Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjerne TeslaCrypt 3.0 (Gratisveiledning)

av Alice Woods - - | Type: Stjele programmer

TeslaCrypt 3.0 er den nyeste varianten av TeslaCrypt ransomware. Dette viruset fungerer på samme måte som annen ransomware – det krypterer offerets filer og ber om en løsesum i bytte mot dekrypteringsnøkkelen. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan dette viruset fungerer, hvordan det kommer seg inn i datamaskinen og hvordan man kan fjerne TeslaCrypt 3.0-viruset.

Hvordan fungerer TeslaCrypt 3.0?

Når TeslaCrypt 3.0-viruset kommer inn i datasystemet utfører det en rekke prosesser i det stille for å forberede krypteringen. Først og fremst plasserer det en .exe-fil i datasystemet, og legger deretter til en nøkkelverdi (kalt merryHmas.inf), som sikrer at denne ondsinnede prosessen starter av seg selv neste gang systemet startes. Etter at datasystemet startes på nytt igangsetter dessverre dette malware-programmet en katastrofal krypteringsprosess. Denne skanner datamaskinen din, finner personlige filer og krypterer dem slik at de blir utilgjengelige. Viruset endrer navnet på de krypterte filene ved å legge til en av følgende utvidelser: .XXX, .TTT, .CCC, .VVV, .MP3 eller .MICRO.

Så snart krypteringsprosessen er fullført etterlater dette ransomware-programmet en melding i alle infiserte mapper med krypterte filer. Denne meldingen sier at dine personlige filer er blitt «beskyttet» av en kraftig krypteringsnøkkel. Den sier at du enten kan vente på et mirakel og deretter få en doblet løsesum, ELLER gjenopprette dataene på den enkle måten. Meldingen sier at du enkelt kan få filene dine tilbake ved å betale løsesummen med Bitcoins. Vi anbefaler imidlertid at du ikke tror på det disse nettkriminelle sier; det er veldig usannsynlig at de kommer til å gjøre en innsats i å gjenopprette filene dine.

TeslaCrypt 3.0 malware

Hvordan har TeslaCrypt 3.0 kapret datamaskinen min?

Dersom du ikke aner hvordan denne trojaneren har kommet seg inn i datasystemet ditt bør du lese informasjonen som gis nedenfor:

 1. TeslaCrypt 3.0-viruset spres først og fremst via ondsinnede e-poster, så sørg for at du holder deg unna e-poster fra ukjente sendere. Sørg spesielt for å holde deg unna vedlegg i slike e-poster. Vær oppmerksom på at ondsinnede filer ofte er skjulte, og at de ved første øyekast kan virke å være sikre filer.
 2. Dersom du blir infisert av malware MÅ du sørge for at du sletter både viruset og relaterte komponenter FULLSTENDIG. Ellers kan resterende programmer, dvs. tojanere, innhente informasjon om datamaskinen din og senere laste ned trusler som TeslaCrypt 3.0. En av trojanerene som kan installere TeslaCrypt er Miuref.B.
 3. Hold deg unna tilbud om oppdatering av programvare, dersom de kommer i form av popup-annonser eller ny fane-sider. Vær oppmerksom på at malware-programmer kan buntes med slike falske programvareoppdateringer, så du må være forsiktig og ikke la deg lure for slike svindlertriks. Du bør kun laste ned programvareoppdateringer fra pålitelige kilder, for eksempel fra utviklerens nettside.

For å fjerne TeslaCrypt 3.0 må du finne og slette alle filene. Dersom du ikke vet hvordan du gjør dette kan du studere fjerningsveiledningen for TeslaCrypt som tilbys på neste side.

Fjerningsinstruksjoner for TeslaCrypt 3.0

Når det gjelder ransomware anbefaler vi på det sterkeste at du velger automatisk fjerning, ettersom du har å gjøre med et villedende og alvorlig virus som kan forårsake mye skade på PC-en din. Vi anbefaler at du installerer Reimage eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus og skanner datamaskinen din for ondsinnede filer. Et slikt verktøy for fjerning av malware kan oppdage og permanent eliminere alle ondsinnede filer som tilhører TeslaCrypt 3.0. Dersom du likevel foretrekker å velge manuell fjerning kan du bla nedover til du finner instruksjoner for manuell avinstallering av ransomware.

Hvordan dekryptere filene mine?

TeslaCrypt 3.0-viruset er dessverre blitt oppdatert og det er nå nærmest umulig å dekryptere de låste filene. Du kan imidlertid gjenopprette dine personlige oppføringer hvis du har en sikkerhetskopi på en ekstern harddisk. Dersom du har en sikkerhetskopi, må du eliminere ransomware-programmet fra datamaskinen din først før du kobler til disken, og deretter importere filene dine til datamaskinen. Dersom du ikke har sikkerhetskopiert filene dine kan det dessverre være umulig å gjenopprette dataene. Vi anbefaler imidlertid at du prøver et av følgende verktøy for dekryptering: Photorec, Kaspersky eller R-Studio.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell TeslaCrypt 3.0 fjerningsguide:

Fjern TeslaCrypt 3.0 ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne TeslaCrypt 3.0

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av TeslaCrypt 3.0.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern TeslaCrypt 3.0 ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av TeslaCrypt 3.0. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av TeslaCrypt 3.0 er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot TeslaCrypt 3.0 og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-3-0.html

Veiledning for sletting på andre språk