøve Photorec eller R-studio. Det finnes dessverre ikke noe dekrypteringsverktøy mot TeslaCrypt ennå.

The note revealing TeslaCrypt 4.0

Hvordan blir jeg infisert?

Selv om det er kjent at nye funksjoner er lagt til dette ransomware-programmet, forblir hovedprinsippet det samme. Du kan bli infisert av TeslaCrypt 4.0 via søppelpost med ondsinnet vedlegg. Så snart du åpner vedlegget begynner viruset å kryptere filene dine. Deretter genererer det to nøkler for de krypterte dataene – en privat og en offentlig nøkkel. Den offentlige nøkkelen gir hvem som helst muligheten til å dekryptere filene i andre systemer, men for å få tilgang til den opprettes en unik, privat nøkkel. Dermed trenger du to ulike nøkler for å gjenvinne dataene dine.

I tillegg prøver nettkriminelle å få offeret til å miste besinnelsen ved å tilby tilsynelatende enkle løsninger. Alle er ute etter samme mål – å lure brukere til å tro at den eneste måten for å gjenvinne dataene er å betale løsesummen. Du bør imidlertid ikke oppføre deg i henhold til forventningene deres, og heller fjerne TeslaCrypt 4.0. Dersom du har for mye penger kan du prøve å gjennomføre transaksjonen og håpe at virusutviklerne er barmhjertige. Dette er imidlertid tvilsomt. I tillegg bør du være oppmerksom på at viruset benytter tojanere. Disse filene har muligheten til å forkle seg selv som ordinære systemfiler. Når de infiltrerer systemet har de med seg skadelig ransomware. Som du ser kan konsekvensene av dette være katastrofale. Dersom du er en av de uheldige som har blitt infisert av ransomware-trusselen Teslacrypt 4.0, bør du bla til neste side og lese om fjerning av dette programmet.

Hvordan kan jeg fjerne TeslaCrypt 4.0?

Dersom du er infisert av dette viruset ønsker vi å introdusere deg for mulighetene dine for eliminering. Først og fremst må vi advare deg om at du bør forkaste manuell fjerning øyeblikkelig, med mindre du er ekspert innen dataprogrammering. Vi fraråder dette alternativet fordi manuell fjerning av TeslaCrypt 4.0-viruset kan føre til ytterligere problemer. Ifølge sikkerhetseksperter er det kun automatisk eliminering som bør vurderes i denne situasjonen, så sørg for å installere Reimage eller Malwarebytes. Når du har å gjøre med denne versjonen av TeslaCrypt kan du oppdage at disse antispyware-programmene blokkeres av viruset. Den eneste effektive metoden for å fjerne TeslaCrypt 4.0 er dermed å følge veiledningen som gis nedenfor og deaktivere ransomware-programmet først.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell TeslaCrypt 4.0 fjerningsguide:

Fjern TeslaCrypt 4.0 ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne TeslaCrypt 4.0

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av TeslaCrypt 4.0.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern TeslaCrypt 4.0 ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av TeslaCrypt 4.0. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av TeslaCrypt 4.0 er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot TeslaCrypt 4.0 og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-4-0.html

Veiledning for sletting på andre språk