Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjerne TeslaCrypt 2.0 (Instruksjoner for fjerning av virus)

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

Hva betyr ransomware?

Ransomware er et ondsinnet virus som normalt kommer inn i offerets datamaskin via infiserte e-poster med vedlegg. Dersom brukeren åpner vedlegget vil viruset kjøres på datamaskinen og påvirke personlige filer inkludert lyd-, video-, bilde- og tekstfiler. Ransomware-virus krypterer normalt disse filene og ber om en løsesum før brukeren får filene tilbake. Det er imidlertid ingen garanti for at brukeren får de personlige filene tilbake selv om løsesummen betales.

TeslaCrypt lanserer en ny versjon

TeslaCrypt er et ondsinnet datavirus som tilhører ransomware-kategorien. Det har utviklet en ny versjon av dette viruset – TeslaCrypt 2.0 (den forrige versjonen beskrives i følgende artikkel: TeslaCrypt virus). Den nye versjonen skiller seg fra den gamle fordi viruset nå endrer filendelsen av de krypterte filene til .VVV. Så snart filene er krypterte, plasserer TeslaCrypt en .html-fil med instruksjoner om hvordan man gjenoppretter tapt data. Teksten er kopiert fra CryptoWall-virusets advarsel. Viruset ber om at du betaler løsesummen som normalt er opptil $500 via bitcoin-systemet.

TeslaCrypt 2.0 virus

TeslaCrypt 2.0 krypterer filer ved hjelp av algoritmen AES-256-CBC. Dette viruset benytter ECHD-algoritmen til å generere ulike hovednøkler for hver infiserte datamaskin. Sikkerhetsforhandlere hevder dessverre at det er veldig vanskelig eller nærmest umulig å gjenopprette krypterte filer uten å betale løsesummen. Det å betale løsesummen garanterer imidlertid IKKE at du får tilbake alle filene dine – du kan ikke stole på nettkriminelle som har stjålet de personlige filene dine. Dersom du ser TeslaCrypt 2.0-varslet og du ikke lenger kan åpne personlige filer, bør du fjerne TeslaCrypt 2.0 umiddelbart for å stoppe det fra å kryptere filene dine. Du kan gjøre dette ved hjelp av antimalware-programmet Reimage.

Hvordan kan TeslaCrypt 2.0 infisere datamaskinen min?

Ransomware-virus spres normalt som en trojaner via ondsinnede e-poster. Det er dessuten kjent at denne nye versjonen av TeslaCrypt er målrettet mot gamere, så det er også kjent for å spres buntet sammen med ulike dataspill. Dette ondsinnede viruset kan ødelegge filene dine permanent, så du må være veldig forsiktig med dette programmet. Her er noen råd for hvordan du kan unngå infeksjon av TeslaCrypt 2.0:

 • Ikke besøk mistenkelige nettsider. Slike nettsider inneholder normalt ulike typer irriterende popup-annonser.
 • Ikke last ned tvilsom programvare fra upålitelige nettdomener – det er store sjanser for at slike nedlastinger kan inkludere ondsinnede eller infiserte programmer eller til og med virus.
 • Ikke åpne e-poster og vedlegg fra ukjente sendere – slike vedlegg kan inneholde malware.
 • Vær forsiktig ved installasjon av programvare på datamaskinen din. Vær oppmerksom ved hvert installasjonssteg, les sluttbrukeravtalen og personvernerklæringen og velg en trygg installasjonsmodus – det vil si tilpasset eller avansert. Disse alternativene gir deg en liste over ekstraprogrammer som blir installerte automatisk. Dersom du ser en slik liste med ukjente programmer bør du velge bort disse.

Dersom du mistenker at TeslaCrypt 2.0 allerede har infisert datamaskinen din og er i ferd med å kryptere filene dine bør du fortsette til neste side og lese instruksjoner for fjerning av TeslaCrypt 2.0 med anbefalinger for hvordan filene kan dekrypteres.

Hvordan fjerne dette ransomware-programmet?

Du kan prøve å slette dette ondsinnede viruset på egenhånd, men vi anbefaler på det sterkeste at du fjerner TeslaCrypt 2.0 automatisk. Dette er et ekstremt skadelig virus som er vanskeligere å fjerne enn spyware-programmer. Vi foreslår at du benytter antimalware-programmet SpyHunter for å fjerne det automatisk. For å dekryptere filene kan du prøve et av følgende programmer: Photorec, R-Studio eller Kaspersky. Du kan prøve å fjerne dette viruset manuelt ved hjelp av instruksjonene som gis nedenfor:

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
TeslaCrypt 2.0 skjermbilde
TeslaCrypt 2.0 skjermbilde

Manuell TeslaCrypt 2.0 fjerningsguide:

Fjern TeslaCrypt 2.0 ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne TeslaCrypt 2.0

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av TeslaCrypt 2.0.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern TeslaCrypt 2.0 ved hjelp av System Restore

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av TeslaCrypt 2.0. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av TeslaCrypt 2.0 er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot TeslaCrypt 2.0 og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-2-0.html

Veiledning for sletting på andre språk